як ви відчули, що хочете стати мамою?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем lulu, 7 Жовтень 2007.

1. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

Ми вже живемо скоро 2 роки, я відчула що хочу стати мамою ще рік тому,але завжди щось на заваді, дивлюсь на вагітні животики і маленьких чуд і сама хочу мати малеке чудо, здається життя не таке повне без дитинки, чи то я вже так сильно хочу:girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  2. Oddly

Oddly Well-Known Member

а знаєте, незважаючи на те,що ми з чоловіком після одруження завагітніли аж через 4 роки - ми не задумувалися серйозно над тим, коли хочемо дитину.

абстрактно всі розуміли, що це так треба. логічне продовження шлюбу і все таке.
    але реально я зрозуміла, що дуже хочу стати мамою тільки під час вагітності.

може, перший допис цієї теми і застарів вже, але актуальності ще не втратив - і я впевнена, що авторка якраз дуже і хоче дитину, раз таке пише, тільки має причини собі в цьому боятися зізнатися.
    материнсьий інстинкт неможливо вирізати, як апендицит.

думаю, недаремно влаштовано все так, що вагітність триває стільки часу - це ще й можливість для майбутніх батьків, і для жінки зокрема психологічно підготвуватися до материнства.
    коли я дізналася, що вагітна (від лікарки на огляді) - то навіть розсміялася їй в лице, стверджуючи, що це неможливо, і що вона, мабуть, помиляється. а коли за кілька секунд до мене справді дійшло, що це правда, то я майже втратила свідомість - добре, що нашатир був напоготові.

відчуттів - ноль. тільки маса питань - а як тепер? а як далі? а як я справлюся? а робота? а квартирне питання? а чоловік як - казав, не готовий?

я на загальмованому автоматі і в якомусь трансі відразу ж поїхала до чоловіка на роботу - де і повідомила, просто на ходу цю новину - що 5 тижнів вагітності - і в мене нема слів навіть.
    а комок підступив до горла - і я навіть не знала, чи це щастя чи шок.
    але в той же ж момент, коли чоловік відщастя аж засяяв і навіть сльози виступили в нього - я зрозуміла, що насправді дуже-дуже цього і сама хочу.

от так я зрозуміла, що хочу стати мамою - ні, найправильніше - от так ми усвідомили, що хочемо бути мамою і татом!

• Подобається Подобається x 16
  3. katarzynka

katarzynka Well-Known Member

Я не мріяла в дитинстві про прекрасного принца який візьме мене за жінку.. і дітей мати не хотіла.. Однак після одруження відчула, що того шаленого кохання, що в нас із чоловіком є, для нас забагато і хотілося ним поділитися і... рівно через рік від нашого шлюбу ми похрестили синочка.:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 5
  4. Зануда

Зануда Well-Known Member

Та ну! А хто казав, що хоче мати 11 дітей? ;) :)) (я всьо памнятаю!)

• Подобається Подобається x 3
  5. pukhnastyk

pukhnastyk миється в бані

Гарна тема, дякую за дописи форумлянкам. :girl_claping:

"як ви відчули що хочете стати мамою?"
    Та, отако глянула на малих пупсів і захотілось мати таких теж і бути мамою. :girl_in_love:
    Правда, вперше таке відчуття виникло в 9 років...:girl_crazy: І нікуди не зникало, досі присутнє, тільки стала трошки старша:girl_haha:
    Алє! То серйозна справа, тому...ще троха фільософствую в тому житті. Бо, як писав раніше в темі Шрек:
    Тіко то не просто має бути хтось чоловічої статі, який би не тільки кохану любив, але й:
    ну і розумів, що хорошим татом бути, то так само важливо і відповідально, як і хорошою мамою. :girl_curtsey: І буде тоді щаслива сімейка, а матеріальна сторона додасться з часом, головне, щоб любов була. :girl_smile: Бо, як навпаки, "все в шоколаді" і матеріальних благ як на 10 дітей, то...це добре, але коли люди один одного не люблять - це вже набагато гірше. :girl_sad:
    Та й взагалі, сонячний вихідний день, ліііто. :girl_smile: Нє, щоб десь з подругами зібратись та й поїхати позасмагати? А мене чогось потягнуло тут пописати...Однак, як змовились подруги, обидві вирішили виходити заміж і то дуже незабаром, бо!!! обом 25 "на носі" і відчули, що хочуть дітей:girl_in_dreams:, але моє до них питання "а чи є любов?" залишилось відкритим...і мені сумно. :girl_sad: в першу чергу за них. :girl_sad: Капець. 25 - то ж не старість, нє? Добре, що в них проявився материнський інстинкт і захотілось мацьоп, проте бажано, щоб ті діти були щасливі, а не просто народжені.

• Подобається Подобається x 6
  6. katarzynka

katarzynka Well-Known Member

А ну, пригадайте мені коли це було??? Може Ви мене з кимось переплутали? А може це було в іншому житті? .. Зрештою, початково думка про те, що таке горе, як одруження :suicide:може мене , бронь Боже спіткати, була останньою із усіх думок, що існували в моїй чарівній голівці.......:shy: Зрештою це було давно, коли я ще не знала про існування Бога...:girl_claping::girl_claping:

• Подобається Подобається x 4
  7. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

А я відчула що хочу стати мамою тоді коли пішла працювати в сім"ю де доглядала за маленькою дитинкою! Як вона почала робити перші кроки з моєю допомогою, як засинала в мене на руках, як в останній день моєї роботи на прогулянці почала кликати і шукати мене... :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 11
  8. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

мене хтось цьомнув:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 2
  9. Halina

Halina Well-Known Member

Я дуже люблю дітей, особливо рочків 3-5. Вони такі цікаві, такі милі. Завжди думала і напевно і далі так думаю, що не зможу справитись з маленькою дитинкою. Як знати що її потрібно, коли вона така мацьопка і нічого не каже??? Одного разу я побачила у колясочці таку милу дитинку, ці очки я не можу забути... Тоді я зрозуміла що хочу.... Та сказала собі, що зараз не можу...
    А роки ідуть.....

