Відповідь: Як вибираємо авто? ще залежить від того, як будете погашати, в принципі в банку вам порахують реальну переплату, але якщо є можливість і гасити більшими частинами, ніж того вимагає банк, тоді переплата значно менша.
Відповідь: Як вибираємо авто? Я б не радила в теперішній час зв'язуватися з кредитом на купівлю автомобіля. Захмарні відсотки, комісії, стахівка (обовязкове повне каско) суттєво подорождчала. Хіба, якщо маєте можливість зробити суттєвий перший внесок і здатні на майбутнє прощатися з кругленькою сумою коштів. В нас був кредит під 14% річних в гривнях (в теперішній час це взагалі халява), але то такий напряг кожен місяць віддавати кругленьку суму і ще й страхівку платити кожен рік. А з теперішніми відсотками, то взагалі караул.
Відповідь: Як вибираємо авто? сейчас время не очень стабильное и если не хочется портить кредитную историю, то лучше не рисковать!
Відповідь: Як вибираємо авто? На даний момент вигідно викуповувати кредитні машини у власників які неспроможні виплачувати кредит. По перше це машини як правило нові або практично нові, по друге якщо вона кредитна і застрахована то переважно це авто пройшло всі планові ТО і є в загальному доглянуті. По третє.... ті авто продаються досить не дорого - бо вже в таких випадках у власника не є ціль заробити на продажі машини а хоча б продати і погасити решту боргу в банк. Або... я не впевнена але може так можна, переоформити договір на кредитну машину від попереднього власника на себе, і доплачувати внески по кредиту за нього. Купувати зараз машину в кредит невигідно, бо % дуже високі, а кількість банків які займаються автокредитуванням дуже невелика. І то при нинішніх умовах кризису - вони обовьязково пропишуть в договорі пункт про можливе підняття відсотків по кредиту при настанні певних умов, і 100% що вони прикладуть максимум зусиль щоб на їх думку ці умови настали і % був піднятий. А в вас не буде виходу - або погодитись або залишитись без авто.
Відповідь: Як вибираємо авто? Зараз чую рекламу, що скажімо в Мітцубісі 0% кредит, ше багато інших марок рекламуються з низькими кредитами. Переважно все що читала на офіційний сайтах це 7-9% річних (може так якісь приховані ще виплати є :confused. То не є аж так зашкально, тим більше що думали про кредит на рік з виплатою 50% суми. Але напевно треба цікавитись по кожній окремій моделі і в кожного окремого дилера, щоб розрахували і тоді видніше буде.
Відповідь: Як вибираємо авто? Коли я продавала машину, то теоретично сказали що можна. Прийшлося до практики - не можна. Бо прискіпливо розглядають документи, і переоформити кредит, це майже те саме, що надати новий кредит, на що банки йти вже не хочуть. Тому і поїхала моя машина по дорученню. Добре, хоч люди порядні, дякувати Богу.
Відповідь: Як вибираємо авто? Такі відсотки нереальні. Якщо врахувати комісії, ще більш завищену страхівку (щоб компенсувати низький відсоток), і купа ньюансів, то відсосток вийде в районі 23-28 %. Не купуйтеся на таку рекламу. НІКО любить після оплати за автомобіль вже повідомляти про маленькі (а для вас великі) ньанси, а вже діватися нікуди. Хочете кину вам на електрону програмку, в якій можна порахувати усі витрати, сформуєте собі щомісячний платіж..
Відповідь: Як вибираємо авто? Стосовно Мітцубісі, то в них 0% комісії і 0% самого відсотка лише при кредитуванні терміном на 1 рік і при першому внеску від 50 до 70%..... ну понятно що це в певній мірі теж кредит... але такі умови не для широкого колу спожівачів. Ось, почитайте самі: http://mitsubishi.lviv.ua/page_152.html як правило приховане теж є.... або не приховане але споживач про ті нюанси взнає лише при оформленні кредиту Розумний покупець ніколи не буде проплачувати кошти поки до кінця не оформлено договір і всі супутні документи на авто. І які саме нюанси? Наскільки я знаю, нюанси можуть виникати вже в подальшому при обслуговуванні авто на СТО, іноді споживані не вникають в умови гарантії і не дотримуються їх....але щоб після підписання документів ще щось повідомлялось що треба виконувати і щоб це не було прописано в договорі.... вперше чую. І згідно закону "Про захист прав спожівачів", ви в праві відмовитись від авто протягом 14 днів, в праві вимагати повернення частки чи повної сумми проплаченмх коштів, а також першого внеску за автомобіль. Так спожівачі і роблять у випадку коли або відмовлено в кредитуванні або певні обставини змушують відмовитись від купівлі авто.
