як ви відчули, що хочете стати мамою?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем lulu, 7 Жовтень 2007.

1. viltis

viltis Well-Known Member

Відповідь: як ви відчули що хочете стати мамою?

Занудо!!!! Чесно я Вами і Карапузом завжди милуюсь! ( і ще декількома формлянками). І теж підтримую, що при БАЖАННІ можна встигати все. І, хоча, мій стаж материнства ще зовсім маленький -- ми вже і в гості до прабабусі ходимо, і гуляємо довго, і я на роботу в суботу виходжу на 2 години ( щоб розвіятись). Але, тут дійсно немало важним є те, щоб ЧОЛОВІК РОЗУМІВ І ПІДТРИМУВАВ.

• Подобається Подобається x 13
  2. Зануда

Зануда Well-Known Member

:shy: :shy: :shy: Дякую, Надійко :o

3. карапуз

карапуз Well-Known Member

Надійко і Занудко,дякую за приємні слова.Ми вже трішки оффтопимо:ninja:.Але найважливіше в сім"ї,як вже сказал Надійка,щоб чоловік РОЗУМІВ,ДОПОМАГАВ і, ще добавлю, ПІДТРИМУВАВ свою дружину у всьому.Маю подружку,яка дуже хотіла другу дитинку,а чоловік-ні.Коли вона завагітніла,він сказав,що вона все спеціально зробила:confused:.Скажіть:
    -Яким чином жінка може завагітніти від власного чоловіка так,щоб він не здогадався :8:?
    Тепер по темі.Обидвох своїх маленьких чуд ми планували,навіть хотіли,щоб день народження у них був приблизно один(а для чого,я вже не пам"ятаю :xaxa:),але як видно по лінієчках ,трішки схибили :ninja:.Думаємо і про третю дитинку... Особисто про себе,відносно теми, можу сказати так:
    - Ми відчули,що хочемо стати батьками :).

Останнє редагування: 1 Квітень 2009
    • Подобається Подобається x 15
  4. kati

kati Well-Known Member

сьогодні зустріла сусідку...в неї старша донечка-3 рочки і синочок- 4 міс.
    Пам"ятаю, як вона минулої весни завагітніла, спочатку так переживала, як буде з двома справлятись, і доця ще мала.. і в садок водити, і малий на руках.....
    А от сьогодні вона каже- то все не так страшно як здається спочатку, взагалі тепер думаю може ще і третю дитинку незабаром:) А сама доглоянута, гарно вдіта, зачіска ...тробто коли хочеш то і час знайдеш на все!!!

• Подобається Подобається x 8
  5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Моя колiжанка хоче завагiтнiти (I здається вона вже вагiтна, хоча не впевнена на 100:wacko: тiльки тому що її вже всi дiстали, i мама i свекри. Перше були вiдмовки що кар'єра, кандидатська, проекти, а тепер вже вiдпирати нема куди, от вона i здалась. Я навiть не впевнена що вона материнства хоче, але думаю що вона коли народить буде доброю мамою, вона дуже обов'язкова i добра.

• Подобається Подобається x 3
  6. Яруська

Яруська Well-Known Member

Я дуже енергійна людина, мені тяжко кілька годин висидіти на одному місці, я люблю ходити на роботу, спілкуватися з людьми, при кожній можливості подорожувати, а як все це зробити з дитиною? Як подумаю, що потрібно буде постійно сидіти вдома, безкінечно готувати кашки, не мати часу піти на манікюр, в спортзал, поїхати на природу - стає страшно! При цьому я дуже люблю дітей, і якщо станеться так, що я завагітнію непланово - жодних сумнівів не буде, але поки що свідомо намагаюся відтягнути цей момент.

Ви знаєте, я два рази вагітніла непланово:confused:...і ні разу не пожаліла. Було би бажання і з дітьми можна встигнути все і другу освіту отримати, і в ліс,і до друзів і в театр. Я як була ще вагітна, то постійно ходила на різні концерти і молодший як народився, в нього не було страху від голосних звуків, колонок і подорожей. І ще один приємний момент...старшому синові 16 років і він любить дивувати своїх друзів своєю молодою мамою:shy:

• Подобається Подобається x 6
  7. Таська

Таська Well-Known Member

Ми планували трошки пожити для себе, на море з"їздити, погуляти,та моя люба свекруха настільки активно піднімала це питання, навіть казала що я не можу мати діток, що мимоволі я й сама вже почала сумніватись, пробували різні пози, міряли температуру і ось через 10 місяців ура! На рахунок другої дитинки, вона нам "поки що не дозволяє" (чому батьки не розуміють що їхнім дітям давно час бути дорослими, самим відповідати за свої вчинки і за своє життя).
    Я дуже хочу другу дитинку і рахую що вже готова, та зараз не можна, я змінила роботу, а в умовах кризи це просто супер пощастило, тому кожен місяць з острахом чекаю "червоних днів календаря".

