Відповідь: Як вибираємо авто? Оооо, зараз би сюди мою куму. Вона б цілий твір написала про "небитих-некрашених" Ми теж нещодавно стикнулись з тим, що текст оголошення і сувора реальність дуже відрізняються. Ми так ледь не поїхали до Дрогобича, бо як дзвонив чоловік, то дялько на дроті розказав йому, що машинка-ляля, а як я ще раз через кілька днів подзвонила і попросила сказати чесно про всі недоліки, щоб ми даремно не їхали, то дядько вивалив стільки нюансів, що навіть думка про ту машину зникла. Але Дрогобич то ще недалеко, але якщо їхати до Києва чи Одеси? Хіба вибрати кілька варіантів і щось таки з них взяти. ---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ---------- На рахунок цін - то факт. У Києві та Одесі дешевше, вибір також багатший. Але знову ж таки, треба мати з ким туди їхати (маю на увазі компетентну людину).
Відповідь: Як вибираємо авто? Та не суть в Одесі, а суть в заочному виборі і можливих витратах без покупки авто в кінці кінців чи ще гірше - купівлі авто з всіма вищезгаданими "сюрпризами". І все-таки в рідному місті є свій "надійний" майстер, є знайомі, котрі можуть порадити когось. ---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ---------- І знати, де там є "ями". Все-таки, ризики в чужому місті суттєво більші. А що вже говорити про те, що їдеш з грошима в чуже місто, де хтось тебе чекає і знає, що гроші матимеш при собі чи на картці і будеш знімати. Бажання трохи зекономити потім може вилитися в величезні втрати. Навіть здоров'я.
Відповідь: Як вибираємо авто? Цитата "в рідному місті є свій "надійний" майстер" Ми свого майстра кожен раз тягаєм на оглядини))) Було таке, що він з машини глянув на об"єкт і навіть виходити вже не хотів для детальнішого огляду)
Відповідь: Як вибираємо авто? все вірно... не беріть ні в Одесі, ні в Чернігові, ні в Полтаві)) особливо мені подобається , коли наші їдуть в Луцьк чи Франківськ продавати.. і наші туди ж їдуть купляти!)))) а тим бльше у Франківську після тої грози з градом розміром апельсинів.. жестяк! саме так))
Відповідь: Як вибираємо авто? Мерседес Ашка шиарна машина, це моє перше авто. Економне, вмістке, маневрене, легко припаркувати, ну і таке дівчаче
Відповідь: Як вибираємо авто? ми на ібізі 2 роки, 1/2 маршруту це по трасі, жодного разу навіть натяку не було на таку ситуацію це залежить яка аварія якщо на світлофорі педалі попутати то всі будуть живі, а якщо велика на трасі то і на мерседесі можна забитися і на іншій ---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ---------- я минулого тижня дивилась на машини в радіусі Волинь, Тернопіль, Рівне, Закарпаття та Івано-Франківськ. Я б ще в Києві брала, але чоловік проти.Хоча знайшла одну зірочку в Києві але наразі не по зубах, я б за нею їхала якби не майдан зараз ---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ---------- дівчата а мені от цікаво чи гонить хтось по Львову і області більше ніж 100км/год, в нас або нема відповідної дороги або потреби.От дивує коли людина вибирає машину таку щоб до 200 розганялась), в нас потреби як такої нема
Відповідь: Як вибираємо авто? Ну по Львову точно ні, а от на трасі київській - Воно то так, але - різні шанси вижити на "копійці" і на Вольво.
