як ви відчули, що хочете стати мамою?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем lulu, 7 Жовтень 2007.

1. squirrel

squirrel New Member

Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

Скільки я себе пам'ятаю я завжди любила дітей. А от що хочу стати мамою я найбільше відчула коли відійшла від наркозу і мені повідомили що це не був апендицит, а розірвалась киста на яїчнику. Тоді мені було дуже страшо що я ніколи не стану мамою...
    А тепер я ношу своє малятко під серцем і просто на сьомому небі від щастя!

2. Heureuse

Heureuse вірю...

А мене щось останнім часом потянуло в тему «розповіді про пологи», думала- почитаю страшилок:girl_in_dreams: а насправді так мене це захопило і зачарувало, і таке величезне щастя вчувається в дописі кожної нової матусі, що тепер ще більше мене переслідує бажання теж відчути цю неповторну радість материнства…а іноді як подумаю- та яка там з мене мама, я ще сама дітьо…:girl_haha:
    А взагалі діток я просто обожнюю і вони мене, навіть незнайомі малючки на вулиці до мене завжди посміхаються і всі мені завжди казали і кажуть, що я буду гарною мамою…і я теж в цьому впевнена…тому чекаю свого часу і роблю все для того, щоб наше малятко було планованим і очікуваним, а після народження- мало все необхідне з матеріального боку... Бо любов і турбота його майбутніх батьків йому вже забезпечені:girl_in_love:

3. Fechka

Fechka Member

.. в нас це стало просто і банально" дві полоски" і ГОТОВО!:girl_haha:
    Це перший раз:girl_blush2:.. а Другий-Все плановано,очікувано...:girl_in_love:Старшій було вже 7років і вона страшно хотіла сестричку,говорила про це мало не щодня.. Коли почула ,що буде сестричка,то радості не було меж.. Після кожного УЗД, перевіряла на лінійці на скільки вона підросла...:girl_dance:

4. Michela

Michela New Member

Першою вагiтнiстю тiшились (планували, як i другу). Ну, а другою- щастю меж не було! Зрозумiла, що з вiком таки бiльше все вiдчувається та цiнується...

5. lapusik

lapusik Загублений

У мене цей материнський інстинкт це с дитячого садка! постійно мріяла про дитину,навіть(соромно!!!) в ляльки гралася в 11 класі!) Потім поступила до універу,забула, а як тільки вийшла заміж і чоловік сказав,що хоче дитину-то почали готуватися,мріяти,і як висновок з’явилася дитинка через 1,5 року після весілля! До материнства потрібно бути готовим обом! В будь-якому випадку материнський інстинкт колись ,але дасть про себе знати..

6. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Я хотіла дитину відразу, як ми одружилися. Але чоловік сказав ще трохи почекати,бо з навчанням це важко поєднувати(я була студенткою), переконав мене. Ну, і ми чекали десь роки 1,5. Для мене це було дуже тяжко, особливо, коли бачила якусь вагітну жінку або чула, що хтось зі знайомих народив.. Так хотілося і собі такого щастя поскоріше:sad: І от нарешті звершилося!!:radist: В нас буде дитина!!:girl_dance: Я дуже щаслива!!

7. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Мамою мріяла стати ще з дитинства, як і кожна дівчинка. В дорослому віці зрозуміла , що хочу 2 або 3 дітей. А відчула, що реально хочу дитину, коли побачила дві полосочки!!!!!!!!!!! (Хоч обидві вагітності були заплановані). Мрія вже майже збулась!!!!!!

8. starfish

starfish New Member

я також діточок любила завжди, а своє дитя дуже захотіла вже тоді, коли почали зустрічатися з теперішнім чоловіком, правда ми тоді двоє навчалися в університеті, та й двоє були, як на мене, ще не дозрілі для такого кроку, але завжди коли я бачила усміхнених молоденьких матусь і татусів то уявляла нас з коханим на їхньому місці...:girl_in_dreams:. Після закінчення навчання ми вирішили одружитися і тоді мій ще наречений сказав що неймовірно хоче дитинку...Моїй радості не було меж:girl_angel:. Зараз ми з нетерпінням чекаємо того дня, коли це диво станеться:d25:

9. Jasmin

Jasmin :)

Дітей любила завжди. Мріяла, що буду мати донечку і обов"язково назву Вікторія. Всю вагітність на УЗД запевняли, що буде дівчинка, а в результаті отримали синочка. Другу дитинку не плануємо, але якщо дасть Бог, то так і буде. І якщо буде донечка, то обов"язково Вікторія.
    Вагітність не планували, але бажання мати від чоловіка дитину звичайно ж було :) Це бажання просто є, і все. Не було у мене такого, що не хотіла, а тут бац і захотіла :)

10. DILEMMA

DILEMMA New Member

Мамою мрію стати ше напевно з самого дитинства і дуже надіюсь, що скоро моя мрія здійсниться!!!!!!:girl_tender:

11. Riolla

Riolla New Member

Я також хочу мамою стати,а особливо в мене це відчуття і бажання загострюється під час КД:connie_pull-pigtail

12. Okean

Okean New Member

Я також з самого дитинства мріяла стати мамою.
    І навіть думала. якщо Бозя мені їх не подарує, то я обовязково візьму з дит. буд.
    Але ,слава Богові, завагітніла я з першої спроби:girl_dance: і вже маю доцюню.А взагалі, хочу 3-ох діток, бо вважаю, що життя без діток- це намарно прожиті дні.