• Подобається Подобається x 2
  8. Юська

Юська Well-Known Member

Свати до нас прийшли в лютому домовлятись за весілля, так як весілля ми спланували на листопада ну і думали з майбутнім чоловіком планували лялю зразу після весілля,але сталося так як негадалося завагітніла я ще до весілля і от прийшлось переносити на вересень,......

• Подобається Подобається x 1
  9. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Питання, мабуть, стосується бажання стати мамою вперше?..

Мені здається, що я мамою хотіла бути завжди. Вранці після випускного, коли ми обговорювали з однокласниками плани на майбутнє, я сказала, що хочу п"ятеро дітей. Ще у школі я почала купувати одяг для немовлят - пеленки, кофтинки, повзунки-шапочки, ще не маючи чоловіка і навіть не плануючи заміжжя. А от коли планувала весілля, в мене було вже все придане для манюні, котрої зе не було в планах. :)

І мені здається, що мамою хочу стати (знову) весь час. Це мабуть ненормально?

Але вагітним завжди по-доброму заздрю животики. :)

• Подобається Подобається x 8
  10. Галченя

Галченя Well-Known Member

Чомусь я тепер теж почала захоплюватись молодими СВІДОМИМИ мамочками.
    Рано вийти заміж і народитити дитинку мені аж тепер здається досить "хорошою партією". Поки вчишся, закінчуєш освіту, потім відразу можна і за кар"єру братись і жити "для себе" (тільки вже повною сім"єю).
    В моєму випадку було по-іншому. Спочатки мрії про "бізнес-леді", паралельно про сім"ю. Тоді трохи довго наважувалась на вагітність (все планувала щось встигнути до дитинки:))... а що тепер? Кому потрібно те що я КОЛИСЬ працювала головним бухгалтером на деяких фірмах? Якщо всі вважають, що проф. навики втрачені:umbrage:. Що тепер я можу лише професійно кашки заварювати:xaxa:... А от подруга котра рано завагітніла (і котра колись захоплювалась моєю долею) зараз чудово "все встигає" (хоча теж побоюється вдруге вагітніти). Зате вона завжди буде "молодою мамою"

11. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

З особистого - як класно, коли гуляєш з Сонею і тут підходить Таня - ростом з мене, як не крути, а на вигляд вже дівка дівкою. І всі так питають: "І то ваша? Така доросла!":)

• Подобається Подобається x 14
  12. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я коли була зовсім малою, то мені завжди подобалися молоді мамочки! І собі пообіцяла що я буду так само молодою ммамочкою, але коли закінчувала 10 клас, моя думка змінилася. Я вирішила, що спочатку доб'юся усього неймовірного :haha: а потім сім'я і діти (одружуватись я збиралась після 30 :haha:)))))). Правду кажуть не зарікайся. В моєму випадку так і сталося :) Вийшла заміж у 18, а у 19 Молода мамуся :) 21 закінчила університет. Ніби встигла все, от тільки з кар'єрою біда, ал едумаю, що якщо я могла все це здобути що маю, то кар'єра проблемою для мене не стане!

• Подобається Подобається x 13
  13. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Я завжди знала, що ХОЧУ стати мамою, а відчула непереборне бажання БУТИ мамою, лише коли зустріла свого чоловіка. Не можу сказати, що до нього, при зустрічанні з іншими хлопцями/мужчинами я над таким питанням не задумувалась, але якщо бажання при цьому і виникало то якесь неповне чи несправжнє, не знаю ...
    Я так думаю, що таке бажання повинне виникнути не в однієї жінки - мами, а в обидвох половинок пари - тобто я би тему назвала - як ви відчули, що хочете стати батьками? Бо правильно зауважили Надійка (Вілтіс) і Карапуз, що це дуже важливо, щоб чоловік і розумів, і підтримував, тобто важливо, щоб бажання стати мамою співпадало з бажанням стати татом! Ясно, що бувають винятки, ситуації, трафунки etc.
    Попри те, що нашій дівчинці лише 2 з хвостиком місяці, ми б хотіли, щоб у нас була ще хочап б одна дитина.:) В ідеалі я б хотіла з різницею менше 2-х років... побачимо...на все воля Божа;)

Ви молодець, Панадолко, у вас все ще попереду - все життя!!! А та кар'єра - вона нікуди не дінеться:)

