як ви відчули, що хочете стати мамою?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем lulu, 7 Жовтень 2007.

1. Yarmila

Yarmila New Member

Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

та у всіх є свої страхи! і діток заводити бояться і сімю, але нічого)
    я думаю якщо ви собі задаєте вже питання (і як я зможу бути мамою? ;( ) то це вже говорить про те що ви хочите нею бути))) і це супер! так, що не переживайте все буде коли буде!

2. Agrafka

Agrafka Member

З якогось часу я не пропускала жодного дитячого магазину чи відділу дитячої книги в книгарнях. Звичайно, що все щось знаходила для похресників, а в голові і серці вже хотіла свою малечу...

3. Delfy

Delfy Well-Known Member

та це нормально!!!
    все стає на свої місця, як стаєте вагітною. природа хитра. якби їй не супуречити - вона бере верх :)

4. karavanochka

karavanochka New Member

А в мене була потреба по стану здоров'я пошвидше завагітніти. Тому одразу після весілля до півроку часу я завагітніла. Коли побачила на тесті 2 полоски, була дуже рада, а бажання стати мамою само по собі з'явилось :d25:

5. iraSD

iraSD New Member

Діток люблю з дитинства, дома організовувала міні-дитсадок для сусідських)))))
    Хотіла мати своїх, але було якось лячно
    Та й чоловік вагався, а коли вже ніби налаштувалися, що пора, готові - і я вагітна)))) малюк сам вирішив, що йому вже пора до мами і татка)

6. principessa

principessa New Member

Привіт! Я завжди мріяла, щоб вагітність була нам з коханим весільним подарунком (от таке бажання було). І воно здійснилось перед самим весіллям!!! І маю сказати, що вагітність я відчула ще до всяких там тестів і лікарів і це ПРЕКРАСНЕ і НЕПОВТОРНЕ відчуття!!!! Хоча маю визнати, що дитина - це велика відповідальність, і я колись, думаючи, що готова до материнства навіть не думала що бути Мамою, це не просто ВЕЛИЧЕЗНЕ щастя, але і настільки ВАЖКА праця! Але наші карапузики вартують прикладених зусиль і недоспаних ночей!!!! Гарних вам і здорових діток!

7. Balu

Balu Member

Ми з чоловіком зустрічались більше чотирьох років. Про дітей не задумувались довго. А потім якось разом вирішили, що вже пора. Почали активно працювати над тим :girl_wink: І коли побачили на тесті дві полоски, а то було якраз на Різдво, пішли подавати заяву в РАЦС :girl_tender:

8. allja

allja Well-Known Member

Я хотіла діток, ще до одруження, але знала, що ще не готова...
    Перед весіллям ми з коханим вирішили,що почекаємо рік, щоб я знайшла роботу, трохи попрацювала (так я хотіла), а тепер все змінилось:) Ніколи не думала,що так швидко почемо планувати вагітність...на днях вирішили,що хочемо діток і будемо над тим працювати:girl_spruce_up:

9. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А я якось завжи знала, що хочу бути мамою. І одразу ж після весілля, в моєму пузіку поселився синочок. Але відразу ж після пологів я зрозуміла, що хочу ще раз бути мамою. Наразі здійснити своє бажання я не можу, але знаю що воно збудеться)))

10. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

А я,якось навіть не встигла відчути,що хочу стати мамою-просто,одразу після весілля завагітніла!Тішилась страшенно!Завжди думала,як це спланувати,і як інші довго чекають на вагітність,і не хотілось це все переживати!От і маю-першу річницю ми святкували вже з донечкою!Зараз хочеться ще дітей,але розумію,що це тепер не так просто-діти-це велика відповідальність і велика радість!!!:girl_tender:

11. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я відчула, що хочу стати мамою напевно в той момент коли відчула, що вже стала жінкою.)) Чесно, і от коли виходла заміж за свого чоловіка, то думала: "Ой, як класно, тепр я зможу стати мамою і народити таку бажану дитинку в шлюбі", але не все так сталося як гадалося і для того щоб народити синочка мені треба було трохи часу, терпіння і лікування. Але, нічого, зато тепер я відчуваю що хочу стати мамою вдруге. Але тут же вагаюсь і хвилююсь, щоб не потрібне було знову оте шастання по гінекологах і щомісячне розчарування на протязі кількох років... І ще багато чого нас поки стримує, хоча я вже відчула що хочу стати мамою вдруге і це напевно найголовніше.))

