як ви відчули, що хочете стати мамою?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем lulu, 7 Жовтень 2007.

1. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Відповідь: як ви відчули, що хочете стати мамою?

Хм, якби я дивилася на досвід батьків, знайомих, на матеріальні потреби, то мабудь по-перше не вийшла заміж бо ж є можливість розлучитися як хтось, по-друге про дітей ще би думала - бо нема де жити (живемо на квартирі) і потрібно чогось досягнути в цьому житті і т.д.
    Рік перед весіллям я вже дуже часто думала про діточок і дуже хотіла мати свою-нашу кровиночку. Можливо були свої страхи, що буде важко, нема де жити але Бог дав нам таку радість чим постійно тішуся дякую. І повірте немає більшого щастя ніж дар материнства, а ті всі страхи вони само собою зникають, те що колись вважалося таким важливим забувається, стає незначним, міняються пріорітети. І якщо чоловік теж чекає на малятко він завжди підтримає, допоможе, все буде само собою.

2. Yurieva

Yurieva New Member

Я відчула, що готова стати мамаю коли зустріла свою другу половинку. Завагітніла я десь через 2 роки. І хоч в нас не було своєї квартири і ми тільки закінчували навчання ми знали, що то подарунок небес. Було трошки важкувато, але то того варте. Пізніше стали на ноги, з"явилася маленька, але своя квартира і ми знов відчули необхідність ще в одній лялі, так і сталося. А зараз маєм ще одного кіндера. Оце саме тепер ми повноцінна сім"я. Бог дає дітей та на дітей! З кожною дитинкою ми все міцніше стаєм на ноги в матеріальному плані. І якщо чесно я б ще пару діточок народила, але це вже зовсім інша тема.

3. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

От в моєму випадку, всі навколо натякають на дітей - а от свекр просто вимагає, кожну зустріч, кожні 2-3 год. він говорить що він робив в нашому віці, яку літературу тре читати і над чим працювати. Це його старший син одружився - ну дуже вже йому хочеться онуків...

А я... Певно мені вже час мати дітей - на чужих заглядаю, щенятко завели))) І тепер я активно "парюсь" власним житлом - шукаю всі можливі шляхи його знайти... Але якщо реально подивитись - власне житло мені світить ох, ох я не скоро, кредитування зараз скорочують, а інших варіантів на власне житло немає.... Але от привести власне малятко на зйомну квартиру це для мене табу, я швидше зберу манатки і поїду за 300 км. до батьків... От і замкнуте коло...

P.S. Якось в мене так песемістично вийшло висловити бажання мати наше малятко)))

4. Burmosyk

Burmosyk New Member

в мене думки про малятко приходили ще до одруження, і я їх зразу відкидала. але з часом прийшло відчуття, що все, з чого складається моє життя, і на що йде весь мій час - це все таке беззмістовне, другорядне. І якщо раніше я навіть не припускала, що можу відмовитися від мандрівок, поїздок в гори, посиденьків з друзями, інтелектуальних розмов на роботі, коктельних вечірок, і т.д., тут ще можна перераховувати безкінечно, в якийсь момент це все вже не мало ніякого значення, бо мати малюка - ось що стало моїм єством, моїм життям, це заповняло мої думки, я ще не знала як це, але внутрішнє бажання в мені зростало, і я не могла це пояснити. Щоправда, мій майбутній чоловік мої погляди не поділяв, хоча потім він був дуже турботливим під час моєї вагітності, і зараз є чудовим татом. Та от в мене знову закрадається оце відчуття, яке важко пояснити :). І мені хочеться другу дитину, а десь зовсім глибоко я б навіть наважилась на прийомну дитину, з дитбудинку, якій я б віддала усе тепло, якого їй так бракувало без мами. На жаль, матеріальні і житлові умови зараз цьому не сприяють. Але у нас все попереду!

