Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Blondo4ka, 15 Серпень 2009.

1. Dominika

Dominika Well-Known Member

Згадала серіал Вороніни)))) Там до Кості теща приїхала, ну і їй подзвонили на їхній домашній, то він не знав як її покликати, то просто тицьнув трубкою в спину. Так що "чуєте", то ще не найгірше)))

• Смішно Смішно x 2
  2. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

В мене росте син,то теж цікаво,як мене невістка буде називати)Думаю зразу домовимось,бо "чуєте",мені якось не дуже)))Тоді краще на ім'я по-батькові)

3. Kandya

Kandya Well-Known Member

Якось так мені хочеться, щоб я любила невістку, вона мене (але не як маму, а як подругу. якщо що -- то в мене є дофіга 50-60 річних (одноліток моїх мами і свекрухи) подруг, особливо на роботі, ми разом бухаємо, про шмотки говоримо, про дітей і про секс. Ну, різниці у віці не відчувається). І я би хотіла, щоб на ім"я мене називала без по-батькові, а як ше добре піде, то і на "ти".

А зять нехай "викає" і на ім"я по-батькові. хай мене боїться і хай боїться моїх донечок образити. Нам так із чоловіком важко змиритись, що колись якийсь чужий пацан мою донечку ето-во-во. Я своєму зятьку яйця відірву, як він моїх донечок образить

4. Rona

Rona Мама-йожик

@Kandya коли ми сестру заміж віддавали, я зятьові сказала, що як образить її - приб'ю. То тепер як шось втне каже до сестри, аби мені ніц не розказувала, бо капєц йому буде :girl_crazy:

5. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

Ми з моєю свекрухою були сусідками багато років до одруження - з дитинства дружила з сестрою чоловіка і з ним;), то ж свекруху кликала тьотя Галя, ну і після весілля так само, моя мама як то вчула то таку головомийку мені влаштувала, як то я свекруху кличу, щоб казала до неї мама, а мені язик не повертається.Допоміг свекор, бо все звертався до свекрухи мама Галя, то я його змавпувала і теж так казала.Тепер вже , нажаль, її немає.
    А чоловік вперше сказав до тещі- мамо, коли мені робили КР, мама була в той час закордоном і він її заспокоював :)

Надіслано від мого PMP3670B, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Якщо мені невістка сподобається, то про мене, хай кличе Наталею, та й все. Або вже з великої поваги )) ім"ям та по батькові, хоча то вже більше підкреслює дистанцію. А як ні, то хай хоч мамкає - то їй ніц не поможе :dirol:. Хоча це приємніше, ніж тьотя (я взагалі якось до себе то слово пристосувати не можу, ну не тьотя я..) і не так відсторонено, як пані.

• Подобається Подобається x 1
  7. Kandya

Kandya Well-Known Member

ну і правильно -- а чьо? я, от якщо чесно, то не розумію більшість свекрух. Ну ти ж сама жінка, часто мама дочки -- то ти більше маєш бути на стороні невістки. син то прийме і пробачить, бо він же спить із тією невісткою) Зате скільки гордості має бути свекрусі: "ми з невісточкою подружки", "а моя невісточка така молодець" -- і всі будуть захоплюватись.

А свекрухи або за сина глотку друть, або не лізуть. Мало я бачила випадків, щоб свекруха щось синові порадила як добре із жінкою поводитись. От у мене є молодший брат. Одружений. Живуть із жінкою чудово, я до їх стосунків претензій не маю. Але як же часто я йому щось підказую. Він втікає, кидає слухавки, але я як в якомусь темному кутку притисну, то вже не злізу.

Ну, наприклад, дарує він їй на Миколая теплі колготи і мандаринки. Вже 10 рік поспіль. А на ДН -- ромашки, бо "ми так домовились, нашо тратитись". Ну так ви домовились, коли вам було по 17 і бабла не було. А зараз ти вже до чогось доробився -- а далі колготки купуєш? Подумав, подумав -- і приніс жінці Миколай сертифікат з "Золотого Віку". Да, вони добре заробляють і, якщо жінці захочеться якоїсь прикраси вона може сама піти і купити. І я можу. Але ж то приємніше, коли тобі це подарують. І так постійно я те, чого сама недоотримую від чоловіка (це не про гроші) -- вимагаю, щоб він давав жінці. І то так свекруха має підказувати і буде їй щЄстя

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2