Як Ви ставитесь до новеньких на форумі?

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем levandivka, 4 Липень 2009.

1. karel

karel New Member

Відповідь: Як Ви ставитесь до новеньких на форумі?

Я також новенька, ще не зі всім розібралася, але то все справа часу:girl_smile:
    З негативом також не стикалася, хоч дописів у мене мало, та я багато читаю і тут справді все дуже позетивно:girl_smile:

2. Яруська

Яруська Well-Known Member

Таки да:girl_in_dreams:
    Часом бувають екземпляри, думають що це чат і особиста переписка, де будь-який допис має відношення саме до них.

3. levandivka

levandivka З яйцями...

То фсьо треться...
    http://www.youtube.com/watch?v=23cZfvxgtMk

4. zetta

zetta Well-Known Member

та годi... таких екземплярiв i серед досвiдчених ДПешникiв вистарчае тiльки то часто прикриваеться OFFом на двi сторiнки.

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой...
    Якщо воно прикольно і дотепно - чому б ні? Ми ж тут розважаємося. :)

6. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Власно і я так думаю, новачок чи не новачок, якщо людина порядна, то це одразу видно, якщо вона і робить помилки, то отримуючи зауваження просто їх виправляє. Всі ми помиляємся. А якщо хам чи хамка, то не важливо скільки у неї дописів, і ніякий форум цю людину не виправить.

7. Xixi

Xixi миється в бані

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Пояснення модератора: Не прийнято подібне лишати, але...
    Винесено з "Відгуки Про Львівські Пологові Будинки"
    Хіхікаймо разом!

Ой лишенько!!!! що коїться!!!
    Дівчатка мій допис за сьогодні два рази видаляли!!! Шановний Levandivka,мене звинувачує(ють), цитую:sad:Причина: навчіться ставити пробіли, щоб то читати можна. та й з чорнухи починати не варто.)
    Аджее тема:Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки, чи я щось не зрозумыла !!!!
    Іще б, писати хто скілки хто грибе грошей то цее не чорнуха, а правда з мого життя то це чорнуха?!!!

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

Може,хай зперше присутні оцінять

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

Дівчатка відгукніться!!!! Підтримайте мене !!!!
    І Я ще раз надрукую свою розповідь!? Бо я бачу, що модератор Levandivka медик. А в медиків "колегіально"заведено покривати один одного.

Останнє редагування модератором: 17 Лютий 2011
  8. levandivka

levandivka З яйцями...

Оскільки є допис і жага справедливості , варто пояснити.
    Юзер з трагічним ніком "Хіхі" і реєстрацією "вчора" двічі намагається зробити допис саме в гілку про ПБ. Дописом то назвати трудно, бо писане з мобілки, ще й дуже чорна історія смерті дитини у одного лікаря. У нас не вперше приносять чорнушку (конкурент/образив/хвороба...).
    А тут - аж смішно від тої "історії".

100 пудофф!

Останнє редагування: 17 Лютий 2011
  9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відношення до новеньких на ДП таки дійсно відрізняється. Особисто я зареєстрована на декількох форумах і ніде такого немає. Хоча, не можу сказати що це дуже погано. Мабуть не треба звертати на це уваги і за деякий час станеш на форумі "поважною старенькою" і з твоєю думкою будуть майже всюди рахуватися, а якщо не рахуватися то хоча б поважати.

10. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Я також себе відношу до новеньких на форумі. Так, тут відчувається різне відношення до початківців, але є одне але...реакція на дописи. Якщо все брати близько до серця, то тут ніякий форум не допоможе. Основне настроїтися на позитив ))))

11. Orman

Orman Модератор-бомба

отож бо й воно! Тільки декому варто задуматись чого до одних початківців хороше ставлення, а до інших - ні.
    я плакав :lol:

12. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

І я про те, що якщо все сприймати на свій адрес, то відповідно і дописи-відповіді будуть негативні. Можливо тому і різне ставлення. Це моя думка))
    А я хороша, чесно-чесно)))

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Отож бо й воно. Одні початківці відчувають себе досить сковано саме через те що вони новачки і свою думку в багатьох дописах стримують, або ж пливуть за течією і приєднуються до більшості. Вразі чогось "гуртом і батька легше бити", а інші так себе не ведуть. Та для мене загадкою залишається яка різниця початківець ти чи ні на даному форумі. Хіба це про щось говорить...

14. Nata

Nata Well-Known Member

Ага, почитати форум просто часу не вистарчає :)
    Левандівко, грипу лікуєте?

Та не стримуйтеся! То ж шкідливо :) Краще аргументуйте грамотно.

15. Xixi

Xixi миється в бані

:Допис клона:
    Привіт, якось сьогодні читав розповідь від Xixi. Але ой що трапилось і де вона пропала!!! Я у шоці що коїться в наших лікарнях!!!
    Мені стало цікаво,хочу почути продовження!!!
    Хто читав допис Хіхі відгукніться,повідомте де можна його знайти

16. levandivka

levandivka З яйцями...

та най би пропала. А то цирки влаштовує з клонуванням.

Частіше лікую роздвоєння особистості.

У смітнику.
    У людей, що його бачили, найпопулярніший коментар: "КЛІНІКА"

Останнє редагування: 17 Лютий 2011
  17. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

"Мамо, де я?":girl_bye:

Тільки не сприйміть це як "наїзд"))), якого "такого" немає? Я теж не так давно була новенькою, але чомусь нічого негативного не відчула. Може тому, що спочатку більше читала, ніж дописувала. Дехто з форумлянок, можливо, висловлюється занадто різко, але до всіх - новеньких, стреньких чи підстаркуватих. Просто стиль такий. А те, що в теми типу "Золотого яєчка" найчастіше новачки потрапляють, то мабуть через те, що старожили все ж таки дечому тут навчились, і більше "конторлюють" свої дописи.
    Було, правда, кілька разів, коли, на мою думку, несправедливо накидались на новеньких, але і не у віртуальнім житті всяко буває.
    ПиСи. А Левандівка 100% медик, хірург. Ріже професійно)))

18. marianast

marianast Well-Known Member

Обнародуйте,пліз!!! То стільки інтриги в темі про пологовий))) Я не засну!!!

19. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Мені цікаво оффи читати - в таких деталях людина відкривається більше :)

20. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?v=Iqs7QHdvKRM