Відповідь: Як вибираємо авто? я власне нині посиділа і в 308 і в 207, то звичайно в 308 сидіти приємніше салон дійсно ляля, нині власне сиділа і в 207, і в 308 то ясно що в 308 значно приємніше сидіти, місця багато, зручно досить, в 207 так куценько. Завдяки вам, дівчата, схиляюся більше до 308 , ну і чоловіку подобається. Кажуть, що в них мотори добрі дуже.
Відповідь: Як вибираємо авто? Я не їзджу, але розглядаю для себе як варіант. Зараз бачу в місті повно маленьких Пежо 107. Гарна машинка, але для мене замала, бо там багажника практично нема. А якщо запхати два автокрісла ззаду, то все - більш нічого не влізе точно. А ще я зауважила, що ті машинки дуже низенькі. Хіба для рівних міських доріг. Я як у інших моделей з кліренсом? (цікавить 206\207\306\307)
Відповідь: Як вибираємо авто? Я теж постою про них послухаю.. Бо не знаю, що мені тре... Поставила поки межу... Або SX4, або старшійший 206
Відповідь: Як вибираємо авто? Я в тому не розбираюся, але чоловік читав відгуки, тести, огляди, то кажуть, що 206 невдала модель, якісь там були проблеми з ними, у 207 вже то все виправлено. Так само з 307-він ніби гірший, як 308.
Відповідь: Як вибираємо авто? Дівчата минулої неділі були в Ашані, то не втрималась щоб не посидіти в пежо 2008. мені дуже сподобалась ця машинка. Класна але ціна питання!!!!! Задорого як на мене!
Відповідь: Як вибираємо авто? 206 має низький кліренс, я кілька разів так пристойно підвисала на рейках Городоцької) а так, гарна модель, проте навіть з однією дитиною мені була замаленькою, тому швидко її поміняли. 308 має потужні двигуни, наприклад бензиновий 1,6 має 150 кінських сил, розроблявся спільно з BMW. хоч давно вже не їжджу на Пежо, проте дуже мені вони подобаються, рівно ж як нові моделі-французики Citroen, їхні салони й справді вирізняються приємними і дуже продуманими особливими деталями. в якості сімейного авто для поїздок з дідусями - бабусями зараз розглядаємо 7-місне С4 Grand Picasso зі скляним дахом, мали тест-драйв, панорама і відчуття просто неперевершені
Відповідь: Як вибираємо авто? Ми влітку минулого року вже майже вирішили купити Сітроен DS5 -нам його мали вже пригнати в салон. Але я не була впевнена, а потім і передумали у бік більшої машини. Але авто бомбове
Відповідь: Як вибираємо авто? В мене вже майже 5 років 206 Пежо, правда в комплектації Roland Garros, я як ту модель побачила, то вже на інше дивитись навіть не хотіла. Чоловік відмовляв від Пежо як міг, мав упередження до французів, але потім в процесі екслуатаціі признав і визнав І мені вона зовсім не маленька, навіть чоловіку з його 1.80 м нормально і комфортно. Подивимось як буде з 2 автокріслами, але я до більшої машини якось навіть морально не готова, і на моїй малютці паркуватись - то практично задоволення, гарно втискається де потрібно завдяки і розміру і маневреності. Про низьку посадку, то не пораджу, бо тут з тим проблем не маю. По трасі їде нормально, я б сказала навіть дуже нормально. Коротше, я задоволена, навіть не знаю що б то до нюансів приписати.
Відповідь: Як вибираємо авто? Моєму Пежо 307 вже 8-ий рік, мотор 2.0, ніколи не було відчуття, що бракує потужності, хоч з Пежо 607 і мотором 3 різниця відчутна по місту/лісах/горах проблем в мене ніколи не було, єдине, що низько вчіплений передній номерний знак ( на защіпках) і я його двічі в лісах/на риболовлі губила (бурні студентські роки ггг), то потім болтами прикрутили і все ок салон продуманий, "французи" в тому плані дуже комфортні, ну і дизайн мені саме 307 подобається, якщо порівнювати з 308 (передній бампер в 308 ота рештіка мені надто масивна і бокові дзеркала не подобаються, але то моє сприйняття зовнішніх нюансів, вірю що взагалі вона мабуть краща за 307 ну і новіший модельний ряд) свою червоненьку дуже люблю, то подарунок, але зараз якраз плануємо її продавати, бо для міста мені комфортніша імпреза, а вона практично без багажника тому на довгі подорожі нам треба більшу машину, отаке
Відповідь: Як вибираємо авто? Разок їхала з сусідкою - мені дуже сподобалась. Всередині купа місця, жоден см не втрачено. Комфортна, маневрена. Салон дуже "французький" А от ззовні вона мені не дуже подобається - Я люблю щось "класичніше". Щодо 206 - треба дивитися, для якої країни робилось дане авто. Ті, що для України, зазвичай мають нормальний кліренс. Виїжає зимою, гребе під гірку і місця в салоні достатньо. Нема межі досконалості, але і зовсім малою її не назвеш.
