Відповідь: Як вибираємо авто? Переваги, сумнівні. Економніша, але дорожча. До паливної системи сама не лізу)) Мій бензин теж нормально тЄгне. Скільки проїздили? Задоволені були?
Відповідь: Як вибираємо авто? десь орієнтовно рік. задоволена , бо продала))) мотор почав коптити.. щоб не попадати в ремонт, передала естафету далі це було 8 років тому.. короч, давно))) так, і моя тягне, але тре дати піджопника у вигляді високих оборотів))) натомість в дизеля достатньо відпустити педальку і вона сама потягне себе... на вкус и цвет.. як кажуть)) але можна привикнути до всього
Відповідь: Як вибираємо авто? Ми на Сокарі постійно заправляємось.... якість там хороша, вони за тим слідкують, поки ніяких нарікань не було... а як де інде запрвимось, то відчутно, навіть по звуку двигуна і витрат пального
Відповідь: Як вибираємо авто? тобтор по всій мережі? бо я теж стараюсь на Сокарі або Лукойлі.. то Лукойл на окружній і на Привокзальній недопорівняння
Відповідь: Як вибираємо авто? нє, постійно на Залізничній. то точно... був час коли їздили на Стрийську на Лукойл, бо якість не в порівняння була з іншими.
Відповідь: Як вибираємо авто? В нас в Україні не таке вже й погане то пальне, просто потрібно заправлятися на нормальних заправках яким довіряєш. За кордоном теж саме, є нормальні заправки - визнані, а є тоже шайсе...
Відповідь: Як вибираємо авто? а яким довіряти? сьогодні може буде нормальна, а завтра таке залиють, що й пальним не назвеш
Відповідь: Як вибираємо авто? Я в осн. теж, той що біля Сокільників в мене такі пріорітети: Сокар(Сокільники) або Лукойл (Стрийська), потім Шел, на "крайняк" ОККО не раджу ANP від їхнього "покращеного" бензину машина перестає адекватно реагувати на спроби прискорення, по місту то так не відчутно, а от коли на трасі пробуєш йти на обгін, а в машини реакції на газ нема . Після того дуже відчутно різницю з Лукойлівським Екто чи Сокарівським Нано, особливо на класній трасі Київ-Чоп
Відповідь: Як вибираємо авто? а до Вог як відноситеся? деколи приходиться там заправлятися, бо на тернопільській трасі тільки анп і укрнафта і тепер побудували нову вог, ну і ще в винниках є окко, а ще по трасі є шелл, то дизель досить хороший, але коли мала засинає, а треба заправитися, залишається тільки вог ---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ---------- бо її вже давненько викупила укрнафта, родич близький працює, сам там не заправляється.
Відповідь: Як вибираємо авто? з наших знайомих там ніхто не заправляється, бензин поганенький та конкретно не доливають(не знаю як), на 10 л після їхньої заправки не виїжджаємо 10-15 км як мінімум
Відповідь: Як вибираємо авто? я там також не заправляюся, на сокарі рідко, бо не дуже подорозі тому в нас лукойл або шел або "на крайняк" вог
Відповідь: Як вибираємо авто? Дівчата, щось так тема плавно перейшла з як вибрати авто на як вибрати пальне Ми в суботу забираємо свою машинку, її помили і вона до завтра сохне . А ще я завтра йду забирати свої права, бо виявляється вони вже готові!! В понеділок на роботу в школу поїду на машині
Відповідь: Як вибираємо авто? Я заправляюсь виключно на ОККО. Проблем пов'язаних з тим не було. Мій брат працював керівником заправок у Львівській і Рівненській області, зараз там працює його дружина. Я постійно цікавлюсь в них звідки у них нафтопродукт ( зараз прибалтійський, точніше литовський). Буває польський і білоруський. Написала від найкращого до гіршого. Ви маєте повне право спитати в оператора, який саме зараз бензин.
Відповідь: Як вибираємо авто? як їхати з Винник на перемишляни є заправка на яку чоловік постійно їздив, але 2 рази коли завезли болгарську бензину машина почала пчихатипригати і глохнути, згадую з жахом, тепер туди не їздить, заправляється біля дріждзаводу я сьогодні спілкувалась з такою к-тю автовласниківмужики напевне в шоці, 100 питань і всі щодо машин. А як я торгуюсь мій чоловік в шоці
Відповідь: Як вибираємо авто? Оце точно))) але з досвіду можу сказати, що так майже кожне авто з таким об'ємом. Фабія 1,4 так само - під круту гірку повзе як черепашка. ---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ---------- Я теж про це чула))) Завжди заправляюсь на Окко на Городоцькій. Мені здається, що відчувається різниця в якості на цій заправці і на інших
Відповідь: Як вибираємо авто? Нічого подібного, фабія 1,4 досить рєзва (не знаю як укр.мовою то слово) машина і любі підйоми долає легко і швидко, наскільки це можливо на підйомі. Я 2р. відкаталася на такій машині, то вона мене ні разу ніде не підводила, та й взагалі проблем з нею було дуже мало. А ми навпаки Окко обїжджаємо любими дорогами, бо гіршого бензину ще треба пошукати. В деталі не вдаюся (бо не знаю) але коли заправлялися на окко через якийсь час машина почала жахливо себе поводити - то газувала (навіть на холостих), то підглохала, а причина була в тому, що якась чи заслонка (чи ще щось) від того бензину почорніла і залипала, чоловік купив нову все прочистив-помив і всі проблеми вирішилися. А заправляємся ми на Сокарі, або Шелі чи Лукойлі якщо десь на трасі їдемо.
Відповідь: Як вибираємо авто? Цікаво, бо коли ми були в Білорусії, то на заправках нам казали, що у них також литовськие пальне. І по відчуттях - наш литовський (ми також на Окко заправляємось), такий самий як їхній білоруський. Машина їхала однаково нормально. Виходить, поки білоруський доходить до нас, то його підбадяжують.. Та від завправки залежить тоже.. зберігання, герметичність.. Та, що на кільцевій на Городоцькій досить файна, і дядько все розкаже, яке саме пальне і звідки.. А якщо є можливість, то на Лукойлі ще. Вог і пальне не особо, та й бойкот..