13. Valeria

Valeria New Member

Це повинно прийти само собою!Не треба слухати зауваження батьків та друзів,дивитись на свій вік і рахувати роки подружнього життя.На все свій час.І в тебе проснеться материнський інстинкт!(в мене він спав 3 роки).Бажаю удачі!!!!

14. TUCR

TUCR Well-Known Member

Я також дуже люблю діток, і дуже хотіла, вийшовши заміж мама каже "неспіши з дітьми",а в мене одне хочу дитину. Десь за пів року після весілля я завагітніла (але ці пів року були для мене ніби вічність) була на сьомому небі від щастя. Зараз маю дівчинку Христю!!!

15. Merry

Merry Well-Known Member

Я до діток ставилась досить прохолодно і своїх мати не поспішала, але стало так що завагітніла і все змінилося. Чи то в гормонах справа, чи то материнський інстинкт проснувся, але навіть дивитись тоді на маленьких карапузів в рекламі по телевізору не могла -все хотілось їх пообнімати. Зараз я мамуся-квочка і ще дуже хочу знову дитину.

16. EtenIren

EtenIren New Member

а я з самого дитинства думала що карєра, матеріальні статки та житло то головне.. і завжди говорила, що як виходити заміж то тільки після 26) а дітей народжувати ще пізніше) і за логікою воно правильно) та коли я від чогось зарікаюся, то потім сама перша то роблю)))
    я вийшла заміж на 4-му курсі)) дуже боялася завагітніти потім, ситуація була не проста, а з дитиною здавалося буде ще важче) а ото перше відчуття, коли справді захотіла дитину - в житті не забуду.. я тоді додому їхала, вночі, сіла в таксі, якось так скалося, що я тоді десь на пів хв сама в машині була, тодішній чоловік десь побіг.. і ця думка промайнула, захотілося таке маленьке карапузятко, часточку людини яку я тоді так любила))) я тоді так сильно сильно захотіла))) як кажуть, всім серцем та душею)))
    це тепер я розумію, що для мене тоді це бажання було доленосним) за два тижні після того, я виїла всі запаси в мами маринованих помідорів і мій тато запідозрив, що я приїхала не сама))) і на каталолицьке різдво народилося моє сонечко)))))
    тоді ще порахувала,що завагітніла я день на 2 день після місячних, бо не було коли ще) а колишнього чоловіка я тоді бачила востаннє.....
    бажання дитини і поява мого сонечка змінило все моє життя, вирішило ті проблеми які мені здавалися нерішимими і позбавило мене багатьох страхів..
    а перед появою другого сина, я місяць ходила з бажанням мати ще одного карапузика.. тішила себе думкою, що через рік, коли станемо краще на ноги, зможемо собі позволити)) та життя внесло свої корективи і дитьо вирішило появитися швидше )))) я рада що так склалося))
    але стараюся тепер контролювати свої бажання)))))))

17. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

В мене спочатку появився синочок, а тоді вже думка що це класно :d25: Я стала мамою в 22 і як взнала що вагітна, то налякалась ужасно.
    Але про другу дитинку задумуюсь часто... стримує лише квартирне питання

18. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Я до чоловіка зустрічалась з 2 хлопцями,рік,два,але думок про дітей не було,а люба затримка була кошмаром,тільки би не вагітна!а зустріла чоловіка і на перший тиждень побачень ми зрозуміли що хочемо спільних дітей і навіть не застерігались:girl_haha: і зразу завагітніла,ми були дуже раді,тепер у нас уже синок і доця!:girl_claping: тепер і про третю дитинку думаю:d7:

19. Venezianka

Venezianka New Member

Ми одружені 7 місяців, до того зустрічались майже 3 роки. Дитину захотіла десь місяць тому. Працюємо над цим питанням. :)

20. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

а я діток боюся :girl_sad: точніше боюся їм чимось зашкодити, якось не так взяти, щось не те зробити - адже я майже ніколи зблизька маленьких діток не бачила, а той єдиний раз коли побачила дитинку до року - перелякалась і не повірила що дітки бувають такі маленькі:girl_impossible: Багато моїх подруг бавили своїх молодших сестер, братів, сусідських дітлахів, а я ні, я навіть не знаю з якої сторони до них підійти!:girl_sad: а ще я боюся що через навантаження і недосипання, відсутність особистого часу і простору я стану нервовою і злою і зриватимусь на чоловікові і дітях - в мене і так характер не медовий, а у такі ситуації він певно кращим не стане :sad: і як я зможу бути мамою? ;(
    а у вас були такі страхи? чи тільки я така ненормальна?