• Подобається Подобається x 5
  10. Pinacolada

Pinacolada Well-Known Member

А ми ще як зустрічались то чоловік дуже хотів дітей, я якось не була готова, і постійно переводила в жарт. Потім як росписались, знов заявив "все тепер законна дружина давай дітей", я знов віддтянула, і аж пів року після того як відгуляли весілля (рік після росписки), "ми "почали задумуватись, і спланували, я здається за відповідально до цього віднеслась... але тепер тільки рада, тому що ми приблизно 2 роки до цього йшли і обговорювали, і мені сподобалось дуже що ініціатива йшла від нього

11. пандочка

пандочка Well-Known Member

я як і всі діток дуже люблю:girl_in_love: але відчула що хочу мати свою кровиночку тільки тоді коли в рідного брата народилася донечка коли її побачила взяла на руці і зрозуміла що мабуть і я вже готова до того щоб стати мамою і чоловік якось після того як ми побували в гостях у маленької принцеси також захотів мати маленьке чудо.

12. Oriana

Oriana Well-Known Member

Просто захотілося і все!:) В 14 років прокинувся інстинкт і досі є... Тоді взяла собі за правило робити все щоб згодом стати чудовою мамою - дбала про здоровя, про духовний стан, і звичайно знайти достойного батька:) От зараз як бачу маленьких то аж сльози набігають - так хочу...

13. oreol

oreol New Member

Першою дитиною я завагітніла незаплановано через 7 міс після одруження, звичайно була рада, но ще морально не була готова.Материнські обов"язки мене були в тягость. А другу дитину я вже планувала.

14. annitothca

annitothca New Member

Я після одруження зразу захотіла дітей, але ніяк не могла завагітніти, то це бажання перетворилось в якусь навязливу ідею, я ні про що більше не могла думати, і кожні кд викликали істерику

15. Dolche

Dolche Well-Known Member

в мене досі так, ось вже майже 5 років хочу. Ще перед весіллям ми з чоловіком про це думали і старалися, але поки те чудо не сталося:girl_sad:. І вважаю що готова до того і морально, і фізично (саме зараз як ніколи, мені 24), ну і на ногах не погано стою, але життя важка і не зрозуміла річ... як не крути

16. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Я в принципі, завжди була холодною до чужих дітей і маленькі чудові карапузики не викликали в мене милої посмішки. Так було до одруження. Проживши у шлюбі рік, у мене почало виникати теж нав*язливе бажання мати дитину, але чоловік виявився розумнішим і переконав мене, що треба спочатку довчитися в коледжі. Через два роки у нас з*явився син. Після перших пологів і вставань по ночам, памперсів і решти особливостей материнства (тріщин на сосках, від яких аж паморочилось в голові, постійної втоми і післяпологового депресняка) я ще років чотири не хотіла чути про другу дитину. Але потім знову захотілось тих маленьких ніжок, ручок, беззубих посмішок, невинних оченят і милого белькотіння перших звуків.:girl_in_love:
    Знову ж, чоловік був проти... але тепер помічаю, що другу дитину він любить більше, ніж першу, бо ж це дівчинка!:girl_in_love:
    Так що, на мою думку, відчуття того, що ви хочете стати мамою, приходять самі по собі і природньо. Просто у житті кожної жінки натає момент, коли вона відчуває потребу в материнстві. І немає значення, чи той момент настане в 18 чи в 25,чи в 30, чи в 45 років. Головне, щоб він настав і став реальністю. Реальністю щасливого материнства.:girl_in_love:

17. TASJA

TASJA Well-Known Member

Я ще задовго до одруження знала, що хочу мати дітей і що буду від того дуже щасливою. Десь вже через пів року після одруження я почала себе ловити на думці, що я що б не робила, завжди уявляла, яким би цей момент був з дитинкою. Від цих думок мені ставало так добре-добре. Почала відчувати, що чогось бракує. А чоловік мій, напевно, відчув і одного дня каже: "Давай планувати малючка, що скажеш?". Після народження синочка знала, що захочу друге маля, але коли... І от, здається, це "коли" потихеньку підкрадається до мене. Вже собі уявляю, як ми будемо з двома дітками :girl_in_dreams:

18. Melinda

Melinda Active Member

А мене просто поставили перед фактом - вагітна, хоч у свої 19 надто про це не задумувалась.

19. Sitara

Sitara Active Member

Ми одружились і не планували дітей, все робота, побут, матеріальне становище:8:. Так тривало на протязі майже трьох років. Але одного разу, щось справді в мені пробудилось, і я зрозуміла що страшенно хочу стати мамою:d25:. Фактично за 9 місяців я нею і стала :girl_in_love::girl_claping:

20. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Ще коли була підлітком у нас в сім"ї народився хлопчик мій племінник це була наче моя дитина, я його не те щоб бавила, я його доглядала і мені у моїх 13 це було таке задоволення. Я завжди любила діток , вміла знаходити з ними спільну мову , навіть в дуже юнні роки уявляла себе мамою. Я народила свою донечку в 23 роки, але несамовите бажання малюка вперше відчула в 19-20 років.
    як ви відчули що хочете стати мамою?
    Усім своїм нутром, серцем та думками і навіть психікою