Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? мама,тато...але то дуже рідко буває,та й ми рідко бачимось,а так на Ви...
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Я своїх батьків називаю: мама, папа і на "ти". Так само і бабцю з дідусем,також на "ти" називала. На "ви" називаю всіх родичів інших, теть, дядь і інших родичів. Свекрів називаю на "ви", заочно можу їх назвати мама, папа, але звернутись до них так само в мене язик не повертається, при всій повазі до них. Не можу і все. До свекра ще може сказати "папанька" але до свекрухи формулюю саме звернення так щоб не казати мама і не казати імья та бо батькові.
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? це ті моменти в житті, коли наступає ступор і не можеш себе заставити сказати так) Чому так незнаю) Можливо, комусь то легко сказати, а комусь краще провалитися під землю)
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? на ви або кажу тато чоловіка, чоловікова мама. Зараз, на щастя, вже будуть дідо Вітя та баба Галя До слова - знайома, дочка з зятем живуть в них. Раз приходить та й каже - знаете , як зять мене кличе - ЧУЄТЕ! Чуєте - хліб є ? Чуєте - вас там дочка гукає ітд.
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Ще можна називати ДОБРИЙ ДЕНЬ! найкраще звертання до всіх!
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Взагалі не розумію тої традиції і не хочу розуміти. Я свою маму по імені лагідно називаю і чоловік мій теж. А тут якусь зовсім для мене чужу жінку- мамою, нізащо!
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Батьків чоловіка я називаю на ім"я та по - батькові, тільки його бабусю - теж називаю бабусею. Він моїх теж так само. І я не скажу, що нам це якось заважає у житті.
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? +100000 так би і мало бути. я дужеее люблю свою маму..вона для мене багато значить і тепер,маючи свою дитину,розумієш,що таке МАМА!це та,хто тебе рорстив,вигодовував,захищав і то є опора в житті ...а тут ,справді,іншу жінку мамою називати..за що? для чоловіка,вона мама,так..але ж у мене є своя МАМА!!!!!
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Як на мене, мама є одна - рідна мама. Не можу я себе пересилити і назвати свекрухою мамою. То треба заслужити, чи як. Мама з тобою від народження, знає тебе як облуплену, а тут раптом зявляється ще одна. Тому свекруху називаю по імені, а чоловік мого тата називає тестем, а звертань до мами уникає, бо щось нічого не підходить:
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? я так все життя думала!!! Все уявляла, як то до них звертатися- хіба"чуєте" і після весілля якийсь час не називала свекрів "мама", "тато", але потім, в один момент я це вимовила і вимовила щиро. Вони мені тепер такі рідні. До того ж свекруха віддала мені своє найцінніше, що було в її житті, в кого вона вклала все своє серце і пів життя- мого чоловіка. Тепер я її не сприймаю як чужу людину і зі спокійним серцем називаю її мамою. А свекор взагалі- лапочка. Зважаючи, що мої батьки були розлучені і від тата я любові отримала небагато, свекра татом назвати було простіше. різниця лише, що до свїх я звертаюся на "ти", а до свекрів на "ви" Моїй мамі від того любові не менше, а свекри- заслужили. І ставляться вони до мене як до рідної доньки (іноді мені здається, що навіть краще, ніж до сина). Мені, чесне слово, зовсім не шкода їх так називати.
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? мама, тато і на "ви". важко було звикнути, але якось кілька перших разів по телефону назвала то так і пішло (потім "свалу" не було так сказать)
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Спочатку говорила на "Ви",а коли народився синочок,почала називати "Дід" і "Баба".:shy:
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Ніяк не звертаюся,бо не спілкуємось. Певно якби спілкувалися з його мамою то би 1 труп точно був а от з татом його ше би спілкувалися але там мама як гарпія.Якщо вона мене не любить і не вітається ні до мене ні до моїх родичів то значить і ніхто не повинен бо буде біда...
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? звертаюся Уляна Іванівна та Михайло Степанович( деколи вуйко Місько- вітчим мого чоловіка).мамою не можу назвати.Маму маю тільки одну. А свекруха назвалася себе королевою- царицею за святою вечерею.і увесь час знущалася, що повільна, що як принцеса себе люблю. що толку нема з мене... Такщо більше бажання йти до них у гості нема. І слово "Мама" її не стосується
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? В мене щось подібне. Я ніколи не мала бажання свою свекруху називати мамою, але і вона дала мені прямо зрозуміти, що не хотіла б щоб я називала її так
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? моєї сестри чоловік так смішно звертається до моїх батьків-мама Таня і тато Саша. Особисто я ще поки що чоловіка не маю, але не думаю, що зможу назвати його маму мамою.. Може це тому ,що вона була моєю вчителькою і я просто звикла звертатися до неї по-іншому. А може і тому, що дійсно мама і тато є одні єдині, які б не стали батьки чоловіка рідні, але все ж якось дивно..
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Я нині дзвонила до своєї свекрухи то назвала її мама Юля. Вона дуже тішилась. Вона взагалі до мене нічого не має, навіть мене і не знає а дала за мене на Службу бо нині Марії. Мені було дуже приємно.
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Здається свекрухи своїми вчинками дають нам зразу зрозуміти що ми ніхто ,і нічого не вміємо і нічого не знаємо,І взагалі нам дуже повезло що ми вийшли заміж за їх синочків .Тому важко до недоброзичливої людини звертатися "Мама".
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Говоріть про свою конкретно, бо моя мені такого ніколи не показала і не виявила.
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Тільки не моя! В мене все з точністю до навпаки- моя свекруха- надзвичайно приємна людина, іноді дуже емоційна, вразлива, часом по-дитячому наївна, але мудра жінка. Повторюся, ставиться до мене як до перлинки- їсти мені першій, уваги мені багато приділяє і пропонує посидіти з малечею, щоб ми десь могли погуляти з чоловіком. А подарунки дарує- вічно мені незручно- на подарунок може витратити цілу зарплату і потім всіх домашніх в їжі обмежувати. Подарувала мені комплект з натуральних перлин- можу тільки уявляти, скільки він коштує. При тому, що сама вона мріє про низку перлин, а має лише штучні чи штучно вирощені. В минулому році на Анни знову мені дорогенний набір авторської роботи- я на такий лише здалека заглядати могла. Тепер знову- картина на склі однієї художниці, чиї роботи мені надзвичайно подобаються. А синові на іменини купує переважно щось, без чого не обійтися. От така в мене свекруха! І не за подарунки, а за її ставлення до мене я її називаю мамою. Хоча в тому, що вона до мене гарно ставиться, вважаю є і мій внесок. Свою маму я кличу " мамусічка" і ніхто не плутається, всі знають про кого йдеться.