як ви відчули, що хочете стати мамою?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем lulu, 7 Жовтень 2007.

1. perekotypole

perekotypole New Member

Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

я просто відчула, що мій чоловік уже відчув батьківські поклики ))) а мені хоч і лячно, та все ж, мабуть, жінка хоче бути матір'ю завжди, навіть коли ще не готова. В процесі підготується ))) як казала моя прабабця, апетит приходить під час їди ))

2. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

І я так само, мріяла про це давноооо, коли була мамою для ляльки. А свідомо готова була напевно років з 20, а народила аж у 27. Тому завжди раджу своїм коліжанкам не відтягувати цей важливий момент на довго. Бо не обов"язково потім відразу усе вийде як планувалося.
    П.с. Я повністю морально готова вже і до другого малятка!

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------

А ще це ВЕЛИКА радість і неземне ЩАСТЯЧКО!!!!!!

3. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

А Ви просто поговоріть з чоловіком про те як Ви обоє бачите народження діток, коли б Ви цього хотіли, що Вас на даний момент спиняє і т. д.! Зрозумієте бажання, а заодно і страхи один одного! І тоді все Вам стане зрозуміло: чи варто самій чи чоловік зробить перший крок!
    Ми з чоловіком неодноразво розмовляли на цю тему, тому розуміємо коли ми хочемо запланувати наше маля! Я, як і Ви, мрію аби перший крок зробив чоловік! І вірю, що коли всі питання, які нас зараз тривожать владнаються, він його зробить!:girl_claping:

4. svetka

svetka New Member

Я захотіла стати мамою десь з 24 років, як вийшла заміж, до того я боялась цього, але мріяла що це станеться пізніше. До чужих дітей я я чомусь завжди відносилась рівнодушно, не розуміла що з ними робити, як з ними бавитись, мені це було не цікаво. У мене два похресники, яких я ніколи не бавила. І як я з кумою їздили на море, я їй зразу сказала що їду відпочивати а не бавити малого, таке було моє відношення до дітей. Лише після народження синочка я зрозуміла що діти - найголовніше що є в світі! І тепер я дивлюсь на діток по іншому, з любов'ю; зрозуміла що могла б встиновити дитинку, я дуже полюбила дітей.

5. Mammy

Mammy Well-Known Member

З першим малям у мене не було аж такого надзвичайного бажання бути мамою, просто ми одружились і не бачили перешкод і причин для того, щоб не мати відразу діток... І дуууже щасливі, що так і сталось.:d25: А от коли малому було близько року, до мене все частіше почали приходити думки про ще одне малятко, вони приходили, відходили, але були такими настирливими...:dntknw: А коли вже й чоловік сумним голосом сказав, що треба ще довго чекати, коли у нас буде ще дитинка (я була спочатку проти, боялась народжувати, і того, що не справлюсь сама з 2 малятами), я здалась, кинула всі свої страхи. І тепер ми чекаємо ще одну крихітку... :i-m_so_happy::yahoo:

6. Inkilda

Inkilda New Member

Відповідь: як ви відчули, що хочете стати мамою?

а якось просто хотіла, та й чоловік також, ось разом й вирішили

7. Seredinka

Seredinka Member

А я в якийсь момент не могла спокійно пройти повз вагітну жінку на вулиці, відразу хотілось і собі такого пузіка... При цьому мене не надто цікавили усілякі штучки на тему власне материнства, мене зачаровував саме стан вагітності, як воно, коли в тобі хтось живе :connie_pull-pigtail А чоловік вже давно мене підмовляв вагітніти, ось я і здалась :girl_flag_of_truce: Тепер дуже рада, що стала мамою :radist:

8. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

якось не відчувала себе готовою до такого відповідального кроку. але одного разу, коли мала затримку, то якось так тим прониклася, можна сказати звикла до думки,що можу стати мамою, що було шкода, справді шкода, що то виявилася лише затримка. тепер от сподіваюся,що в нас все вийде і будемо мати маленьку лялю :)

9. Музик

Музик Мартуська

а мені здається, що я завжди хотіла бути мамою (правда рік чи два я хотіла бути татом, бо його не змушували прибирати :)), та й зараз не уявляю себе без діток. але, мабуть, дітки просто не хочуть такої мами (колись читала історію про те, що маленькі дітки сидять на хмарках і вибирають собі батьків, а потім, коли стають до того готовими - народжуються)

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я теж
    інколи як прогулююсь уявляю як би я зараз могла йти з дитинкою, вона б мені задавала різноманітні запитання, а б їй все розказувала, показувала і просто цьомала :girl_in_love:
    Хоч і вирішили з чоловіком ще зачекати, я кожного місяця чекаю, що місячні так і не "прийдуть" :girl_in_dreams:

11. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Я захотіла маленького чуда, яке було б схоже на коханого ще десь 2-3 роки тому (десь в районі 19-20 років):) Як бачу вагітних, чи чую, що в знайомих народилася малеча, чи як стоїмо в церкві, а то дрібота літає навколо батьків,тааак хочеться вже свого....ех....
    А коханий вже свідомо почав говорити в голос про те, що пора десь в цьому році:) Йому 26 буде у вересні))
    Тому як тільки одружимося, беремося покращувати демографічну ситуацію України:)

12. Tinela

Tinela Active Member

Я ніколи не задумувалась над дітьми....але літо 2012 року повпливало на мене...так хочу дитинку ну дуже...а ще як бачу жінку з маленькою місяців 2-3 то аж плакати хочеться...але розумію що ну немакуди і як... квартира не дороблена,фінансово не дуже потянемо та і чоловік ніби хоче заікається але напевне сам розуміє що ще не час...Сижу мовчу і хоть плач)))))) вже навіть робота так нервує шо ходити не хочеться!

13. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Напевно, то мені з моєї дзвіниці так виглядає, але, чесно - не можу такого зрозуміти. Квартира не дороблена - але вона Є, чоловік ніби хоче, самій до сліз хочеться - але "ще не час"... То як?
    А фінансово... Ну, не знаю, поки що так відчутно ми витратили на пологи:) а так - то якось нормально, я сама боялася, що дитина - дороге задоволення, але ні:) правда, не завжди можемо купити ті лашки-іграшки, які би хотілося, але можна знайти альтернативу. Собі трошки менше купуємо. Не так все страшно :)
    Я от хочу дитинку, дуже, але нам і зараз нема де дітися, в такому підвішеному стані постійно :sad:

14. Tinela

Tinela Active Member

Нам двом 24, вічно нема грошей...шо заробимо то йде на дні народження весілляв хату шось купити і отак вічно чимось жертвуєш..а як буде дитина мусе бути хоть якась копійка в хаті!
    І взагалі дитинка має бути бажанням двох...ане просто ой яке гарне, а коли дають гратись чужим диттям то через пів години йому вже надоїло і все!можливо це так бо це чуже маля,але дивлячись на своїх подруг я замітила що всі жінки сидять з дітьми а чоловіки як не на рибі то спати хоче то на роботі...

15. happysmile

happysmile New Member

мені зараз 27, чоловікові 26, вже рік одружені, зараз вже потрохи разом доходимо до думки про маленького карапуза, хоч і зарплата нестабільна і квартира зйомна. Просто раніше це якось страшно виглядало, зараз уже ні. Я мала із чоловіком розмову, що не збираюсь родити дитину особисто тільки для себе і не буду все тягнути сама, а він пропустивши всі підгузки та недоспані ночі познайомиться з дитиною, коли та буде більш менш самостійною. Маю таких знайомих багато, де мама ходить замордована, а чоловік навіть не знає як пляшечку з молоком підігріти. Розумію, що коли завагітнію, то весь заробіток впаде на чоловіка, але вважаю, що на дитину потрібно знаходити час, бо це твій рідний маленький клаптик душі і тіла, який в перші роки не обійдеться без твоєї уваги та турботи. Тішуся, що мій чоловік з цим принаймні погодився )))

16. Tinela

Tinela Active Member

Це добре шо погодились...шеб потім вони свої слова підтверджували!

17. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

дівчата, а нащо ви себе попередньо програмуєте на негатив? навіщо продукуєте думки про проблеми, яких нема і невідомо чи будуть? ви хіба не знаєте, що думки мають здатність матеріалізуватись? то чи не краще думати про добре і мріяти про прекрасне?
    недоспані ночі і пляшки - то не обов"язковий супровід народження дитини. за рік в мене не було ні однієї ночі, щоб ми не спали.
    дітки - то перш за все радість і щастя, а не психологічні і матеріальні проблеми.
    а все залежить лиш від власного сприйняття і точки зору.

18. happysmile

happysmile New Member

та на негатив я себе не програмую, але намагаюсь дивитись на дану ситуацію з різних боків, бо маю досвід і своїх батьків, та й багатьох своїх знайомих, тому більш-менш тверезо дивлюсь на речі.

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а я не памятаю, як захотіла бути мамою :) таке відчуття, що Дми і Сергійко були просто завжди

20. Lorans

Lorans New Member

В мене бажання з*явилося,коли всі рідні та друзі перестали говорити що вже пора, а може то я перестала реагувати. З*явилось відчуття що вже хочеться,щоб біля мене хтось малесенький ріс,захотілось турбуватися про маленьке диво.
    Саме тому що вже ми були готові,всі складнощі переносяться набагато легше,бо коли ми одружились,мені було 19р. я дуже боялась думки що вже треба дітей.
    Я не кажу що це правильно чекати доки відчуття не прийде, бо багато в кого відчуття готовності приходить з вагітністю чи трохи пізніше.