Відповідь: Як вибираємо авто? Це моя перша машинка, як побачила її, то закохалася. Плюси: Комфорт: зручна, чисто жіноча машина, приємний салон, місця цілком достатньо, хоча на вигляд малувато. Розгін : в мене був двигун 1,1, то на світлофорах розганялася швидше ніж джипи, правда, після 70км/год. вже вклакала, на трасі 110-120 км/год комфортно іхати. Назважаючи, що легка, "трасу тримає" дуже добре. Мінуси: Низький кліренс: зимою "сідала" пару разів, були випадки, що не могла виїхати з подвірря, колеса 13-ки, не для наших доріг. Ломуча: В ній багато електроніки, постійно ламалася, чоловік згадує її з жахом, постійно щось не працювало,
Відповідь: Як вибираємо авто? власне про якісь такі недоліки я і мала на увазі, щось там при рорзробленні зробили не так і на початку, як тільки випустили ту машину, було дуже багато скарг, з часом розробники зменшили ті проблеми, але всерівно то вважається невдала модель. 207 також невелика машинка, вчора в ній сиділа. Ту модель вже більше хвалять.
Відповідь: Як вибираємо авто? В сестри Пежо 207, по дизайну вона мені значно більше подобається ніж 206. По комфорту теж досить хороше авто. Машині другий рік пішов, поки ніяких проблем не було. Неділоком в моїх очах є те, що сестра вибрала двохдверну модель, вона виглядає спортивнішою, ніж чотирьохдверна, але мені трохи не зручна - двері завеликі.
Відповідь: Як вибираємо авто? Прийшла хвалитися. Машинку вибрала Навіть додому сьогодні забрала Зваживши всі плюси та мінуси і врахувавши, що Сеата моєї мрії у Львові та ближніх областях не було (на ту суму, що ми мали), зупинились таки на Фабії. Сподіваюсь машинка мені гарно служитиме.
Відповідь: Як вибираємо авто? І знову ми зупинилися на Пежо 308. Вже інше, бо те перше авто поки ми думали-гадали, та й прав ще не мали забрали. І от тепер знову знайшли, на цей раз в Гданську в салоні 2008 рік. І так ніби вже вчора з чоловіком вирішили, що берем. Нині вже зранку в нього якісь сумніви ( в мене то нема, але я не люблю довго вибирати..). А сестри чоловік приговорює, що в Пежо фари такі великі і на бік йдуть, що як вдарити десь , то дорого буде робити. І взагалі вона може бути в експлуатації дорога. І от я собі вже думаю, чи може як все добре з нею буде, то нащо переживати?
Відповідь: Як вибираємо авто? мені здається, що зараз в усіх іномарках фари дорогі, деколи треба замовляти, щоб привезли та зараз майже всі дорогі в обслуговуванні, хіба вітчизняні і може китайські поступаються в ціні, ну і іномарки які мають 20 з копійками років трохи дешевше ремонтувати, але не завжди треба купувати з думкою, що машина буде довго і вірно служити, і пообіцяти їй гарний догляд взамін
Відповідь: Як вибираємо авто? ше м такого не чула)) Дивний аргумент, до вибору авто, як на мене. За стільки часу, що чоловік їздить нашою машиною(навіть я десь колись з малим досвідом їздила) то два рази мали ДТП. Обидва рази нам в дупу в'їжджали)) Фари цілі). Та і якщо на те пішло, то у Польщі фара до 308 коштує 300 злотих. Не оригінал 150. Не такі вже критичні суми)) НУ і не треба одразу себе так настроювати на провали! Машина то завжди збільшення витрат і до того треба бути готовим.
Відповідь: Як вибираємо авто? ну сестри чоловік більше нас хоче відрадити ві того авто, бо йому особисто Пежо впринципі не подобаються, каже як лялькові машини. Ну але то його особисті вподобання. Вони нас переконували, аби Skoda Fabia шукали, а вона мені от не подобається і все! Нині останній день на роздуми, якщо берем Пежо, страшно, але вже хочеться мати свою машину!