Як Ви ставитесь до новеньких на форумі?

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем levandivka, 4 Липень 2009.

1. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Відповідь: Як Ви ставитесь до новеньких на форумі?

Прочитала темку і здивувалася. Я раніше ні на яких форумах не бувала, та й на цей зайшла перший раз не з метою "живого" спілкування, а щоб дізнатися щось про львівські ПБ і лікарів, бо від знайомих інформація була застаріла. І тільки через пару місяців почала щось дописувати. Тепер розумію всю прєлєсть форумів і свого чоловіка, який може цілу ніч сидіти на рибацькому форумі:girl_smile:
    Може з таким першопочатковим неправильним відношенням до форуму, я і не звернула уваги якк о мене ставляться. А тепер думаю....:shy:

• Подобається Подобається x 9
  2. Nery

Nery Well-Known Member

А я от з тих, виходить, що забіжать на форум, напишуть шось - і знов нема.
    Не знаю як до мене через то відносяться, але то не тому шо я така :girl_curtsey:, а тому шо нема можливості...:girl_sad: Тільки вхопишся буває за якусь цікаву тобі темку, хочеш поспілкуватися-подискутувати, - мусиш закінчувати, а заходиш аж на наступний день. А там за той час вже ого-го скільки людей подописувало!!! і ще й буває те, що ти хотіла, і тема вже в інше русло зайшла...І якось просто випадаєш з процесу :girl_smile:
    Ну але шо поробиш! спочатку дитину на ноги поставлю ( в прямому сенсі) :), а потім буду вже писаааааааати!!!!!!!!!:girl_in_love:
    ЗІ: Хоча і з таким рідким забіганням ДП для мене як панацея :)

• Подобається Подобається x 8
  3. Insolence

Insolence Living The Dream

І я начебто тут недавно, негативу не відчуваю, навпаки навіть. Про клонів ще ніпаніла =) Вчуся методом тику і підказок =)
    Може тому, що це не перший мій форум.

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я також колись була новенька але якось так склалось що мені дуже сподобалось на цьому форумі, і не тому що мене сприймали чи не сприймали, просто я приходила для себе і писала. І не дивилась кому я назброїла а кому ні. А конфліктувати не потрібно, бо на будь якому форумі де б ви не знайшли, коли ви переходите на особистість вас викинуть і крапка.

Новеньких сприймаю добре і навіть якщо їхня думка відрізняється від моєї мені цікаво їх читати, але дуже часто (не ображайтесь) онті новенькі виглядають як неопірені горобчики і часами всілякими способами хочуть довести свою правоту. І вони мають на це право, бо ж і горобчикам треба навчитись літати. А нє?

• Подобається Подобається x 21
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Хто назброїла? ТИ??? А хто склав список усіх переписів, що були на той час у темі "особисті переписи"???

• Подобається Подобається x 3
  6. levandivka

levandivka З яйцями...

Йой. А Ви хто і де пишете?
    Тілько скажіть...

• Подобається Подобається x 1
  7. Neverland

Neverland Well-Known Member

Про неопірених горобчиків +100 :) Але зрештою всі ми в чомусь таки неопірені, а більш опірені мають терпимо ставитися і вчити уму-разуму :)

• Подобається Подобається x 3
  8. levandivka

levandivka З яйцями...

Ага... і всі

9. Liliyah Romanova

Попробуй вчи, коли назустріч опір і зухвалість. :xaxa:

• Подобається Подобається x 5
  10. Neverland

Neverland Well-Known Member

А то перейдеться, то захисна реакція наперед така:girl_smile: В мого знайомого котеня теж шипіло на всіх коли його принесли тільки, нічо потім побачило що його не ображають і перешипілось:girl_smile:

• Подобається Подобається x 5
  11. Hermes

Hermes миється в бані

І я новенька, але дуже новенька. Знайшла коли по пошуку шукала інфу про пологові будинки Львова, бо тільки повернулась до Львова, в декрет :) Поки що ніхто не ображав. Але почитала і страшно стало, що хтось наїде

• Подобається Подобається x 8
  12. Mokka

Mokka Well-Known Member

:girl_haha::girl_haha:
    не переживайте, просто так ніхто не наїде, та тут ніхто і не наїжджає, просто дискутують:girl_smile:

• Подобається Подобається x 6
  13. adyl

adyl Well-Known Member

Тут такі всі чудові!!! Я до всіх ставлюся позитивно. мені "посиденьки" порадила Грильяшка, коли в малої був діатез, сказала, що тут можна знайти пораради. І я справді знайшла і поради, і нових знайомих, і нові враження, і нові речі... і т.д. СУПЕР!!!!!

• Подобається Подобається x 4
  14. Аліса

Аліса Well-Known Member

Ну якщо є така традиція, то і я новенька. Форум подобається своєю різноплановістю. Тут і про пологи, і про материнство, і про одьожки, і про стосунки можна поговорити. Коротше, кожна жінка чи дівчина думаю тут знайде цікаву тему для себе. Мені тут дуже подобається.

Я лише трохи не розумію тих, хто чогось очікує від новеньких. Ми ж ніхто не зобовязані обговорювати теми, які нам не потрібні чи не цікавлять на даний момент. Ну важливо людині така от тема, от вона і створила її, хто хоче відгукнеться, а ні то ні. Чи я не права?

А ще подобається, що тут всі дописи майже без граматичних помилок, ой не смійтеся з мене, бачила форуми, в яких просто неможливо допис прочитати.

А ще наперед прошу вибачення за свої помилки, знаю, що вони є, бо вічно спішу...

• Подобається Подобається x 7
  15. levandivka

levandivka З яйцями...

Новеньким часто бракує прочитання, бодай, попереднього допису (у якому є відповідь на поставлене новенькою запитання).

Новенькі! Читайте форум, написати - завжди встигнете.

• Подобається Подобається x 4
  16. Insolence

Insolence Living The Dream

та оно павіздє, де цікаво там і пишу =))
    п.с. а лівандовка село маленьке так шо не погрожуйте =))

17. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Золоті слова!!! Спершу перечитую всі дописи, а самі щось написати часу бракує...

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Ок. Зараз почитаю...

19. Liliyah Romanova

Як на мене, то це не помилка з поспіху. ;)

• Подобається Подобається x 2
  20. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Я, наприклад, при реєстрації просто не звернула увагу, що зареєструвалась великими літерами, а потім як побачила, то не хотілося вже міняти