Як вибираємо авто?

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Імель, 7 Серпень 2009.

1. Грета

Грета Well-Known Member

Відповідь: Як вибираємо авто?

Придивлялась на днях авто для батьків. Поки що зупинила свій вибір на Рено Кенго. Батькові теж подобається, а от мамі зовнішній вигляд не дуже(((( а так машинка супер!

• Подобається Подобається x 1
  2. anka

anka Well-Known Member

Якось тут так складно машини обирають- я обирала простіше- сказала знайомим, щоб пошукали на певну суму грошей. Оскільки за такі гроші добрих іномарок нема, то вибрала дев"ятку- дешева в обслуговуванні, гарний стан, можна залишати під хатою.
    якби не було такого обмеження в грошах- вибір був би зроблений на користь тойоти. Можливо Авенсіс.
    Колись мріяла про Рав 4. Поїздила трохи і охолола до нього.
    і ще-прикра закономірність- варто мені сподобати якесь авто, як за деякий час на ньому починають їздити знайомі курки, які мало, що водити не вміють, двигун від паяльника не відрізняють, так ще й не цінують такі чудові авта.
    Хотіла б і я в подарунок колись отримати нову пахучу машінку з бантиком...

3. Яруська

Яруська Well-Known Member

А я мрію про Сітроен Рікассо, чорного кольору, семимісний і комфортний до одурі:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 8
  4. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я би і 5місний взяла. Така прикольна машинка. Я такі люблю.

• Подобається Подобається x 3
  5. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Хороша мряі, він мені також до душі, правда семимісним в нас важко по центрах буде, суджу, бо бачу часто як грандіси "мордуються".

6. anka

anka Well-Known Member

я передумала стосовно тойоти- тобто не могла згадати свою нову мрію- хочу субару. Можличво імпреза. ех... потужна штука і повнопривідна... Особливо елегантно виглядає в чорному кольорі. Тільки не хеч бек!!! ммммм! Яка ж вона солодка!!!

7. Зануда

Зануда Well-Known Member

Мені Tribeca подобається.

8. галичанка

галичанка Well-Known Member

Huinday i10 непоганий варіант: подушка безпеки, кондиціонер, фільтрація повітря і невисока ціна, близько 86 000.

• Подобається Подобається x 2
  9. bora

bora Well-Known Member

А ось, що страховики кажуть про китайські машини, які потрапляють у ДТП.
    І про наші заодно.

10. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

вєчний автомобіль (в нас так називають)-купив, а перепродати-вже проблєма :girl_haha:

:girl_in_dreams:

я вже то казав, за шо добряче наївся яйок, помідорків, жуйок і різнокольорової хварби

11. Котя

Котя Оптимістка :-)

А я люблю малогабаритки,мало їдять бензину ,що дуже актуально при сьогоднішній кризі і з парковкую нема проблем. Поїздивши на механіці і на автоматі, то для мене це стало пунктом номер один в машині- має бути автомат. На сьогоднішній день маю Пежо 206-дуже задоволена:girl_claping:, єдиний мінус,це те що вона трохи занизька для наших доріг, але це швидше мінус не машини,а нашої держави:girl_devil:.
    Ну і якби були лишні гроші,то шукала б якись міні джип:girl_bye2:.

12. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

то ви ще на Мазда 3 не іздили :) по Городоцькій вже давно не їжджу, усі рельси - мої :girl_haha:, - скрегіт неймовірний; а взимку на снігових брилах на дорогах на яких є 2 колії дуже весело зависати! ну а про бордюри я взагалі мовчу!

Мала 206 Пежо 2 роки, дуже подобалась машина в обслуговуванні (невибаглива, не потребувала ніяких ремонтів, тільки ТО). Мінусом для мене була "загальмованість" - машина повільна у розгоні та маневруванні (може двигун був заслабким - 1.4 л бензин).

13. Котя

Котя Оптимістка :-)

Загальмованість зауважила при старті, а так ніби все супер.
    Доречі,дуже мені подобається Мазда 3, і я була впевнена що вона вище.:girl_in_dreams:

14. anka

anka Well-Known Member

ух, в мене зимова гума вища, ніж літня. тепер в мене не 9-тка- а супер джип!!! вже пузом рейки не чіпаю. І що мені подобається- те, що до кумової Mitsubishi коштує 950 грн, до моєї коштує 30 грн (то узагальнено стосується всіх запчастинок).
    Трошки, правда, машінка моя шумна. Панелька гримить. На літо треба буде зробити звукоізоляцію, а ще гарно затемню вікна і буду як рекетир з буремних 90-х:). Ще чого мені бракує- я б все-таки хотіла чорну машину... Вони якісь більш строгі. Зараз вона в мене срібляста.
    Колись казала, що не куплю авто без підсилення керма, бо до того жигуль 7-ка і 1-ка- встрілитися можна, поки на вузькому місці викрутити, але, на диво- тут кермо дуже легеньке, якби не знала, що 9-ка, сказала б, що підсилене.
    Одним словом поки нема грошей на щось дорожче, буду казати, що не купую дорогу машину, бо шкода бити на наших дорогах:)

15. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я люблю щоб в мене машина була одна така в місті. З попередньою так було і тепер так. Єдиний мінус - не сховаєшся, тільки десь їду відразу чую - а я тебе там-то і там-то бачила, або взагалі смс від коліжанки приходить - а куди ти по Зеленій їдеш :)

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

А то часом не ви та монахиня, що їздить на машині з банкою RedBull зверху?:girl_crazy:

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Бачила міні з редбулом :) Міні класна машина, тільки трошки замаленька щоб 2х дітей возити. Маю позашляховик.

18. Liona

Liona Well-Known Member

ой, дівчата... на одному подиху все перечитала.. В машинах- я повний чайник 0) АЛЕ. Дуже би хотіла будь-яку Тойоту, будь-яке Пежо, від Вольксваґена не відмовилась би )) Реальон - мені світить б/у Пежо, скорше за все 307. Таку має моя мама, також брала б/у (2005 року), їздить на ній 2 роки - все ґуд.
    Точно знаю, що не купила би собі Мітсубіші - надто жорстка підвіска, мене нудить в такій машині :sad:(
    Зара їжджу на інструкторскому Жуку Вольксваґен. Маневренна, легка у керуванні, але ну дуже маленька для сім'ї. Якби брала особисто для себе - то в принципі достатньо )) Мрія - Осьо:
    http://infiniti-fx.infocar.ua/fx_id611.html

19. viltis

viltis Well-Known Member

ого, то в Києві вчать на Жуках їздити??? не зле.....

20. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

угу, я теж на Жуччччі вчилася-досить не зле, я не є прихильником думки, що їздити треба вчитися на кориті.

Ліоночко, а школа яка? Можна у відповідну гілку