Відповідь: Як вибираємо авто? Власне, для захисту!!! Для цього в Ленд крузерські бампери власники ставлять титанові балки! Для цього в старих машинах під бампером є метал- він погнеться, але захистить як авто від глибшого руйнування при ударі, так і пасажирів. А дутий пластик... Виробники здешевлюють свої авта. Не секрет, що теперішні кузови носяться значно менше часу- просто гниють. Все заради того, аби власник не ремонтував авто, а викидав і придбав нове. Тільки ним, як і кліматом і кондиціонером потрібно користуватися з розумом. Підігрів можна вмикати тільки коли сів в зимну машину, а якщо його потім не вимкнути- розігріти гарно свою спинку і вийти на холод і вітер... Плакали м'язи, нирки, інші вн.органи.
Відповідь: Як вибираємо авто? О,як згадаю першу свою машину... хонда цивік(95р)... оце ,дівчата ,дуже низька машина. Я напевно кожного кварталу їздила зварювати "баняки вихлопної"(як любив казати майстер). Але,як на мене ,це був один мінус ,все інше мене влаштовувало. Теперешній мерс А140,не порівняти з хондою,але все одно дуже за нею сумую... Значить про А140: чомусь постійно перегорає як не одна ,то інша лампочка-то в салоні , то у фарі. Сидіння обтянуті тканиною,з якої пляму від води нереально вивести-вона просто робиться більшою...Ну і обслуговування : редко ,но метко одна оригінальна запчастина коштувала майже пів моєї зарплати... Може настануть кращі часи і мені вдасться здійснити мою мрію --новеньку хонду цивік ...
Відповідь: Як вибираємо авто? в мене якось перегоріла одна лампочка ближ. світла....то просто сміх був....купив чоловік лампочку каже поміняю тобі зараз, ага вже))))) зняв бампер, ще купа чогось, саму фару але так і не зміг поставити , прийшлось до майстрів їхати. отак щоб поміняти лампочку треба пів машини розібрати
Відповідь: Як вибираємо авто? В нас теж було таке на чоловіковій машині- він і бампер відкрутив, і ще щось кулупався там -так і не поставив. Потім в неті гуглив,шукав схеми і аж тоді поміняв...
Відповідь: Як вибираємо авто? Мені здається що не в здешевлення справа, дутий пластик це для "безпеки" (якщо так мажна сказати) пішохода. Десь чула, що у європі вже ті титанові балки заборонили. Стверджувати не буду, бо не можу пригадити де то чула.
Відповідь: Як вибираємо авто? Моя перша машинка. Я за нею сумую трошки... І ше на такій їздить одна форумлянка, може признається Зараз пересіла на позашляховик. Перший тиждень було тяжко, таке враження було ніби керую кораблем (ашка мерседесик маленький), але за тиждень так звикла що назад пересісти було б тяжко. Зараз дуже люблю свою велику помаранчеву машинку і все мене в ній влаштовує. Великий багажник, сиджу високо і все бачу ( в ашці теж, доречі, високо сидиш, як сідаю в чоловіка авто здається мені що треба щось під дупцю собі поставити).
Відповідь: Як вибираємо авто? Ви молодець. Це не чутка. Так і є. Європейці у нас жахаються нашим джипам з кенгуру (ну цими бамперами) якраз тому, що вони є нелюдськими по відношенню до пішохода. Там машини моделюють з тим, щоб бампер поглинав енергію при ударі. Відповідно він не має бути жорстким, але рятує як водія так і пасажира, чи іншу автівку в яку врізалися. А наші варвари, мало того, що мають й без того небезпечно важкі машини так ще й доварюють собі ті труби, так ніби по лісах в них їздять на полювання, а не по місту з людьми.
Відповідь: Як вибираємо авто? мені А теж тим подобається що висотою він майже не поступається позашляховику, і ще подобається своєю "пекінеською мордою", але оте що пасажир збоку сидить на акумуляторі викликає посмішку.... ---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ---------- а я чула що в деяких країнах в"зд позашляховиків в центр міста заборонений... але незнаю чи це достовірна інформація
Відповідь: Як вибираємо авто? Ех, сів в мене раз акумулятор то ми з коліжанкою довго той акумултор шукали щоб прикурити На щастя знайшли )
Відповідь: Як вибираємо авто? так, зізнаюся А-140 і в мене з акумулятором трохи проблеми, але навіть в інструкції до машини написано, що він може сідати, якщо не щодня їздити... не дуже подобається, що задні сидіння під кутом 90 градусів і не дуже зручно сидіти пасажирам, але переважно там дитячі крісла сидять
Відповідь: Як вибираємо авто? Може бути неможливий. Ми були в Італії, так там за кермом тільки чоловік їздив, в центрі міста щоб вписатися в вулички треба мати неабиякий досвід
Відповідь: Як вибираємо авто? Підігрів звичайно класна штука, але собі я б такого не хотіла, бо він є доволі небезпечним для жінок Розкажу про свою мрію Нісанчик Мікра. Ідеальний варіант для такої особи, як я. З прибамбасиків теж багато не потребую, коробка- механіка, кондюк, без клімату можу обійтися, обігрів всіх дзеркал і т.д. Але головне для мене це колір, дуже хочу або чорну, або темні синю металік. на сонечку, коли машинка чиста, так гарно поблискує і друге це тоновані вікна, терпіти не можу коли прозорі вікна, таке враження, що їдеш як в акваріумі.
Відповідь: Як вибираємо авто? в мене є підігрів сидінь, коли холодно постійно ним користуюсь а чим він небезпечний для жінок?
Відповідь: Як вибираємо авто? напевно, Боніта мала на увазі, що виходимо з теплої машини з розігрітою спиною та жін.органами на мороз ще дуже рятує зимою підігрів керма
Відповідь: Як вибираємо авто? я не мала на увазі наварені ззовні труби, як зараз їздять ниви і інші бажаючі прикинутися крутими, мала на увазі вміст бампера. На мій погляд, то справа двояка- з одного боку безпека пішохода, а з іншого боку при зіткненні з деревом чи з іншим автом в пасажирів і шоферів є більший шанс вціліти саме при наявності металу в бампері. При сильному удалі з пішоходом роль дутого бампера не така значна. Європейці, як завжди, перегнули ІМХО. з розряду як вони заборонили кататися на лижах в скляних окулярах, бо якщо часом оком вдаритися об (неіснуючий на трасах Європи) пеньок, скло позалазить в очі, а пластик не так кришиться. Та як влупасити оком в пеньок, то "сіравно" в яких окулярах Згадалося як Могилевська в аварію попала- в неї в джипику під бампером якраз стояв титановий швелер і рятувальники коментували, що він взяв на себе весь удар і що без нього в неї були всі шанси не врятуватися.
Відповідь: Як вибираємо авто? А я навпаки замовляла прозорі, в ашці в мене були тоновані, мені не подобається
Відповідь: Як вибираємо авто? Дівчатка, маю до вас питанн -, хто мав справи з кредитованими машинами? Як то все відбувається, чи велика переплата виходить, чи взагалі є резон брати дорожчу машину в кредит чи краще купити щось дешевше, але заплатити одразу?
Відповідь: Як вибираємо авто? залежно, наскільки сильно ви хочете конкретну марку авто дехто буде думати про переплату і тягар фінансової залежності, а дехто керується виключно бажанням конкретне авто (але не має достатньо коштів на даний момент, хоч і впевнений у фінансовій стабільності на час кредиту) - мусите вирішити, що для вас важливіше