Як Ви ставитесь до новеньких на форумі?

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем levandivka, 4 Липень 2009.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Як Ви ставитесь до новеньких на форумі?

Редвумен, знаєте в нас на ДП є розділ Хіхоньки. Там зібраний різноманітний гумор. А ще там є тема жартівлива А-ку-ку!
    І ось, ніколи б не подумала що потрапити до цієї теми це особисте гоніння та переслідування. Може щось не так з почуттям гумору? Чому одразу все міряти на себе і ще так агресивно? (офтопний допис вже почистили).
    Імел просто написала що вишукати поміж рядків образу і приміряти її до себе це вже якось дещо паталогічно. Тим більше там, де її і не було. Можливо написала дещо різко, але факт від того не сильно змінився. Ображений знайде на що поображатись і закинути що ви всі в змові проти мене.... Привід можна знайти завжди.

чому зазвичай читається останній допис, а не відслідковується ціла картинка?

2. Редвумен

Редвумен Active Member

і я жартую!
    звичайно, що знаю. тому і пишу відповідне (жарти) у відповідному розділі. Як і всі тут. Сподіваюсь :girl_blum:

3. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

новенькі (недавно зареєстровані) дуже часто загальні фрази (ті, які конкретно нікого не стосуються, сказані назагал, в яких персональщиною і не пахне, бо ті, хто багато часу проводить на форумі, як правило, в персональщину не бавляться) приймають на себе, особливо ті, хто кидається на амбразури
    і тоді виходить як в тому не дуже цензурному анекдоті "мамо він назвав мене с....", пардон, за мій хранцузький

вам напевно, варто було б таки тему почитати
    бо почалося все звідси
    наведено приклад...про роботу
    і маємо у відповідь
    потім, ще більше-за новенькими СТЕЖАТЬ :lol:
    сміх тай годі

то ви до мене особисто чи до форуму загалом? :girl_wink:
    треба бути УВАЖНИМ

хоча я вас розумію, найбільш ображений, зараз говорити не може-лиш скарги тисне, тому певно і говорить чужими вустами :girl_wink:

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

довго думала, чи писати сюди чи ні, але такі баталії.....я теж так роблю, перечитую, продумую, іноді напишу допис повністю, але не публікую, бо розумію, що в віртуалі трохи гірше ніж в реалі, тут не побачиш півтонів мови, інтонації, і що очевидне для тебе не обов"язково буде зрозуміле іншим.
    По темі: я рада, що зареєстрована досить давно і мала змогу читати практично всі теми з початку, а не читати два три останні дописи, а потім щось написати ні в тин ні в ворота. Мені здається, що за замовчування до всіх ставлення однакове. а от як ви себе покажете далі, від того і залежить подальше спілкування.

І знову ж дозволю повторити слова дівчат: якщо комусь не подобається наш форум, то ніхто Вас сюди за руки і ноги не тянув і ніхто надто не триматиме!!

5. Редвумен

Редвумен Active Member

Звичайно, що до форуму, бо

.

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Уявіть собі, Ліля того свідома. І ще собі уявіть, що вона своїй дитині пояснює, що ніхто не зобов*язаний вірити в Миколая, і як хто хоче вірити в Діда Мороза чи Санту Клауса, то це їх право. Але ще більше собі уявіть, що вам вона щодо нічого звітувати не зобов*язана. Я знаю, що люди вірять по-різному, і кожен висловлюється так, як йому ся хоче. Те, що ви вважаєте, що комусь якось не можна писати, теж обмеження чиїхось прав, чи не так? У таких випадках узагалі важко спілкуватися, бо свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої. От ви наприклад на мою свободу точно налізли, тільки щось мені підказує, що то вас мало хвилювало. Хоча... може, якраз вам ішлося про об*єктивність. У будь-якому разі показати приклад вам не вдасться, як не вдавалося в певних гострих дискусіях.

