Відповідь: Як вибираємо авто? нам у автошколі дають на вибір, на яких машинах ми хочемо навчатися. Від моделі машини, до інструктора )0 Ось перелік машин, які нам дають на вибір: Hyundai Tucson Chevrolet Aveo Honda Civic Toyota Yaris Volkswagen New Beetle Daewoo Lanos ВАЗ 21150 VW New Beetle (АКПП) Chery QQ (АКПП) Як бачите, вибір достатньо широкий 0) О, а яка то гілка?.. Дайте лінка плз, я там відпишуся ))
Відповідь: Як вибираємо авто? А в мене теж зараз будуть яйцями кидати. Маю китайця. Знаю, що всі на них "женуть". А я задоволена. Машинка економна, недорога. Висока - по тій же Городоцькій всю зиму по рейкам їздила, жодного разу ні за що не зачепила- навіть коли намерзало льодові гори. Має в базі кондиціонер і купу всього іншого, чого немає в Део і ВАЗах, а по ціні - дешевша.Зовні симпатична, майже кругленька - легко паркуватись, і великий багажник - влазить Тако джампер з люлькою. Правда, трохи шумна, жорстка підвіска. Але порівняно з тим, що 2 роки без ремонту,і машина нова - вважаю це нормально.
Відповідь: Як вибираємо авто? а зі сторони безпеки? просто я мала нагоду дивитися краш-тести з такою машинкою
Відповідь: Як вибираємо авто? Жінка за кермом послє боя кулакамі нє машут, яйками кидати теж не буду хоча я є ярим противником китайців-корейців (і японців) в сфері продажу автомобілів китайців називають "вєчними автомобілями"-купити купив, а продати-проблєма, приходиться вєчно їздити Комплектація і ціна-то одне, але я вже колись задавала таке питання-чи задумувалися ви про те, що китайський позашляховик коштує як німецька/японська малолітражка. А причина в чому? Чим доводиться жертвувати на противагу ціні? І моя думка, що китайцьо-корейців треба продавати максимум через 2 роки від часу купівлі авто (НОВОГО), бо ці машини ДУЖЕ втрачають у вартості і за роки 2-3 починають валитися (особливо інтер"єр-ручки дверей, склопідйомники, панельки тарабанять...........). Ще Мочанов Олексій колись казав: те що робляти китайці та кореці-ще не скоро буде автомобілем
Відповідь: Як вибираємо авто? Бачила я краш-тести. Лякають. Але краш тести майже однакові на всі нові машини в ціновій категорії до 10тис. у.о. Крім того, у всьому є елемент долі - можна і на супер-джипі потрапити під КРАЗ в якому засне водій - і жоден метал не врятує. Тому їду акуратно- як мама двох дітей і водій - початківець і, як всі сподіваюсь, що мене омине "чаша сія". А знаєте, що цікаво: до категорії машин, щодо яких страховики піднімають відсоток на КАСКО, щоб менше ризикувати віднесені всі китайці, ланоси,але перші місця займають жіночі машинки- Мікра, Жук,Гетс і якась з нових наворочених тойот - дуже швидкісна.Виявляється вони найчастіше потрапляють в аварії,бо на них ганяють(маю на увазі тойоту), або неуважно водять. Прочитала цю інфу на якомусь автомобільному сайті.
Відповідь: Як вибираємо авто? як по мені то все таки є різниця між китайцями і корейцям.Порівнювати хюндай та кіа з чері нема чого
Відповідь: Як вибираємо авто? помилково Жук вважать виключно жіночою машиною, але лише 50% покупців цього авто-жінки, що не скажеш про МІкру та Гетс. Причому Жук відноситься до іншого класу, так як не є малолітражкою, бо це машина гольф-класу. Було б цікаво, аби ви лінк на ту інформацію дали
Відповідь: Як вибираємо авто? трохи довше часу на ринку і трохи більше прошуміли нам ними вуха, а так різниця несуттєва
Відповідь: Як вибираємо авто? Ну не знаю , в моєї коліжанки колись був мерс з лицем дівчини на весь капот, то ми коли з нею їздили,я відчувала якийсь дискомфорт ,що всі на цю машину озераються , а діти тикають пальцями:8:. Зараз в моєї сестри морда тигра на капоті, то теж всі звонять і роблять мені мініотчот,що бачили сестру там то і там то,нащо це?:confused: Незнаю, я б напевно не хотіла ,щоб мене на кожній вулиці по машині впізнавали.
