Як вибираємо авто?

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Імель, 7 Серпень 2009.

1. Rostok

Rostok Well-Known Member

Відповідь: Як вибираємо авто?

там є різні комплектації...від сузукі, і від опеля
    той, що комплектується опелівським мотором і є невдалим

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

У нас був, безпроблемна була машина, єдине, щоб взимку нагріти добре салон, довелося ставити додаткову пічку.
    Вони дуже схожі з опелем зовнішньо, але справді - іржа їхня проблема.

У нас КІА Carnival, справді, якщо доставляємо третій ряд крісел, то багажник не відсутній, але скромний. Зате, коли стоїть два ряди крісел, то хоч танцюй :).

3. Рибка

Рибка Well-Known Member

Ну там і ціновий ряд інший, і обслуговування Віто дорожче.
    У нас Трафік вже 3 роки (якраз на поч. лютого минає), то ремонт переважно розхідники, і недорогі, майже як в легкових машинах.
    От власне ми колись Каптіву дивились в салоні (хотіли брати), то коли задній ряд розкладений, то валізка дорожня трохи більша , вільно, мабуть, вже не встане.. хіба притиснути добре.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

в мого тата Рено Трафік, для великої сім'ї то супер-пупер на якісь далекі дороги. Місця купа-купезна! Але ясно що то вже така громадіна трохи...
    А ми таки купуємо Пежо 308 :), вже підпис свій поставила, ще тільки гроші перерахувати :girl_crazy:, до четверга її мають підготувати і ми їдемо забирати свою машинку. Для мене то такий хвилюючий момент, бо перша машина, наша-наша і нарешті я буду в школу їздити як нормальна людина!!!

5. SoLana

SoLana Well-Known Member

Я особисто незнаю чим там можна аргументувати, чесно - хіба що справа "смаку", як на мене, це хороше поєднання ціна/якість. Не переживайте :)

6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

цікавлять відгуки власників пежо 207(2011-2012 р)

7. Vittoriya

я не власник, але ми думали і над 207 і багато відгуків схвальних! От тільки в Пежо добрі мотори дизельні, навіть дуже добрі, а от бензинові не радять. Вони їх робили спільно з БМВ , але кажуть , що ті мотори мають якісь проблеми

8. AlinaCh

AlinaCh New Member

Моя сестра на такому їздить! Як я вже пила в цій темі - машина хороша, поломок не було. Сама їздила на ній майже 2 тижні - мені сподобалось. Єдиний мінус (а на думку сестри - плюс) - що у сестри двохдверна, а я не люблю, коли двері великі. Проте візуально вона трохи гарнійша, ніж чотирьохдверна.

9. Vittoriya

гарніша? Це вже справа смаку, бо для мене особисто гарніше з чотирма дверима.

10. Mashulia

Mashulia Well-Known Member

Пежо всі гарні, і з двома дверима, і з чотирма. Теж зараз задумуюсь про Пежо, але 308-ме

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я з дводверних люблю тільки Kia Cerato Koup - то моя нереальна мрія, бо за такі гроші можна купити щось більш практичне. Ех, хоч тут поділюся:girl_flirt:

12. AlinaCh

AlinaCh New Member

Ну так, що кому подобається. І ще згадала, - в моєї сестири Пежо 207, 1.4 обєм, 8 клапанів 75кс. Вона трохи "тупувата". Маю на увазі, по динаміці. Під круту гірку буває важкувато їхати. Наскільки знаю, є ще 90 кс.

13. Rostok

Rostok Well-Known Member

якщо мотор дизельний, то цілком логічно))
    але в цьому її плюс, бо тяговита

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Нижчу передачу і впєрйод:) Перевірено!

15. AlinaCh

AlinaCh New Member

Нііііі, Бензин :)

Куда вже нижчу, то на першій вона ледь їде. Я на своїй сузукі сх4 під ту гору їду деколи на третій, а на пежо довидиться на 1-й їхати. Прямо фізично відчуваю, як тяжко-важко

16. Rostok

Rostok Well-Known Member

хм...
    бачу, трохи підредагували...)))
    мда, не найкраща комплектація, що тут скажеш.

думала 8-миклапанні лишились тільки на ЛАДах)))))
    "шота сАвсем" бюджетний варіант

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Як каже мій майстер - якщо машина не їде, то треба замінити прокладку між кермом і сидінням:girl_crazy:

Сказав мені чоловік приглядати собі машину якусь іншу, щоб не поспішаючи, замінити. І я в ауті.. Те, що мені подобається по характеристиках і з вигляду - вже ледь не бізнес-клас:girl_cray: Люблю свою машину і вона на всі 100% відповідає моєму внутрішньому відчуттю.. Не знаю, яка інша може мені бути настільки ж близька:sad:
    Може, хтось має відгуки по Nissan Note - сиділа в ньому в салоні, то досить зручно. Багажник - можна на мори їздити. А от як та Нотка в експлуатації?

18. Vittoriya

в моєї свекрухи чоловік має Ноту, задоволений впринципі. Проблем не було ще нараз ніяких! Добрих кілька років їздить-не пригадую, коли саме брав, але вже кредит виплатив :). Ми також її розглядали як варіант, тільки чоловік казав, що якось так банально, приїдемо до них і будуть дві Ноти :D

19. olangel

olangel Well-Known Member

а мені мій сказав ще парумісяців почекати з машиною :sad: :sad: :sad: невідомоя буде з тим євросоюзом... Смисл платити 15 штук за SX4 як можна буде взяти за 7-8 дизельнийі не з наших доріг. А так хоеться ВЖЕ

20. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

дуже жорстка(щось не можу інше слово підібрати)! Я люблю щоб машини були м'якіші, для водія це не так відчутно, а от для пасажира......є такі машини що по львівський дорогах нирки можна відбити такі жорсткі(я в такій їхала:girl_crazy:)

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

ото ваш чоловік наївний, це питання 2-3х років, невже він думає що завтра нас приймуть в євросоюз і дадуть все на тарілочці(дешеві машини і т.д.)
    Якщо є гроші на сузукі я б брала вже і негайно(марю нею, але як кажуть )