Відповідь: Як вибираємо авто? однозначно, але враховувати, що машині властиво ламатись/ДТП, тому про ремонт чи з/ч (їх наявність і якість) теж не забувати))) Ходові якості, кузов, мотор.. все треба враховувати. Наприклад, в мене по кузову "золота" машина, бо модель рестайлінгова, відповідно з/ч не легко знайти... найкраще консультуватись з майстрами на СТО, якщо маєте таких
Відповідь: Як вибираємо авто? Я багато раз чула, що Пежо дорогі в обслуговуванні. Скажу, це залежно з чим порівнювати. Наприклад, Сузукі дорожче буде. А якщо з Фабією рівняти - то абсолютно те саме. В мене була Фабія, в сестри - Пежо. І сервіс, і всі запчастини майже однакові по вартості.
Відповідь: Як вибираємо авто? Хтось щось скаже стосовно пежо 2008 ? Ми розглядаємо як варіант. Хоча фаворитка в мене Мазда СХ5, вона така красуня, правда троха дорожча, ніж 2008 пежо. Вибираєм машину, щоб була економна, бо щодня наїжджаєм майже 100 км+ для наших доріг була практична. Ще як варіант Ніссан Кашкай. от хто що би порадив?
Відповідь: Як вибираємо авто? подивилась я на фабію і якась вона мені маленька я вже і сама не знаю чого хочу, те що хочу не по грошах, а те що можна б було брати все не те Я вже дивлюсь на шкоду Октавію, пасат б 4 або б5, задивляюсь на універсали. Душа бажає простору (до речі останнім часом таке ж відчуття стосовно квартири), не уявляю як таким їздити(, чоловік каже що звикну Одного компакта-доходягу(це я так ніжно про ібізу) маємо тому хочеться для мене але вже сімейну щоб можна була зручно їхати відпочивати(з візочком чи палатками.....одним словом з 2а дітьми) Але в садок кожен день, а відпочивати лише декілька разів в рік Ех, зайвих б пару тисяч у.о.
Відповідь: Як вибираємо авто? нічого, звикнете і навіть не будете зауважувати, що машина широка/довга, так само мені здавалося коли сідала на мазду, для чого мені велика машина возити дитину в садок, але тепер про маленьку навіть думати не хочу, а навпаки хотіла б ще більшу/ширшу/вищу посиділа в поло і мені взагалі здалося, що як на підлозі, але і в нашій старій вектрі, так само здається якщо пересідаю з мазди хоча в фабії такого не замітила, в неї ніби трохи вища посадка але коли паркуюся біля роботи, або десь в центрі, то б від смарту не відмовилася))) та й зрештою то не на все життя, можна продати, а можна так звикнути, що й продавати буде шкода, от я зараз на такому роздоріжжі, продати мазду а купити що? на ту цінову категорію не знаю що вибрати
Відповідь: Як вибираємо авто? дуже погана машина. Мій чоловік добре на машинах розбирається, та й самі власники нарікають. Щодо пежо, то казав, що там якась одна є вдала модель, інші поступаються. А шкоди досить непогані, розглядали собі октавію, але нам будь-яка легкова 5-ти місна тепер мала(
Відповідь: Як вибираємо авто? Мені от Фабія подобається, але знайомий працює на сервісі їхньому(але і іншими машинами займаються, і наші постійно як треба то ремонтує) категорично від неї відмовляє. Тепер чоловіка ніяк не переконаю. Говоритьт, купуй тоді що хочеш і сама потім голову ламай
Відповідь: Як вибираємо авто? Бусік як у нас , Трафік Рено. Коли чоловік замовляв, казала йому, та нууууу... який бусік... щось красивіше хочу. Але зато щось велике запхати - без проблем. На море їхали чи в Карпати - візок для меншого (і складати не треба), для старших вєліки... ну і сумки само собою. Та все-одно хочу щось красивіше ... 7-ми місне, типу Каптіви Шевроле... (про Кашкай вже тут прочитала, що не варта). Візком уже не користуємось, а 3 ровери возити - вже менше місця.