Відповідь: Як вибираємо авто? і я б не хотіла)))) Колись коліжанка також малу машинку незвичного кольору, то казала приблизно таке:" блін, навтіь на каву з поклонніками не зходиш втіхаря, заразу хтось десь чоловікові дзвонить)))))))))))))))))))))))"
Відповідь: Як вибираємо авто? але тут страсті у вас мені теж подобаються Ауді, Інфініті, фольксвагени, брат мій вже кільканадцять років не зраджує бмвешкам. але це лише уподобання і коли матиму можливість буду порівнювати і вибирати з цих марок. коли купувала своє авто відштовхувалась від певної суми і деяких інших обставин. спочатку шукала б/у vw, пежо, нічого путнього не знайшла, а час був обмежений, тому почала розглядати нові авто. сподобалась кіа ріо, задорого, ланос не хотіла зовсім. місяцем раніше коліжанка купила хьюндай Q10(маленькоє такоє прівідєніє) і зайшла в салон глянути як воно виглядає, побачила гетса. подивилась ,посиділа, розпитала, купила. що мені сподобалось: ціна мене влаштовувала, розміри теж ( до речі місця в салоні достатньо, багажник теж вмісткий, як на малолітражку), бензину бере мало, основний набір авто є (подушки безпеки, гідропідсилювач руля, кондиціонер, електросклопідйомники, центральний замок) і ще деякі корисні примочки. за рік їзди, маю до неї деякі претензії (не ламалась) свої, але враховуючи в яких умовах вона вже встигла побувати, молодець, я нею дуже задоволена, завжди рятує мене у львівських пробках і виграє на окружних дорогах, бо 120-140 для неї нормальна швидкість, і на диво гарно порається з болотами, в які я її часом заганяю. ще зауважу, що в мене механіка, я не проти автомату (на той час мені розходилось в ціні і про автомат чомусь ніколи навіть не думала) і ще мені подобається контролювати процес. одним словом я поважаю всі смаки і абсолютно неупереджено ставлюсь до вибору авто. бо прихильник БУДЬ-ЯКОГО авто наведе тисячу аргументів "за" авто яке йому подобається або яким користується і тисячу аргументів "проти" авта яке йому не миле. про себе, звичайно хочеться надійніше краще авто, але наразі не маю можливості, тому зараз люблю свій хьюндай гетц (критикований) навіть кольру не того який хотілось, бо в цей проміжок часу був єдиним на усі салони, та це не має ніякого значення, бо не для задоволення її купувала, а по крайній необхідності. на сьогоднішній день моя "зозулька" себе виправдала.
Відповідь: Як вибираємо авто? Я не фанат малюнків, в мене просто єдиний такий колір такої моделі та й все.
Відповідь: Як вибираємо авто? в моєї мами ось така Toyota Matrix ми нею дуже задоволені!палива бере мало,швидкісна,в обгоні прекрасно себе веде,багато місця в салоні і в багажнику, на будь-який бардюр виїде....в нас механіка і для жінки з досвідом їзди це цілком нормально ,!!!!і для мене,як для початківця супер-я задоволена(хоч і механіка)-напевно це більш психологічний настрій механіка чи автомат,мені здається,що спочатку потрібно вчитися їздити на механіці,томущо з механіки на автомат легко сісти,а от навпаки........!!!!!
Відповідь: Як вибираємо авто? Це вам лише здається. Я зробила навпаки. Ще до заміжжя чоловік вчив мене їздити на своїй машині. Що вам сказати? Чоловік виніс вердикт, що водій з мене не виросте. Після того я зрозуміла, що лише автомат дасть мені змогу отримати задоволення від їзди. Довго я до того йшла. І купила таки машину з АКПП. Навчилася їздити, мається на увазі не лише тримати руки на кермі і тиснути на газ, але й все решта починаючи від прогнозу будь-якої ситуації, до "вискакування" і закінчуючи паркуванням в особливо запутаних місцях. Я на ній навіть в Київ їздила і це стало для чоловіка аргументом, що я таки навчилася їздити. Ну але криза взяла своє і довелося мені продати свою ласточку. Ішо тепер, їздити то хочеться. Прийшлося пересісти на механіку, що я спокійно і зробила. І чоловік сказав, що якби я в той час коли він мене вчив так їздила, то він би не хотів автомат. А так автомат лише поміг мені освоїти "ті високі матерії". Тому кому що. Я не критикую тих, хто їздить лише на автоматі, і не "возвишаю до небес" тих, хто на механіці. Кожному своє. Але якби в мене зараз був вибір, то однозначно це би був автомат. Але на Жигулях ще не придумали АКПП, а жаль..
Відповідь: Як вибираємо авто? абсолютно згідна! Мій інструктор каже що це загальновідома помилка - вважати, що спочатку треба вчитися на механіці, а не на автоматі. Автомат дає змогу вчитися вчасно реагувати, зосередити увагу на дорозі та дорожній обстановці, а не на перемиканні передач. І коли ти вже навчився вправно керувати машиною - знадобиться 2-3 заняття для освоєння механічної коробки передач. Схильна погодитися з думкою інструктора, бо зі всієї групи в автошколі лише я одна їжджу на автоматі. І лише я одна поки що маю найкращі успіхи у керуванні )) - доки решта дівчат глохнуть на світлофорах та перехрестях і з цього приводу сильно хвилюються та нервують, я спокійно вишиваю змійкою передом та задом, бо ті самі світлофори та перехрестя для мене взагалі не є проблемою )) Більше часу для вивчення знаків і т.д. ))
Відповідь: Як вибираємо авто? це ваш вибір!просто,як на мене,то в житті трапляються різні ситуації,коли потрібно поїхати,як на механіці так і на автоматі!звичайно,якщо в вас вибору не було і ви були змушені навчитися їздти на механіці... я ж не кажу,що не можливо навчитися їздити на механіці після автомату...якщо є бажання,то все можливо!!!!
Відповідь: Як вибираємо авто? сама не пробувала, але досвід одногрупниць показує, що таки важко. Принаймні новачкам, які ДО ТОГО ніколи за кермом не сиділи