Як вибираємо авто?

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Імель, 7 Серпень 2009.

1. anka

anka Well-Known Member

Відповідь: Як вибираємо авто?

Власне, для захисту!!! Для цього в Ленд крузерські бампери власники ставлять титанові балки! Для цього в старих машинах під бампером є метал- він погнеться, але захистить як авто від глибшого руйнування при ударі, так і пасажирів.
    А дутий пластик... Виробники здешевлюють свої авта. Не секрет, що теперішні кузови носяться значно менше часу- просто гниють. Все заради того, аби власник не ремонтував авто, а викидав і придбав нове.

Тільки ним, як і кліматом і кондиціонером потрібно користуватися з розумом. Підігрів можна вмикати тільки коли сів в зимну машину, а якщо його потім не вимкнути- розігріти гарно свою спинку і вийти на холод і вітер... Плакали м'язи, нирки, інші вн.органи.

2. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

О,як згадаю першу свою машину... хонда цивік(95р)... оце ,дівчата ,дуже низька машина. Я напевно кожного кварталу їздила зварювати "баняки вихлопної"(як любив казати майстер). Але,як на мене ,це був один мінус ,все інше мене влаштовувало. Теперешній мерс А140,не порівняти з хондою,але все одно дуже за нею сумую... Значить про А140: чомусь постійно перегорає як не одна ,то інша лампочка-то в салоні , то у фарі. Сидіння обтянуті тканиною,з якої пляму від води нереально вивести-вона просто робиться більшою...Ну і обслуговування : редко ,но метко одна оригінальна запчастина коштувала майже пів моєї зарплати...
    Може настануть кращі часи і мені вдасться здійснити мою мрію --новеньку хонду цивік ...

3. kati

kati Well-Known Member

в мене якось перегоріла одна лампочка ближ. світла....то просто сміх був....купив чоловік лампочку каже поміняю тобі зараз, ага вже:haha:))))) зняв бампер, ще купа чогось, саму фару але так і не зміг поставити , прийшлось до майстрів їхати. отак щоб поміняти лампочку треба пів машини розібрати

4. Нікуся

В нас теж було таке на чоловіковій машині- він і бампер відкрутив, і ще щось кулупався там -так і не поставив. Потім в неті гуглив,шукав схеми і аж тоді поміняв...

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Мені здається що не в здешевлення справа, дутий пластик це для "безпеки" (якщо так мажна сказати) пішохода. Десь чула, що у європі вже ті титанові балки заборонили. Стверджувати не буду, бо не можу пригадити де то чула.

6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Моя перша машинка. Я за нею сумую трошки... І ше на такій їздить одна форумлянка, може признається :)

Зараз пересіла на позашляховик. Перший тиждень було тяжко, таке враження було ніби керую кораблем (ашка мерседесик маленький), але за тиждень так звикла що назад пересісти було б тяжко. Зараз дуже люблю свою велику помаранчеву машинку і все мене в ній влаштовує. Великий багажник, сиджу високо і все бачу ( в ашці теж, доречі, високо сидиш, як сідаю в чоловіка авто здається мені що треба щось під дупцю собі поставити).

7. bora

bora Well-Known Member

Ви молодець. Це не чутка. Так і є. Європейці у нас жахаються нашим джипам з кенгуру (ну цими бамперами) якраз тому, що вони є нелюдськими по відношенню до пішохода.
    Там машини моделюють з тим, щоб бампер поглинав енергію при ударі. Відповідно він не має бути жорстким, але рятує як водія так і пасажира, чи іншу автівку в яку врізалися.
    А наші варвари, мало того, що мають й без того небезпечно важкі машини так ще й доварюють собі ті труби, так ніби по лісах в них їздять на полювання, а не по місту з людьми.

8. Нікуся

мені А теж тим подобається що висотою він майже не поступається позашляховику, і ще подобається своєю "пекінеською мордою", але оте що пасажир збоку сидить на акумуляторі викликає посмішку....

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ----------

9. Zoryanazirka

Ех, сів в мене раз акумулятор то ми з коліжанкою довго той акумултор шукали щоб прикурити :) На щастя знайшли :))

10. Ольга

Ольга Well-Known Member

так, зізнаюся А-140 і в мене :)
    з акумулятором трохи проблеми, але навіть в інструкції до машини написано, що він може сідати, якщо не щодня їздити...
    не дуже подобається, що задні сидіння під кутом 90 градусів і не дуже зручно сидіти пасажирам, але переважно там дитячі крісла сидять :)

11. Zoryanazirka

Може бути неможливий. Ми були в Італії, так там за кермом тільки чоловік їздив, в центрі міста щоб вписатися в вулички треба мати неабиякий досвід

12. Candygirl

Candygirl New Member

Що ж це за машина така?

13. карапуз

карапуз Well-Known Member

:girl_cool:

14. Bonita

Bonita Member

Підігрів звичайно класна штука, але собі я б такого не хотіла, бо він є доволі небезпечним для жінок:girl_sad:
    Розкажу про свою мрію Нісанчик Мікра. Ідеальний варіант для такої особи, як я. З прибамбасиків теж багато не потребую, коробка- механіка, кондюк, без клімату можу обійтися, обігрів всіх дзеркал і т.д. Але головне для мене це колір, дуже хочу або чорну, або темні синю металік. на сонечку, коли машинка чиста, так гарно поблискує:girl_curtsey: і друге це тоновані вікна, терпіти не можу коли прозорі вікна, таке враження, що їдеш як в акваріумі.

15. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

в мене є підігрів сидінь, коли холодно постійно ним користуюсь
    а чим він небезпечний для жінок?

16. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

напевно, Боніта мала на увазі, що виходимо з теплої машини з розігрітою спиною та жін.органами на мороз

ще дуже рятує зимою підігрів керма

17. anka

anka Well-Known Member

я не мала на увазі наварені ззовні труби, як зараз їздять ниви і інші бажаючі прикинутися крутими, мала на увазі вміст бампера. На мій погляд, то справа двояка- з одного боку безпека пішохода, а з іншого боку при зіткненні з деревом чи з іншим автом в пасажирів і шоферів є більший шанс вціліти саме при наявності металу в бампері. При сильному удалі з пішоходом роль дутого бампера не така значна. Європейці, як завжди, перегнули ІМХО.
    Згадалося як Могилевська в аварію попала- в неї в джипику під бампером якраз стояв титановий швелер і рятувальники коментували, що він взяв на себе весь удар і що без нього в неї були всі шанси не врятуватися.

18. Zoryanazirka

А я навпаки замовляла прозорі, в ашці в мене були тоновані, мені не подобається

19. enigma

enigma Well-Known Member

Дівчатка, маю до вас питанн -, хто мав справи з кредитованими машинами? Як то все відбувається, чи велика переплата виходить, чи взагалі є резон брати дорожчу машину в кредит чи краще купити щось дешевше, але заплатити одразу?

20. Oddly

Oddly Well-Known Member

залежно, наскільки сильно ви хочете конкретну марку авто
    дехто буде думати про переплату і тягар фінансової залежності, а дехто керується виключно бажанням конкретне авто (але не має достатньо коштів на даний момент, хоч і впевнений у фінансовій стабільності на час кредиту) - мусите вирішити, що для вас важливіше