Відповідь: Як вибираємо авто? Я думаю, що зараз такий час, що взагалі брати кредит доволі ризиковано. Банки відновлюючи кредитування збільшили відсотки, умови кредитуваня стали більш жорсткими та й питання у тому, як швидко ви зможете погасити кредит - якщо просто немає повної суми на даний момент чи не хочете так одразу цю сумму витрачати, але будете мати змогу погасити кредит за рік-півтора, тоді можна брати.
Відповідь: Як вибираємо авто? Ми взяли, а тепер в чоловіка на роботі ау-ау, а кредит треба сплачувати. ТО замість сидіти вдома з малечею ... кручусь як білка в колесі.... В житті завжди є місце на форс-мажор. Щодо кредитування , то 7 разів відміряй а раз відріж, як кажуть. Більшість банків кредитує в гривнях і то під 20-25%, щодо валюти, то це рідкість і напевно не під 9%. Реально банки в валюті не кредитують. Крім того, будь-ласка не вірте усьому що рекламують. Робота в менеджерів така , чим більше продадуть, тим більше зароблять.
Відповідь: Як вибираємо авто? У мене Нісан Кашкай-максимальна комплектація.Переваги- 1.Дуже слухняна і зручна в керуванні . 2.Мені дуже подобається дизайн-те що я хотіла. 3.Висока.тому хороший огляд дороги. 4.4 ведучих колеса(при потребі) 5.Чорна. 6.6 подушок безпеки. 7.Клімат-контроль. 8.Підігрів передніх сидінь. 9.Коробка CVT. 10.АВС и т. д. Недоліки 1.Жорстка задня підвіска 2.Жере 10-12 л/100км-95бензину 3.Погана шумоізоляція салону. Скільки ми з чоловіком перед покупкою сварилися,бо не могли обрати машину.яка би подобалась і йому і мені(він машину не водить)Тільки ця задовільнила нас обох!
Відповідь: Як вибираємо авто? Мій чоловік марив тим авто. Але на момент придбання у Львові не було, у Франківську в салоні стояло, але комплектація дорожча ніж ми планували, поки ми думали і зважували за і проти - хтось виявився швидшим. Але, якщо чесно, я навіть рада. Теперішнє наше авто подобається мені беззастережно і я його просто "абажяю", хоча чоловік всеодно кожного разу заглядає за кашкайчиками (зрадник).
Відповідь: Як вибираємо авто? папа у меня катается на кошаке - он просто в восторге. я на Насике. хотя Насик у меня боевой)
Відповідь: Як вибираємо авто? Однозначно не зв"язуйтесь. Візьміть якусь дворічну машинку - я просто дуріла коли бачила за які копійки люди продають свої машини. Знайомі мерса продають зараз, хочете уточню за скільки. Будь у мене якісь гроші - обов"язково скористалась би сприятливими умовами, щоб купити без кредиту. А нульовий відсоток я скажу як виходить. Вони Вам нав"яжуть конкретну страхову компанію, яка їм сплачуватиме відсоток за рахунок того, що поставить Вам завищений тариф на страховку. Є багато нюансів. не раджу.
Відповідь: Як вибираємо авто? У нас також такі відсотки, але можна взяти без попереднього вкладу. Купую машину щоб була економна в бензині. Хочу чотирьох целіндрову, з об*ємом мотору в 2.4 літра і чотирма ведучими колесами. Одним словом хочу Honda CR-V і КРАПКА!!!
Відповідь: Як вибираємо авто? Гарна машинка. В Україні вона хоч до економних і не відноситься, але всеодно дуже популярна.
Відповідь: Як вибираємо авто? Маросю, ця Хонда-то казка, і втілення мрій, а не машинка!!! я про таку наразі навіть мріяти не смію В нинішні морози я придумала, яка ще опція мені потрібна в авто- щоб заводилася на відстані з пульта. Вийшла з хати, а машинка вже прогріта, стоїть і чекає. А потім уявила собі як на 9-тку поставити таку опцію- то треба би злітати в Японію за електронним дєдьом, який би витяг підсос, підкачнув і мав "чуттє" коли газувати