Відповідь: Як вибираємо авто? або опель віваро - такі і розглядаємо) Хотів чоловік Мерседес віто - але в них є сер"озна "хвороба" - скоро іржавіють
Відповідь: Як вибираємо авто? і мені вона подобається, але відгуки не схвальні і ціна..... і розхід пального ого - го
Відповідь: Як вибираємо авто? Маю хороших знайомих, які мають на сім'ю дві машини: чоловік їздить на Хонді Цивіку, а жінка на Кашкаї. Вони дуже задоволені машиною. Їздять багато, бо живуть за межами Львова. Коли сильно замітає, Цивік стоїть в гаражі. Основні їхні аргументи за, що за 100 тис. Пробігу жодного разу не була в ремонті, лише ТО, кліренс великий, споживання нормальне, менше ніж в Хонді, салон просторий. Особисто я до Кашкаї ставлюсь нейтрально. Та й взагалі мені важко зрозуміти, коли хтось радиться, яку купляти машину. Я завжди чітко знаю, що я хочу. Недоліки є в кожному авто, головне наперед знати які саме.
Відповідь: Як вибираємо авто? А чим аргументує? Мені також подобаються різні машини, але вибрали таки Фабію, тому що: а) моя кума їздить на такій вже кілька років. Дуже задоволена, серйозних ремонтів ще не мала (брала б\в-шну) б) як мінімум троє сусідів, які живуть у нашому будинку і їздять на Фабіях, не можуть ними нахвалитися. І реально, їздять щодня, заводять їх на страшному морозі і все в них таки ок. в) читала відгуки в неті. Негативних практично нема. г) мій батько, який все життя з автомобілями, був реально в шоц після тест-драйву різних Фабій (коли ми вибирали). Казав, що ніколи б не подумав, що та машинка з двигуном 1,2 може ТАК себе поводити на дорозі. ---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ---------- Мої сусіди майже так само (тільки в нього Аккорд). З дітьми - тільки на Кашкаї. За два роки він в ремонті ще не був. Сусідка каже, що бензину трохи багацько їсть, але вона любить вмикати всі навороти по максимуму (підігріви всього і решту прибамбасів), тому так. Місця там не так вже і багато, але як на мене, якраз добре. Гарна машинка ---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ---------- Для того і радиться, щоб
Відповідь: Як вибираємо авто? а ще з 7-місних мені подобаються Citroen Grand C4 Picasso, форд гранд с-макс, форд галаксі, рено гранд сценік, Opel Zafira Family, Volkswagen Touran, Volkswagen Caddy, чи фольксваген шаран Мене от тільки цікавить - за рах. тих 2 місць в третьому ряді - мабуть, багажник, як такий - відсутній?....
Відповідь: Як вибираємо авто? Можливо, в мене особливе відношення до автомобілів, тому я купляю завжди ту машину, про яку марю, чекаю роками, щоб мати можливість купити саме ії. Треба захворіти на авто, так, щоб пелена на очі падала, щоб ніяка стороння думка не руйнувала мрію. В мене завжди є чітко виражений план на наступну машину. І це лише одна модель. І нехай весь світ зачекає))) мене не цікавить чиясь думка про цей автомобіль. Коли я продаю свою машину, я ридаю, в мене завжди істерика, коли закінчується лише тоді, коли я тримаю кермо наступного авто. Я знаю, що я хвора))) А про недоліки треба питати не на ДП і в сусідок на лавці, а на відповідних форумах та сервісах. ІМХО
Відповідь: Як вибираємо авто? так, відсутній, і в тому проблема, бо якщо доставляти тих 2 крісла, то передні пасажирські треба також посувати, принаймі так є в мазді премасі, і тоді для ніг також малувато місця також на таку дивилися, але начиталися в неті, що це не дуже вдала опелівська модель, щось там не так в моторі, і знайомі її розглядали, але там чоловік автомобіліст і зваживши всі + і - відмовилися також є нюанси, але то як кому повезе, форсунки міняли 2 знайомих то влетіли в кругленьку суму, один з них після того продав тому якщо захотіти, то можна знайти причини, щоб придертися до будь - якої марки автомобіля треба купувати ту машину, яка подобається, в якій зручно і комфортно саме водію і сім"ї, а не всім родичам/знайомим/сусідам, в кожного різні потреби і вимоги
Відповідь: Як вибираємо авто? Практично. В основному третій ряд сидінь такий, що легко складається і тоді багажне відділення збільшується. З семимісних подобається Toyota Sienna. Щоб уявити який багажник кожного з авто, зайдіть на авторіа, там багато реальних фото.
Відповідь: Як вибираємо авто? і мені, є біля нас така білого кольору (мозолить мені очі), з київськими номерами, видно возяться туди сюди, бо то є, то нема, але вона реально якась така довга, на щодень на наше місто для паркування то проблематично але знову ж таки ціна..... і розхід палива....