Останнє редагування: 28 Листопад 2011
  13. Oksamyt

Oksamyt New Member

Я дуже люблю дітей, тому мамою хотіла бути завжди, але по справжньому ДУЖЕ цього захотіла, коли знайшла людину з якою захотілося прожити все життя. Одружилися ми в серпні, а вже восени я стала мріяти про маленьке чудо)))) і в вересні наступного року я стала справді щасливою мамою малесенького синочка!!!:girl_tender:

14. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Я відчула, що хочу стати мамою, коли приходиш додому і одне і те саме і чогось/когось так бракує... скучно стало ніби когось нехватає... і тоді ми з чоловіком наважились!!! От тепер дійсно ВЕСЕЛО на всі 100% !!!!!!!!!:girl_tender::girl_tender::girl_tender:

15. masic

masic Загублений

Думаю ніхто не скаже, що готовий.
    Я, наприклад, дуже ХОЧУ, але не виходить.
    Можливо, просто дійсно не готова і Бог дає мені ще трохи часу, щоб я це відчула і зрозуміла.

16. Valensia

Valensia Well-Known Member

мені аж до пологів здавалось що я не готова, швидше навіть було просто страшно від того, що я не знаю як воно - бути мамою... але тільки ти бачиш той маленький клубочок, то відчуваєш величезну любов і відповідальність, і все встає на свої місця само по собі. а якщо дитинка бажана - то це ще більша радість.

17. kyharochka

kyharochka Member

Ми також цього дуже-дуже хочемо, але в нас також поки що не виходить. Молимось, віримо і чекаємо на наше маленьке чудо!!!

18. Polalex

Polalex Member

А мені цього дуже захотілося, коли зустріла свого чоловіка. :) Це важко пояснити, але мабуть, дуже закохалася :))) і зрозуміла, що хочу дитину народити саме від цього чоловіка. Отак раптово, як хвилею накрило. Здалося, що готова до материнства, навіть без штампа у паспорті. Але ми створили сім'ю і зараз очікуємо на наше маля. Хоча лікарі казали чоловіку, що в нього дуже мало шансів стати батьком, а я дуже вірила, що в нас все вийде... Вдячна Богу за таке чудо!!!

19. Anty

Anty Well-Known Member

а ми з чоловіком в шлюбі більше 2 років. і мене лякає, що я зовсім не хочу дітей. мені 26 скоро буде і вже б було добре родити - а я не хочу. це мене турбує :sad:

20. Delfy

Delfy Well-Known Member

ну, 26 ще не показник, що ТРЕБА вже хотіти.
    це приходить до кожного з часом. а в кожного він свій. Значить, поки що вас влаштовує те, що маєте. А пройде ще рік - другий - третій і відчуєте, що чогось чи то когось вам таки бракує.. може ви на роботі зараз, яка займає багато часу і яку любите. але згодом також відчуєте, що та робота чи інша робота буде і завтра і через рік і 10 років, аби бажання було, а з часом прийдуть молодші перспективні працівники, які зможуть все виконувати швидше і на зміну вам буде хтось такий же, як ви зараз. тоді з*явиться більше часу на роздуми про особисте прожите життя - для кого прожите і майно нажите...
    блін, говорю, як тьотка на пенсії.. але воно так є. а про час родити тут писано-переписано. можна і в 35-45, аби дитинку любити і виростити з неї гарну людину.