Відповідь: Як вибираємо авто? А я похвалюсь, бо замучила свого коханого і він мені її купив. Правда не нову, а 2006 року зате з невеликим пробігом і за добру ціну. Чорна правда, але хто там буде дивитись на колір коли мона буде їхати улюбленою машинкою. ---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ---------- доречі від тої опції там щось дуже ламається чи то трансмісія чи то коробка. Тому я буду жити без неї
Відповідь: Як вибираємо авто? ого! Так це ж іще модніше! Жінки в чорних позашляховиках- то БОМБА!!! Чесно! я б брала зараз тільки чорну машину і байдуже, що на ній видно порох. Зате це якось так вишукано для мене! Це ж класика! Вітаю Вас! Гарної Вам дороги, хай машинка буде чемна і не кажіть в її присутності, що щось Вас не влаштовує- вони тоді прикрі робляться Ех, коли вже діждуся, щоб і мій чоловік міг мені купити авто... Він не скупий, треба лише, щоб мав таку можливість
Відповідь: Як вибираємо авто? Чому? я їздила ( як пассажир) на Волзі 31-й... так там стояв "предпусковой обогреватель" Webasto..... все було як ви пишете, заводилась з пульта, сідали в тепленьку машинку.
Відповідь: Як вибираємо авто? Ось вона моя машинка. Їм вона заваджала, бо ніхто не хотів брати через квадратне заднє бокове шкло, всі хочуть кругле. :D І трошки інфи про неї: Model: LX (це сама проста машина, без особливих прибамбасів) Body: SUV Exterior Color: Nighthawk Black Pearl Interior Color: Black Mileage: 43959 (наїздила вже. Миля дорівнює 1.7км) Engine: 2 Litre 4 CYL. Transmisson: Automatic Fuel: FI EPA City*: 22.0 EPA Highway*: 27.0
Відповідь: Як вибираємо авто? Та ні. Воно ані до трансмісії, ані до коробки не має ніякого відношення. То додатковий дротик (на хлопський розум), який від mul-t-lock через запалювання кинутий у мотор. І ви з брелочка з відстані 500 м можете завести машину, щоб вона прогрілась. Машина при цьому не рухається з місця, тому ані коробка, ані трансмісія не задіяні у процесі.
Відповідь: Як вибираємо авто? Вітаю! А чоловіка нагло зацікавило якого вона року і скільки зараз така цяця у Вас коштує (він жив троха в Детройті й розказує тепер про якихось дилерів) можна в пп
Відповідь: Як вибираємо авто? Але я умудрилась поставити кондиціонер на останнє положення і моя машина "закипіла", виявилось що так робити ніззя, тільки на перше положення включати. Тому в моїй новій машині того вже нема але маю підігрів сидіння Це моя машина, називається вона Маруська
Відповідь: Як вибираємо авто? Мо і не має, але мені радили краще без тих прибамбасів. Чомусь механіки сміялись що власне жінки того хочуть. Файна я в тебе А моя машина то певно буде хлопчик - Сергійчик.
Відповідь: Як вибираємо авто? але того таки бракує, особливо зимою Сергійчик питав чи то в його честь буде названо А ще би, при виборі авто, добре переглянути краш тести, хоч би на youtube .
Відповідь: Як вибираємо авто? у мого мужа Tucson бере цілих 14л!!! тому все хоче мені її спихнути... а мій ceеd вчора по трасі 6л брав!!! по місту 8л. думала, що після автомату не звикну до механіки, але то такий кайф отримуєш від того драйву!!!
Відповідь: Як вибираємо авто? От читаю чоловікові, а він розказує, як у знайомих так машина взяла та й поїхала Добре, шо у паркан, а не в якусь дорожезну тачку...
Відповідь: Як вибираємо авто? Причина тому банальна: батарейки в пульті треба вчасно міняти. То глюк.