Як ви ставитесь до брекетів?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем irinara, 16 Квітень 2007.

1. Войцек

Войцек Member

Відповідь: Як ви ставитесь до брекетів?

Мені 28 і я теж зараз буду ставити брекети, і мені треба видаляти один зуб, він вже реставрований, так що не дуже й шкода. Питання "Нащо тобі то здалось в 28?" не стоїть, тому що більші проблеми саме попереду, якщо не зробити тепер.

У мене інше питання - як кохатися, дуже заважає?

• Подобається Подобається x 2
  2. Komashka

Komashka Active Member

У мене інше питання - як кохатися, дуже заважає?[/QUOTE]
    :D Кул....я перепрошую, а куди ви їх збираєтеся ставити? :D
    Заважає хіба що говорити (в перші дні) і їсти (перші дні+ще кілька днів) ;)
    Розсмішили :D

• Подобається Подобається x 3
  3. Войцек

Войцек Member

Ну добре-добре, ну, цілуватися?

4. Komashka

Komashka Active Member

Ой слава богу тоді (в ті 2 роки) не було з ким цілуватися, а то би враження були не ахті:8: ;)
    Пробуйте, якщо вам так кортить ;)

Додано через 8 хвилин
    Між іншим мені моя ортодонт (якраз та, що зубки вирівнює) казала, що брекети доцільно ставити до 30 років, бо потім зуби вже камінням не вирівняєш, не те, що дротами. Так що ви встигаєте. І правильно робите
    А лікаря вже вибрали? Можу порадити свою, якщо цікавить
    Головне наважитися. В мене перше думка коли їх поставили, була "як ту заразу видерти":D Достатньо дискомфорту...

5. lanka

lanka Well-Known Member

Я ніяк не можу наважитися на брекети, просто моя сестра носила їх 2 роки і під брекетами в неї зіпсувалися зуби. Тобто коли їх зняли, то довелося кожен другий пломбувати

6. student-victor

student-victor Загублений

Порадьте будь-ласка лікаря, в якого можна було б поставити брекет.
    Дякую.

7. Андріана

Андріана Well-Known Member

Львів вул.Замкнена,6 приватна клініка Галина Вадимівна суперовий ортодент, в мене була дуууже складна проблема з зубами, можу півдня розказувати, а вона справилася, все життя буду вдячна, тепер маю свої зуби завдяки брекетам і не прийшлося вставляти і здорові, не зіпсовані під брекетами,просто треба доглядати трошки ретельніше, ніж звичайно

• Подобається Подобається x 1
  8. шахрай

шахрай Active Member

А я вважаю,брекети на зубах дівчат-це привабливо...

9. syavych

syavych Well-Known Member

Чого лише варта Катя Пушкарьова, нє?

10. шахрай

шахрай Active Member

Неллі Уварова-досить приваблива актриса,нє?

11. syavych

syavych Well-Known Member

Для кого як. Але мова не про тре. Пушкарьова - типовий приклад того, що брекети використовують як один з елементів спотворення жіночої краси. Але то спотворення не завжди спрацьовує на ура: якщо дівчина вродлива, то і брекети тому не завада, якщо ні - значить треба ше по 100 :borat:

12. шахрай

шахрай Active Member

Згоден з Вами...

13. Е.Стілл

Е.Стілл New Member

Цікаво: чи хтось відмічав (чає) після (під час) носіння брекетів, якісь симптоми, непритаманні до??? Наприклад: розлади сну, баль голови, асиметрію обличча, появи відчуття закладеності носових ходів, збільшення лімфовузлів,... Або навпаки зникнення цих чи інших симптомів. Хто має інтерес, прошу розвивати думку! Далі буде...;)

14. Хомуся

Хомуся Well-Known Member

Зуби стали чутливі до солодкого і холодного. Особливого дискомфорту не відчуваю, хіба що перші дні. Доречі, брекети поставила вже за 30. Спочатку боялася, думала навіщо. Але мене переконали і мій стоматолог, і пардонтолог. Тепер знову трохи страшно: чи допоможе? Але надіюсь на краще. А щодо питання відношення, то вроді все нормально. Єдине діти переймалися як мама буде їсти і говорити.

15. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Я два з половиною роки носила брекети. Потім операція, зчіплені щелепи 1 міс (так що рот не відкривався навіть на 1 мм). Коротше три роки мук.
    Потім все стало супер: прекрасна усмішка, захопливі погляди. Пройшло ще два роки і зуби знову почали викривлятись. Пройшов ще рік і тепер стало помітно, що трохи покривились знову і верхні і нижні зуби. Боюсь, щоб не стало так як було...

16. Відповідь: Як ви ставитесь до брекетів?

в мене були просто ужасно криві зуби-носила брекети десь менше року-результат просто чудовий-я навіть такого не очікувала! а брекетів не соромилась,--я навіть в той час зустрічалась з хлопцем--головне бути впевненою в собі!якщо у вас проблеми із зубами--навіть не думайте---ставте брекети!!!!!

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

щоб знов все не покривилось, особливо якщо випадок тяжкіший на виправляння(хтось рік рівняє, хтось 3 роки) опісля треба спати в пластинці чи навіть носити її.. сучасніші ортодонти начіпляють на зуби таку смужечку залізну або ще якісь непомітні штучки ззаді(залежить від лікаря і конкретного випадку), непомітну, ака тримає зуби...

я рівняла зуби 2 роки, тепер 2 роки ношу ту смужечку... лікар каже носити її доти, поки вона сама не відвалиться... нижня майже вся відвалилась сама... з верхньою буде довше, бо мені її переставляли - лікували зуби бо під смужечкою важко їх вичищати і вони там попортилися...(((

ситуація нелегка.. бо відсотків 50, що зуби назад покривляться, якщо зніму її.. в мене був дуже складний випадок на виправлення.. лікарка навіть фоткала мене до і після - не здивуюсь якщо навіть на конференцію якусь їздила і презентувала мене як своє досягнення.. оскільки всі інші лікарі погоджувались на рівняння лише у випадку виривання трьох здорових зубів.. може хіба чекати до 25-30 років і тоді можна буде оте познімати... а мені 20.. але й псуватись там зуби можуть і далі..

отаке то... можу комусь порадити свого ортодонта, бо вона дійсно високо кваліфікована.. кщо шо - пишіть в пп

18. VIKI

VIKI Well-Known Member

Скажіть хто-небудь, а скільки в середньому зараз коштує лікування (скажімо на протязі 1 року) ?

19. Андріана

Андріана Well-Known Member

лікування чого? ви маєте наувазі поставити брекети? то тут питання не в часі, а в самій брекет-системі, також є різні системи, ставите систему і носите, а скільки часу це вже залежить від ваших проблем і це лікар скаже скільки часу потрібно. + також "дрібні витрати" появляються на протязі всього лікування. Сходіть на консультацію до ортодента і вам приблизно скажуть ціну

20. галіна

галіна Well-Known Member

в мене дуже криві зуби:no:.Пішла до стоматолога він сказав треба спочатку вирвати два зуба(здорових) а потім ставити брекети,але сам мене відмовив сказав:ти що ідеш в моделі чи що навіщо заради того рвати здорові зуби:xaxa:і я так подумала і неставила і рада.З тими брекитами знаю треба так намучитись