Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Мамо та Тато, і на Ви. якось так від самого весілля пішло. Чи ще раніше???
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Однозначно на Ви, а от Тато чи Мама важко з себе витягнути....
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Звертаюсь на Ви, тато і мамо. Спочатку після весілля було важко, але тепр вже звично
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Мамо, тато, і на Ви- відразу ж після розписки перейшла, правда на початках язик троха заплітався
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? По імені (без по-батькові) і на Ви. Нам обом (мені і чоловіковій мамі) так зручно. А свекрухою я її ніколи навіть в думках не називаю...
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Бабуся і дідусь (в нас в сімї зяті ніколи не називали батьків жінки мама і тато. Переважно пані і пан). Хоча чоловікові це дуже не подобається і він назло мені моїх батьків називає по-імені + по-батькові... Але виходить це в нього дуже ніжно
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? те саме, ну ніяк не виходить і вирішила, а навіщо себе заставляти!? тим більше, як я зрозуміла, для них це не принципово.
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? і я до весілля не знала як пізнішше їх називатиму при звертанні ... по імені+ по-батькові для мене це якось навіює СССР ... а у весіллі я і сама зрозуміла як саме хочу щоб це звучало МАМА і ТАТО! на весільній забаві музикант даючи вітальне слово його батькам повів усім знасення слова СВЕКРОВ - озн. "СВЕ"-своя, "КРОВ"- ) кров ... та й батьки його сказали що є в них "не йду в невістки"... Я ще одна їхня ДИТИНА!!! до слова: так себе і почуваю! ну а чоловік також без проблем до мої рідних МАМА-ТАТО! У нас з тим все ЛЮКС
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? до слова:чула раніше про таке тлумачення і там же подавалося значення слова НЕВЕСТКА - "невесть хто" ось такий от парадокс.....
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Після весілля - свекрів кликала "мама-тато", але важко було, не хотілося, примушувала себе. Дууже часто цього уникала, зверталась просто на "Ви". А з народженням мого синочка відповідно свекри стали "дідусем-бабусею" то я тепер частенько так їх і кличу. Вони не ображаються. А ще, от думаю, якщо вони для мене "мама-тато" то я для них маю бути "донечка". Але такого теплого слова від них ніколи не чула, завжди мене кличуть чи то по імені, чи просто "невісточка", хоча й насправді мене люблять,по крайній мірі - я так думаю
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Ми вже майже 3 роки одружені, а видавити з себе "мама-тато" досі не можу, говорю, коли уникнути звертання вже ніяк не можна. Як не старалась, ну не можу себе пересилити і все тут. Не виходить мені легко це сказати, а коли говорю, то дуже мені некомфортно.
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Я звертаюсь по-різному: Ви, бабця, по імені+по-батькові. Правда раніше називала її мама, але не їй, не мені, це не підійшло.
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? а я свою свекруху дуже рідко бачу, але вже коли при зустрічі, до народження дитини я її кликала просто на ви, а після народження донечки ми домовились , що буду кликати бабця Іра, свекра немає. А мій чоловік кличе моїх батьків мама і тато і також на ви
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Нажаль не можу ніяк, рідко бачимось, тому намагаюсь уникати звертання. Знаю, що не гарно, і сама б так про когось сказала, а сама не можу Просто Ви
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Неможу називати свекруху "мамою",тому страраюсь цього уникати.Можу сказати:"Ваня,поклич маму...",а на пряму-неможу і заставляти себе нехочу.Недивлячись на те,що вона в мене класна,мама в мене одна.
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? а я називаю їх по іменах і по-батькові, в мене язик не повертається називати іх "тато" і "мама"
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? В мене така ж ситуація. До сфекрухи звертаюся на "ви" і "мама" в окремих випадках. Заставити себе говорити завжди "мама", чомусь важко. Стосунки між нами добрі, я її поважаю, як хорошу людину, але звертатися "мама" ну ніяк себе пересилити не можу. А виявляти повагу і прихильне ставлення до сфекрухи, можна і в іншій формі.
Відповідь: Як ви звертаєтеся до батьків чоловіка? Я тако Свекруху не називаю мамою якось незнаюпросто називаю на "ВИ "Або бабуська так її кличуть мої діти!