Як Ви реагуєте на сльози і вимоги дітей?

Тема у розділі 'Маленькі бешкетники', створена користувачем Кольорова, 6 Жовтень 2009.

1. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Відповідь: Як Ви реагуєте на сльози і вимоги дітей?

В нас соляна лампа, дає дуже ніжне світло, не нагрівається, "регулюємо" яскравість, накриваючи чимось. Ярик навіть на смак пробував.

2. BlackSheep

BlackSheep Active Member

+100
    дивлячись на поведінку своеіі малечі,частенько така думка приходить в голову.
    Але бувають моменти коли я в тому впевнена на всі 100%

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Однолітків знайомих має. Але що вони друзі, то хіба я так можу казати. Кожна зустріч з ними на площадці - стрес для нього була, і є. Я вже писала, що коли ми гуляєм, то всі діти бігають (а в нас в дворі їх немало), бавляться, а мами сидять, наприклад, на лавочках. Так от - Роман сидить біля мене, або бавиться сам особнячком/або зі мною (це ще дуже добре), але якщо хтось підійде з дітей до нього, заговорить, щось візьме/попросить - плаче, біжить до мене на руки і решта прогулянки вже на руках. Зараз всі пішли в садок, тому він вже й зовсім їх не бачить.

4. Iwka

Iwka Well-Known Member

Можливо вибрати якогось найбільш лояльного і спокійного однолітка і потроху з ним здружуватись.
    Гриць так собі вподобав одного хлопчика в нашому дворі. Коли до інших дітей не йшов - то з ним потроху бавився...

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну от, щоб той процес якось не стояв на мертвій точці, то ходим на розвиваючі заняття. Зараз він вже не сидить за ручку біля мене, як перші уроки, і випускає навіть з поля зору і навіть на пів години. Звичайно між собою не бавляться, але спілкування між дітьми присутнє.

6. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Може в меншій компанії піде швидше?

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Що я можу зробити як мама, щоб моя дитина почувалась вільнішою?
    я не можу сказати, що я якась мегера, але мій Дмитрик... надто слухняний і надто мало собі дозволяє. Я хочу його "відпустити" якось, щоб він не тримав в собі нічого... як мені поводитись, що конкретно можу зробити?

8. irushka

irushka Well-Known Member

Не знаю що саме ви маєте на увазі, чого не дозволяє собі Дмитрик, але перше, що спало на думку - то розслабитись мамі разом з дитиною: подуріти, зробити щось смішне, нелогічне разом, типу побитись подушками, чи поскакати разом по калюжах так, щоб була потреба йти переодягатись і вам і дитині, ну і т.д...

9. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

во во. а потім буде зрозуміло бракує дитині того чи ні. ми так стіни помалювали в кімнаті. і то забава була аж раптом на один вечір поки татко і бабуся не побачили і *мало не зомліли*. Сашко більше тішився з їхньої реакції, аніж з самого процесу малювання. тому я тепер знаю що малювання по стінах то не наше. хоча шкода буде зафарбовувати його шедевр на стіні під назвою ВСЕСВІТ))

10. cjomcjomka

дякую... цікаво...

11. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Дозвольте собі поводитись вільніше , не тримайте в собі і робіть те, що хочеться.

12. Rosynka

Тим мамам не вгодиш:) Мені аж цікаво, а як Ви собі уявляєте його "менш слухняну" поведінку? Він дає підстави думати, що щось тримає в собі?

13. Fast

Fast Well-Known Member

А мене більш цікавить як чемну поведінку зробити :)
    В моїх знайомих такі чемні і слухняні хлопці (не всі :) ), що мені інколи здається, що в мене хлопець, а в них дівчата! Але як піду погуляю з іншими подругами у яких хлопці, то знову все встає на свої місця - я кажу, що в мене дуже мила дівчинка:girl_in_love:
    Але якщо серьозно, то вже чула за такі переживання - що ну дуже вже чемна дитина.
    Може легше стане, як я про свою кузинку розповім :) Вона коли була маленька теж була дууже слухняна, вона все перепитувала, без додзволу нічого не брала і нікуди не ходила. З гірок спускалась за ручку. Нічого непередбачуваного нічого ніколи вона не робила. Ні вона небула тормознута, але справді дуже вже чемна, а потім ще дуже пунктуальна. Згодом все змінилось - в років так 10 (крім пунктуальності).

14. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Вже неодноразово переконувалась, що дітки які були дуже чемні виростали і починали строїти козні. А ті, які давали жару батькам у дитинстві ставали дуже спокійними, врівноваженими у майбутньому.
    Я себе лиш цим і заспокоюю. Що от зараз перебіситься і буде нам потім спокій :)

15. Rosynka

Ну та тому і спитала, як то має виглядати, мені справді цікаво :) Бо от я теж навпаки хочу - щоб синок став трошки чемнішим, і більш-менш знаю, як би то мало виглядати. А протилежному випадку то чемна дитина би мала почати галасувати, розкидати речі, гримати і т. д.? Чи як?

16. Iwka

Iwka Well-Known Member

17. natorella

natorella Well-Known Member

то я така була
    в мене всі фото з дитинства і років до 18 - по струночці сиджу і ручки на колінах
    зато з 18 років

ліпше я вас не буду лякати))))))

18. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ну незнаааааю...Мій старший як був в дитинстві чемнотою, так зараз і є...за вийнятком перехідного періоду і то, тьху-тьху... Третій курс, стипендія, дівчинка...
    Молодший 11 років, теж в ніжному віці був чудесний, і зараз ттт, теж..Далі, побачимо...але сподіваюсь на вроджене почуття самозбереження і мудрість.
    ггг...Я теж давала жару десь з 17... І що, от яка прєлєсть))))

19. Fast

Fast Well-Known Member

А кузинка теж зараз на 3 курсі :) з стипендією, але вона дуже активна, таке враження, що вімкнувся пропелер в одному місці - всюди учать, багато поїздок, багаго вечірок.
    А по характеру - то такий 100 % холерик.
    І не знаю чи то їй в дитинстві шаленості бракувало, чи то просто діти міняються з віком

20. cjomcjomka

Він не плаче, от що мене непокоїть. Все тримає в собі.
    дякую. Я теж зловила себе на думці, що дуже рідко плачу, навіть коли ніхто не бачить...