• Подобається Подобається x 11
  14. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

І завжди хотіла стати мамою, але то все якось більш теоретично. Дуже переживала, щоб по стану здоров'я чи з інших причин, не зможу нею бути.
    Останнім часом бажання завагітніти якось загострилось, напевно не обійшлось і без дописів щасливих мамочок на форумі :xaxa: Мій коханий (боягуз ще той) також дитинки хотів, але якось все не зважувався :no:
    І от на саме Благовіщення я ДУЖЕ захотіла спробувати! Цілий день за то думала, чоловіку ще написала смс що давай сьогодні спробуємо одненький раз, і наслідок з того разу: дві полосочки :xaxa: і маленька ляля в животику :shy::shy::shy: От так сталось і думаю, що без Божої на то волі не обійшлося, бо ми б ще доооовго зважувались :8:

• Подобається Подобається x 19
  15. Veronicka

Veronicka Active Member

а мені почали снитися сни про дитинку,якось дуже цього захотілося,відчула що пора !

16. sunghost

sunghost Member

Завжди хотіла, з дитинства. Але зараз вже відчуваю і розумію, що то була просто цікавість ("як це", "що це").
    А зараз знаючи, як це важко (не стільки фізично, а і морально), як відповідально, і як часто невдячно, я мабуть, так безапеляційно "хочу стати мамою!" не сказала б, а... замислилась.
    Хоча, звісно, мені простіше казати, бо я вже маю дитину.
    Моя найзаповітніша мрія здійснилась.
    От тільки зрозуміти, чи того ти дійсно хотів, можна тільки задовільнивши своє бажання...

• Подобається Подобається x 1
  17. Єва

Єва Well-Known Member

Я також завжди хотіла з дитинства і хочу зараз. Просто не уявляю свого життя в майбутньому без дітей.
    Тільки от на рахунок "задуматись" не можу з вами погодитись. Я усвідомлюю відповідальність і зовсім її не лякаюсь. І може тому, що моє мрія мені так легко не дається, я ще більше почала її прагнути. Ні, це не просто цікавість, це смисл всього життя.

• Подобається Подобається x 4
  18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я відчула і зразу дуже сильно захотіла, коли доволі розмитий образ діагнозу безпліддя почав набирати реальних обрисів. Мамою хотіла бути завжди, але спершу: закінчити інститут-знайти роботу-отримати підвищення-вийти заміж. А коли я загриміла в лікарню з кистою у два рази більшою за яєчник, а другого вже залишилася тільки третина а "моє велике кохання на все життя" сказало я ще не готовий, ти сильна, справишся сама... І ось тоді я таааак захотіла хоча б раз у житті пізнати, що таке бути МАМОЮ!
    Доктор сказав що часу думати вже нема, я маю два місяці щоб завагітніти. А от з ким вагітніти, пан доктор не сказали :xaxa: Я ще жартувала що напишу плакат "шукаю бика-осіменителя" і піду з ним в центр:xaxa: А потім знайшовся старий знайомий, бувший екс, який мене возив по всіх клініках і лабораторіях здавати аналізи. І між тими клініками на заправці так буденно сказав давай хоч перше одружимось... А далі якщо упустити усі загрози, підтримки і паталогічні пологи, класичний голівудський хепі-енд - весілля, через 11 місяців народження донечки, прихід з покаянієм "мого великого кохання на все життя". А зараз у мене найкращий чоловік та найулюбленіша донечка. А мамою хочу бути ще! :xaxa:

• Подобається Подобається x 27
  19. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

ola-lyola, Оце так історія!!! Як у казці!
    Ви дуже щаслива раз Вам так повезло!!!

• Подобається Подобається x 6
  20. katrinka

katrinka Well-Known Member

по-іншому, тобто не мамою, в житті себе не уявляла....
    але заміж не спішила і народжувати ВЖЕ НЕГАЙНО теж, та напевно далеко не все можна спланувати:xaxa: після слів "куди мені до заміжжя (навіть хлопця в цей період не було)" через 9 міс. вийшла заміж, а через місяць дізналась про вагітність.... навіть не знала як реагувати:confused:звичайно я знала, що я найбільше у світі хочу цю дитинку і варіантів не було, просто плани ближче майбутнє були зовсім інші. мій синочок вибрав саме цей час для свого зародження!!! я щаслива, що так сталось. Макмимчик найбільше щастя в моєму житті. якби я рік-два почекала, думаю вже б не хотіла дітей у цьому шлюбі.
    а зараз є для кого жити і сподіватись кращого батька для сина:)

• Подобається Подобається x 4