7. нталька

нталька Well-Known Member

На мою думку, форум не має різкого поділу на старожилів і новеньких, але цей форум, таки має певне спрямування у поглядах. Ні на якому іншому форумі, мабуть, нема такої кількості однодумців щодо ГВ, здоров"я, пологів, розвитку дітей, слінгів ... Саме цим ДП і є особливий, я так вважаю. Важко тим, хто категоричний, і його світогляд ніяк не збігається з основним світоглядом форуму. Хто відкритий і не категоричний, почитавши достатньо, може багато для себе взяти.
    Підтримую Ліону
    лише таки говорити без зверхності, переходу на особистості та нетолерантності не всі вміють, і, таки, не всім роблять на це зауваження.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

В повітрі витають революційні настрої, відбуваються якісь запеклі сутички за право дотримання дідівських звичаїв.... якось так виглядає зі сторони... бррррр...

Миру! Миру! Миру! :tanksmile:

Ребята, давай жить дружно :girl_in_love:

9. Анута

Анута Well-Known Member

аби попередити нову бучу захисту ображених зразу питаюсь:
    як на таке реагувати і що хотіла сказати (чи може викрикнути-вихвалитись) дописувачка? Чи просто самовиразитись?

це, це :suicide:

10. amurka

amurka New Member

я шось не зрозуміла,то в неї дитина цілий місяць кашляла,а уваги не звертала???то хто там з них дурний......)))ужас....

11. Liliyah Romanova

Я дуже категорична (стараюся не бути, але воно само так виходить). І колись мені тут теж було некомфортно. І баталії були (особливо щодо сну разом та ГВ), але ніц, вжилася. А не любила колись ДП - страх, 10-ою дорогою оминала. Коли ж ближче придивилася, то свою думку змінила.
    А щодо схожих думок, то думаю, що це тому, що більшість тут галичаночки й то дається взнаки. :girl_in_love:

12. Імель

і тут
    спочатку побачила знаки оклику, потім глянула на кількість дописів :xaxa:

13. Анута

Анута Well-Known Member

це певно епідемія! ховайтесь всі!

в мережі новий вірус. Після його дії на клавіатурі залипає клавіша окличного знаку! ААА!

:lol::lol::lol:

14. Liliyah Romanova

А ще проблема в тому, що люди ототожнюють погляди на явища з поглядами на осіб. Оце найбільша проблема. Якщо я наїжджаю на діда мороза, то чомусь бачать прямий наїзд на тих, хто у нього вірить, хоча я наїжджаю на явище власне, а хто у що віритьь - особистий вибір кожного. І отут є суть багатьох проблем та суперечок. Хтось пише загально, а хтось усе на себе приміряє і починає дуже ображатися на великий подив особи, котра ніц особистого не писала.

15. Анута

Анута Well-Known Member

вже видалили, шкода. це ж шедевр!

16. amurka

amurka New Member

мені теж в деяких темах "не комфортно" і не погоджуюсь зі всіма думками....щоб не сперичатись і не портити собі настрій і комусь,то просто в ту тему не заходжу і все...
    а ДП дуже люблю:girl_tender: і як в день хоч раз не зайду,то пережити не можу!

17. Імель

18. Liliyah Romanova

Флуд є флуд! :girl_devil: І тільки попробуйте говорити про утиск новеньких. :girl_cool: :girl_haha:

19. makarichka

makarichka New Member

Я так само на ДП новенька . Я випадково потрапила і залишилася . Мені вже багато років, але коли спілкуєшся з молодими дівчатами, то напевно заряджаєшся їхньою енергією. Так я ще не добре знаю правила форуму ,але думаю з часом навчуся всього і ви дівчата мені в цьому допоможете .А там підніматися на якийсь рівень з молодих до старожилів, думаю час покаже!!!

20. levandivka

levandivka З яйцями...

Не зовсім ТАК.
    Дописи старожилів (для модерування) читати не обов'язково.
    А за новачками - "ґлаз, да ґлаз..." (с)

І може дратувати негаличан. Але то - їхні проблеми. :)

Останнє редагування: 12 Лютий 2010