Як вибираємо авто?

Discussion in 'За кермом' started by Імель, Aug 7, 2009.

1. zabawa

zabawa Member

Відповідь: Як вибираємо авто?

Ну колір тут умовний, власне в сусідів - червона.

І ми теж :connie_pull-pigtail

2. Rona

Rona Мама-йожик

Last edited: Sep 7, 2011
  3. zabawa

zabawa Member

І я хотіла те ж написати, що можна зробити наголос на ЧЕРВОНА, і наголос на СПОРТИВНА...... То ж не в кольорі справа, то різні речі..... :girl_yes2:

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Та може бути і червона без спортивної... Не дуже зауважувала що червоний вважається лишень жіночим кольором. Он якби вже сказали жовтий, тоді мона говорити і ТО... є тут любителі жовтих машин :girl_cool:

5. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Хе, у мене в техпаспорті написано "жовтий". Хоч машина зовсім не жовта - помаранчевий металік.

6. Ірена

Ірена Well-Known Member

в нас була тойота явно бронзова, а писали "сірий"...
    дівчата, а якій машині ви б надали перевагу: "європейцю", чи "японцю-корейцю"?

7. bioland7

bioland7 Well-Known Member

однозначно європейцю, за "корейця" нічого не скажу, бо не знаю,
    а от за "японця" з слів кількох близьких родичів вони дуже зіпсувалися, зовні сучасні,гарні,а от по якості сучасні просто ніякі (це я за легкові тойоти маю на
    увазі).

8. zabawa

zabawa Member

Ой, шось ми тут надовго то закрутили з тим ЧЕРВОНИМ-СПОРТИВНИМ...:)
    З самого початку, коли я написала про жіночу машину, то мала на увазі сусідський червоний матіз, який мені видається ну дуже вже жіночим, а в кума мого є , власне, жовта спортивна Mitsubishi Evolution... То, на любітєля...

9. Маруся-мама

Жіночою машиною вважаю Volkswagen Beetle

Отаке знайшла - Фіят?

Хоч би мені дали ще 100 тисяч бонусу, за те що я буду на ній їздити. То як гроб на колесах.

Ні одну з цих машин я б не купила. Ніодна мені не подобається.

Якщо вибирати з європейських то для мене особисто Audi R8 або BMW 3

А для родини тільки японські, не ставлю на один щабель з корейськими бо то небо і земля. Для родини лишень Honda або Accura

Last edited: Sep 8, 2011
  10. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

З "маленьких" є ще міні, зовнішньо ніби теж нічого особливого, а в середині - то троха ляля :girl_in_love: Таке враження, що в літаку сидиш :)

11. sani

sani New Member

майбутнє за китайськими авто :)

12. Котя

Котя Оптимістка :-)

Дівчата, цікава ваша думка:d23: Якщо би Ви обирали для себе авто з трьох варіантів, то на якому би ви зупинились? І чому?
    1) варіант - нове Пежо 308
    2) варіант - новий Ніссан Жук
    [​IMG][​IMG]
    3) б\у Мерседес А-класс з пробігом 30 -50 тис.

13. Маруся-мама

Я не в Україні, але я б брала цей варіант. Де ви в жука запхаєте дітей з кріселками?

Вірю що мерс напевне в доброму стані але я щось не дуже люблю брати машини з великим пробігом. Для мене 50, то вже забагато. 10 тисяч, то інша пара ґальош. Але то я. На мене не орієнтуйтесь. Орієнтуйтесь на свій гаманець.
    Якщо мерс, то хто буде його "лікувати" якщо почне пчихати? Салон? Яка гарантія на Пежо і на скільки тисяч/років.

14. Котя

Котя Оптимістка :-)

:girl_in_love:
    Гарантія на 3 роки
    Якщо я в Пежо 206 запихаю, то думаю в Жук точно влізуть:girl_in_dreams:
    От цього я боюся найбільше, бо деталі там не дешеві:girl_in_dreams:, але дуууже мені ця машинка подобається:girl_in_love:

15. daisygirl

daisygirl Member

З переліченого найкращий варіант. :) Тим більше, що у вас вже є 206, тому маєте знати, що Пежо собою являють.

Жук - нова модель на ринку. Ще ніким толком не відтестована, тому може бути багато "багів". Та й з дизайном, як на мене у Нісанів туго.

З мерседесом погоджуюсь з Марусею-мамою. Стару машину не варто брати.

16. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

1) варіант - нове Пежо 308:girl_in_love:

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я за Мерседес Ашку. Сама на такій їздила 3 роки, машинка ні разу не підвела.

18. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

і я на а-класі їздила(підпільна кличка -пекінес) - машина висока, ззовні виглядає маленькою,але і возик поміщався,а згодом і автомоб. крісло.
    погоджусь, обслуговування недешеве та й деталі дорогі,але то виходило раз в 2-3 роки .
    я зараз смартом марю....

19. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

І я за нове Пежо. Але тут, певне, все ж метод дедукції спрацював... У "Ніссан Жук якийс дизайн незрозумілий, от кілька разів бачила його і не могла визначитись, чому він мені такий антипатичний. Манєнька машинка на високих колесиках. Дисонанс суцільний. "Віноградом нє став, прєвратілся в ізюм..." От таке чомусь враження.
    "Мерсик" подобався всім, поки не наслухалась про нього. Чоловік мій працював на "Мерседес-Бенц" у Сан-Францисуо, а згодом і у Львові. Каже, що це авто - передусім понти, всього лиш відомий бренд, насправді і у матеріалах економлять, колись ці автомобілі були з гарного, важкого металу, а тепер - тонка бляха, і ламається часто, і запчастини дорогі. Розповідав, що траплялись випадки, коли виходила з ладу коробка передач буквально за два тижні по виходу автівки із салону, і коштувало сіє чудо більш як 100 тис. у.о.....
    А шо, інших варіантів не передбачається?:girl_cool:

20. olangel

olangel Well-Known Member

Ну, що Мерс, що Пежо у нас в обслуговуванні не дешеві, ще Пежо трошечки занизькі для наших чарівних доріг( Сама їх дуже люблю(особливо 107 :) ), але не для нашої країни(
    А на новенький Ніссан я сама заглядаюсь! Дуже мені подобається, сам не габаритний у середині місця придостатньо, ну а дизайн його в мене просто дах зриває!!!!!! І по відгуках по ліпше буде за свого попередника Кашкая((((