Як Ви ставитесь до новеньких на форумі?

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем levandivka, 4 Липень 2009.

1. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Відповідь: Як Ви ставитесь до новеньких на форумі?

всіх посилали і будуть посилати читати правила форуму

2. barcom

barcom New Member

про правила я не заперечую, але можна якось акуратніше і не так агресивно висловлюватись, в чому така пересторога???

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

читаємо уважно дописи і уважно так уважно дивимось а раптом там є смайлики
    виявляється є, значить треба розуміти що то є жартівливо
    -смайлики на жаль не скопіювались але вони виглядають так-:girl_crazy::girl_crazy:
    думаю зрозуміло
    Цитата не працює в мене-тому на другу частину вашого допису відповім так-мене особисто не посилали, бо я читала дуже довго форум і правила перед тим як "блєснуть умом"

4. barcom

barcom New Member

я вас зрозумів!!!
    як в тій рекламі: "краще мовчати чим говорити"...
    а р і в і д е р ч і!

5. levandivka

levandivka З яйцями...

От удвох терміново натрапте на Банний МК. Або майстер клас "Як швидко і надовго потрапити в Баню"

6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

То просто капці
    Сила! Особливо оте
    Наповал :lol:

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Та йой,та то жарт був!! Почуття гумору відсутнє,чи як?
    Мене саму теж ніби не посилали читати правила,а може я вже забула,але я дурних питань в різних темах не задвала,типу-а як то цитату зробити?а як то фото запостити? тут насправді в Допомозі все про то писано-переписано і до речі все дуже доступно і зрозуміло.Навіть не треба особливих розумових здібностей ,щоб зрозуміти.

8. dasha

dasha Well-Known Member

Ну от і я щойно з бані. І нічого не така вже і трагедія. Просто як багато новеньких вирішила а ну їх в баню читати ті правила, і як результат попала в баню сама:girl_crazy:. Висновок часом почитати не завадить. Ну зато прочитала купу корисного за пару днів.:girl_smile:

9. levandivka

levandivka З яйцями...

І Правила Форуму?
    Кіко разів?

10. dasha

dasha Well-Known Member

Та так... тіко єдин...:o:girl_angel: Ну, якщо шо то ще побанюсь:girl_blush2:

11. Kecan

Kecan New Member

А я хочу виступити на захист ДП. Я можна сказата, що теж новенька, але ніхто мене нікуда не посилав, а вносити свої корективи у вже складені правила також не гоже (в чужий монастир зі своїм євангелієм не ходять). І разом з тим дуже задоволена, що ви (форумчани) прийняли мене без образ:girl_curtsey:

12. watenka

watenka миється в бані

Відповідь: Забобони.Ваше ставлення до них

Orman,завжди нормально відносилась до критики!!! твоя думка теж має право бути висловленою,тому дякую!!! а ще,я вважаю,що не має значення який у співрозмовника вік, хай йому 10 років чи 65...це зовсім не має значення.....ніколи не зважала на "штампи" ..... від молодших можна завжди дізнатись чогось нового,модернового....а від старших - досвіду життєвого набратись.... ... поважаю і ціную тих людей,котрі дбають про своє майбутнє,а не живуть сьогоднішнім днем....!!!!

Останнє редагування: 19 Вересень 2010
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Гик. Ніколи не думала, що дбати про майбутнє - це вірити в забобони. :girl_crazy:

14. Orman

Orman Модератор-бомба

Останнє редагування: 19 Вересень 2010
  15. watenka

watenka миється в бані

якісь погляди у вас дуже соціалістичні.....)) ну хай буде так,я не ображаюсь)))) я тут новенька, а ВИ вже зі стажем.... :girl_spruce_up:

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ----------

Liliyah Romanova, ну звісно,завжди краще перестрахуватись
    .....окрім того,що бабця розказала,і ще про кота чорного,що дорогу перейшов- забобонів не знаю.... от якщо в них вірити,тоді збувається... а так всі щасливі і в "шоколаді"))).....

---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ----------

ооо,і ще окреме спасибі вам,що так активно обговорюєте мою тему,мені дуже приємно!!!!

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:girl_crazy: та не тіштеся так,ваше повідомлення давно вже перенесли з "вашої" теми.:)

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А страховий поліс видадуть? Ну, бо мало що... треба ж буде комусь потому претензії виставити, як не подіє.

18. watenka

watenka миється в бані

Vittoriya,а мені всерівно приємно!! .... для мене це не настільки важливо!))

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

Liliyah Romanova,а я не притензійна,.... як має бути, так і буде.... на крайняк в Ллойді застрахуюсь,вони від усього страхують....не Хвилюйтесь так))

19. Orman

Orman Модератор-бомба

20. watenka

watenka миється в бані

о а я як розважилась....:girl_curtsey: спасибі ВАМ,повеселили!!!!:girl_curtsey:

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

жіноча заздрість жахлива......:girl_spruce_up:

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

(
    Orman,ну що пора в хіхоньки все переносити - бо я посміялась, народ також, бачу розважається..... от які у нас "Senior Member"-и, що їм заманеться те і роблять!)і тому всім тикаєте? ню-ню ...
    мені - не тикати. Решті теж. Щось чує моє серце, що ви не туди попали...

і так, я зла і противна )
    не гарно так!

на жаль цитатами не можу виділити,а шкода!!!