Відповідь: Як вибираємо авто? Це точно, чомусь у Львові одні з найдорожчих цін на авто. Більшість моїх друзів підбирали по 2-3 машинки в Києві і їхали туди вибирати
Відповідь: Як вибираємо авто? Ну це пов"язано з розміром автобазару. У Львові просто нема таких великих . Старого чи нового? Новенький дуже симпатишненький, такий весь спортивний
Відповідь: Як вибираємо авто? А мені нова Ашка не подобається.. Ехбули часи коли мене на Київській трасі на фару злапали 174 км/год. То на Ашці ще
Відповідь: Як вибираємо авто? і мені щось не дуже, але тільки візуально, і через решітку радіатора. Як з 20-ти річного мерса знята. В місті є пару машин, я б навіть ніколи не здогадалась що це нова Ашка, тільки коли дівера спиталась, то він сказав. Мені по душі старенького дизайну. Біля нас паркується одна дівчина, вже певно років 7 їздить на ній. Ну дуже вона мені по душі, але поки не по кишені))
Відповідь: Як вибираємо авто? але мене раз вразив Мерседес-смарт на Чопівській трасі, перед Львовом обігнала, фури його не здувають, так воно ще умудрилось мене догнати перед Стриєм, а в Стрию на виїзді з міста перегнати (різними дорогами по місту їхали). Смартик майже щодня бачу біля роботи цієї зими (приїзджає), деколи мені видається, що власник певно його приносить на руках я теж так думаю, ніколи б не брала, там від несильного удару ноги поламає, в мене відчуття, що то як в картонній коробці їздиш. Але усміхає, як воно таке шустре між машинами шмигає. Я в населенних пунктах дратую всіх водіїв, бо "плентаюсь 60", а не додатково +19 по Львівській області з ямамами сильно і не поїдеш, хіба кусок Чопівської траси, а от на трасах Київ-Чоп, Київ-Одеса (правда на одеській нормальних шматків траси практично не залишилось вже, або дуже короткі)
Відповідь: Як вибираємо авто? і я дратую всіх, тут взагалі в обшарі забудованому 50 км/год вдень, ніби є якийсь запас до 10 км/год, що можна швидше, всі ганяють ще швидше, а я яко новий водій мушу дуже слідувати правилам, бо перші рік, чи два рахуюсь початковим водієм і права можуть забрати за меншу кількість пунктів (тут за порушення дають пункти, крум грошової кари. І з якоюсь кількістю назбираних пунктів права забирають)
Відповідь: Як вибираємо авто? О, до мене прийшли спогади- смарт- моя перша машина, на якій я вчилася їздити. Правда, купувала її ще в 2002 році, з бензиновим мотором потребувала тоді 3 літри/ 100 км. В чоловіка був тоді БМВ 520, то на заправці це було дуже помітно. Не знаю, як зараз, тоді смарти були всі автомати або напів-автомати. Права я потім в Німеччині перездавала на автомат- хотіла швидко здати без додаткових годин( грошей не було багато). Це було так цікаво- смарт дуже подобався дітям, як я їхала, вони часто махали "привіт" руками. Машинка маленька, на дорозі перші місяці зовсім не боялася, що не влізуся, навіть на вузьких дорогах. По трасі не їздила- не було потреби, та й боялася ще. Місця дійсно мало, але зате сиділи з чоловіком так тісно один біля одного- романтика. Ззаду влазив один ящик з водою- і все. Поїхала одного разу до коліжанки( вона була оперкою у фермерів), дорога йшла вгору, на ній були невеличкі і трохи більші камінці, після зупинки мій смарт почав пихтіти і не зміг поїхати уверх. Довелося підіпхати. Закінчилося все трохи плачевно- зранку мій чоловік був за кермом, ми їхали по головній дорозі зі швидк. 60 км/год., було ще темно, зіткнулися зі скутером, яким керував хлопець 16 років, з навушниками, без світла, який хотів перетнути головну дорогу, не зупинившись на знаку Стоп. Хлопця відкинуло в рів, у нього було багато переломів, нас добряче покрутило по дорозі, ми збили стовп, в чоловіка були зламані 2 ребра, у мене тільки декілька синців. Після того чоловік не дозволив мені більше купувати смарта, хоч я дуже за тією машиною скучала, бо думала, що на більшій не зможу їздити. Але перед екзаменом брала декілька годин в інструктора на гольфі, тому моя наступна машина стала фольксваген гольф. Останнім часом смартів тут майже не бачу, а якщо і трапиться якийсь, то за кермом постійно чоловік( мій чоловік сміється, що чоловіки, які їздять на смарті - скупердяї). На трасі деколи бачу таких відчайдухів- досить швидко деколи ганяють( 140 і більше), але дороги тут ідеальні( майже). ---------- Додано в 01:06 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ---------- Мала насолоду їхати на Різдво до мами- Болехів, Долина- я пленталася подекуди тільки 40км/ год, але завжди чемно "посувалася " вбік, щоб деякі проїхали. Доріг нема. ---------- Додано в 01:08 ---------- Попередній допис був написаний в 01:06 ---------- Також раніше до нього придивлялася А 140, але в сусідів навпроти була така ж машина- передумала.
Відповідь: Як вибираємо авто? в нас теж за певну кількість порушень в рік можуть забрати, але я точно не знаю В нас водій зі стажем до 2 років має їздити макс. 70 км/год кому цікаво чому обмеження в нас. пунктах 60 сбавь скорость на 5 км/ч ціна життя - +5 км/год, показувала б на курсах водіїв перед кожним заняттям
Відповідь: Як вибираємо авто? Тіштеся))) повірте, страшно- не то слово. Я тоді добре труханула((( Те, що машину може здути, це не жарти і не міф. Якщо сильний боковий вітер+маленька не загружена машина= може бути біда.
Відповідь: Як вибираємо авто? Дівчата а що можете сказати про Mini cooper? в когось є?, просто їх є багато варіантів, може хтось може поділитись якимось досвідом.