5. Brenda

Brenda Member

А у нашій сім*ї чоловік мій захотів дитинку раніше за мене і ще задовго до одруження:) Він коли пропонував мені вийти заміж, його слова були: сонечко, я хочу мати з тобою діток:) Так приємно було, але ми зволікали десь 2,5 роки з одруженням, бо то його відправили на навчання закордон, то мене на роботу закордон відправила моя фірма і не получалось, але коли це все закінчилось - ми спланували за 3 місяці і одружились нарешті:)
    Дитинку я захотіла чесно кажучи не відразу, я хотіла спочатку закінчити ремонт в нашій квартирі і вирішити всякі проблеми відносно життя чоловіка в Україні (він іноземець), я завагатніла 4 місяці після весілля (вагітність ми не планували, але так сталось) і на жаль перша вагітність наша була невдалою, обірвалась на 9-му тижні. От тоді я зрозуміла, що я вже більш, ніж готова стати мамою і наступний рік ми дуже-дуже скурпульозно готувались до наступної вагітності, пройшли море обстежень і аналізів і завагітніли вдруге:)
    Молимось Богові кожен день за такий дар і щастя і дуже віримо, що все буде добре з нашою малечею і народиться здоровенька:)

6. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Якось, мені захотілося побачити себе маленьку. Так, ніби я зустрілася і познайомилася з маленькою дівчинкою. Стало страшно цікаво - яка я була, як поводилася, як говорила, сміялася.. Адже на словах мені ніхто не зміг би це передати.. І так сумно стало, що я ніколи цього не взнаю.. І одразу захотілося про когось піклуватися, захищати і любити, аби кожного разу дивитися як сміється чи сумує, як сидить та замислюється, просить поради та просто любить.
    Так само як я колись..
    І бачити себе, таку беззахисну в своїй дитині..

7. Rachel

Rachel миється в бані

Бажання стати мамою, появилося у мене за тиждень до весілля. Якось усе вертілося крутилося, були зайняті плануванням весілля, робота в обох, але в певний момент я зрозуміла, що не просто хочу наше малятко але й готова бути мамою. Чоловік трохі бідкався, казав, що живемо на зйомній хаті буде тяжко, у нього немає постійної роботи. Ми з усього викарапкалися і нашому синочку уже 2.6 рочків. не уявляю життя без свого карапуза

8. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

ех, нам би хоча б недороблену квартиру. А то живемо вже з двома малюками в найманій, але діток дуже хотілося і обоє дуже бажані. Зараз не уявляю, як би ми жили без наших малят. І квартира, то річ наживна, яку і з діткаим можна нажити.

9. nattsol

nattsol Well-Known Member

а ми з чоловіком вирішили "відсвяткувати" 4-у річницю нашого одруження :) просто обоє мали відчуття, що як самі зараз не постараємось, то дєцко саме з'явиться, то й вирішили покликати дитинку :) завагітніли одразу ж; мабуть, доня таки дуже чекала, коли ми нарешті на неї наважимось :)
    п.с. але мріяли про дітей ми ще з першого дня відколи ми разом.

10. Logos

Logos Member

Ми з чоловіком зустрічались 7 років, через певні обставини весілля відкладали і відкладали, а дітей ми завжди хотіли, а коли поженились вирішили, що хочемо вже і зразу, хоч і не мали і ще не маємо квартири, але нам зразу не виходило, хоч ми так чекали, а зараз наше сонечко тішить нас і навіть не віриться, що ми її так довго чекали

11. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

А я відчула коли захотіла стати мамою, коли побачила свого коханого в той момент - як він бавився з моїм маленьким сусідом на коридорі...Одразу собі уявила яким він стане хорошим татком, якого в мене не було....

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Мабуть з віком, з'явилось бажання про когось піклуватись, розуміння що дитинка це головний член сім'ї, відчуття повноти, коли є дитинка, тому з чоловіком дуже чекаємо, коли Бог поблагословить нашу сім'ю малечою:girl_in_dreams:

13. Ruana

Ruana New Member

Це було дуже дивно.... на 5 курсі (2002 рік) мені просто вижався 2004-й. Я навіть у документах декілька раз помилялась і ставила не правильну дату :) Вирішила для себе, що мусить статись щось дуже важливе у 2004 році - буде дитина.
    На той час важко було повірити в це. Я мала глобальні плани на життя та роботу і навіть не заводила стосунків, щоб не заважати здісненню тодішньої мрії. у 2003 як сніг на голову з'являється мій, на той час майбутній чоловік і у 2004 р. ми одружуємось. Ось тоді я дала волю своїм відчуттям. Тоді здавалось, що навколо мене існують тільки вагітні жінки та молоді мами. Я на вулицях крім них нікого не бачила. У 2004 завагітніла. Всю вагатність відчувала себе лампочкою (весь час світилась від щастя).
    8 літ чекала на подібні відчуття вдруге, але щось не склалося.... мабуть так має бути.
    А свою стару мрію вже здійснила у 2013 :)

14. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

в кожної жінки відчуття материнства виникає по різному. В мене була цікава історія. Одного разу на роботі до співробітниці прийшов чоловік з дитиною. І ось коли ми пили каву на кухні, малий так подивився мені в очі... таке враження , що хотів щось в очах прочитати ))) ( а в малого були темно карі очі в величезними віями ))) і в той момент співробітниця звернулась до малого " Юрчику , тато спішить, вже пора додому вам "...
    ото мені вже не давало спокою. розповіла дома своєму чоловіку ту історію ...і ... ми почали готуватися до батьківства - море, фрукти, здоровий спосіб життя.. і через рік народився в мене хлопчик . якого назвала Юрчиком :girl_flirt:

15. DValyaD

DValyaD New Member

Ми завели кота!!! :girl_crazy:
    І я зрозуміла, що хочу дитинку... Що кота мені мало... Що я хочу любити СВОЄ чудо!!!
    Але дитятко - це дуже велика відповідальність і тут потрібно бути більше матеріально забезпеченими (ніж з котом) !!!

16. Gudz

Gudz New Member

Так як ми ДУЖЕ довго зустрічались з чоловіком то за усі роки ми обговорювали і планували своє майбутнє... коли коханого взяла за хресного моя двоюрідна сестра, і ми стояли в церкві під час хрестин, я зрозуміла що вже готова до материнства. Через півроку ми одружились і зразу почали планувати лялю:girl_smile::girl_in_love:

Останнє редагування модератором: 6 Липень 2013
  17. Olegova

Olegova New Member

Материнський інстинкт відчула вперше, напевне, у 12років, коли народився мій двоюрідний брат. Я теж захотіла так про когось піклуватись. Тому кожного вечора почала молитись, щоб мама народила братика або сестричку. Потім мріяла і про власну дитину. Але мій шлях до материнства був тяжкий і довгий. Лише через 10років після одруження народилися мої два сонечка - мої найдорожчі синочки.

18. Kofe

Kofe New Member

Дорогі мої, коли ви будете готові до материнства ви це відчуєте. Вам просто щось із середини підкаже що ви готові стати мамою і нянчитися із дитинкою.

19. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Я завжди думала, що ніколи не захочу мати дітей, тим більше їх народжувати, але коли почала зустрічатися із Мар'яном, то якось само собою все змінилося :). Коли переглядала дитячі фото тоді ще майбутнього чоловіка, то дуже-дуже захотіла таке самісіньке малятко, яке було на світлинах :). Поки не маємо свого житла, то це мусить почекати, але якщо Бозя вирішить, що чекати нема чого, тоді поповнення у нашій сім'ї буде швидше :)

20. zorkas

zorkas Member

Це прекрасне відчуття стати мамою я відчула після спільного життя з коханим, і коли бачила як він бавиться зі своїми малими плимінниками, і дуже захотілося так само няньчити своїх діток, чим ми зараз і займаємось.