Як ви підтримуєте форму?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Фрезія, 22 Лютий 2007.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ем, вдихнути- видихнути-втягнути?

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

2. Rona

Rona Мама-йожик

Вдихнути, видихнути, затримати дихання і відштовхуючись руками від стегон, розкрити грудну клітку
    Нічого навмисне втягувати не треба. То робиться через розкриття грудини.

3. NataliaFed

якщо маєте якесь відео, будь ласка скиньте.
    Я за Анітою Луценко робила. Альбо лижі не їдуть, альбо...тойво

4. Rona

Rona Мама-йожик

• Подобається Подобається x 1
  5. NataliaFed

@Rona дякую.
    Завтра прослідкую за собою ретельно.

6. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

може хтось порадить мені як усунути асиметрію гомілки
    у мене тільки біг, присяди, випади
    біг поки зменшила, виглядає що то він найбільше посприяв
    добавила присяди для лівої, але я ще той спортсмен, ненаприсідаю багато і правильно

7. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Маю таке питання:girl_smile: Почала активно робити вправи, присідання і т.д. Під вечір м"язи почали боліти (останньо таке було після сходження на Говерлу:girl_crazy:). Як по сходах йду болить, на крісло сісти болять ноги, хожу як можу:girl_crazy:. До того довго не тренувалась, напевно треба було по чуть-чуть починати, а не зразу таккими темпами. То розумію що це з непривички. Наскільки знаю то це молочна кислота в м"язах утворилась, так? А чи є методи як того болю позбутись? Чула колись що гаряча вання помагає, чи ще є якісь хитрощі? І ще - то перечекати щоб дискомфорт пройшов і тоді потрохи робити вправи, чи навіть через біль робити по трохи? І ще таке помітила - під час присідань трохи чула хрускіт в колінах, раніше такого не помічала ))

8. Stroga

Stroga Well-Known Member

перед вправами робити розминку....а після вправ обов*язково розтяжку кожної групи м*язів, які потренували і біль буде набагато менший. Але у Вашому випадку це все ж таки більше від не привички, потім буде легше)))

• Корисно Корисно x 1
  9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

перетерпіти.
    я люблю такий біль, значить добре попрацювла :)

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

продовжувати займатись і

11. Svitlyachok

Svitlyachok Active Member

Моя порада така: перечекати трішки поки переболить, а потім обов’язково продовжувавати, тільки з поступовим збільшенням навантаженням.

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Пе перше так, завжди розминку робити і розтяжку вкінці. Перечікувати не треба, навпаки, мязи розігріваються і не будуть боліти під час роботи. Якшо займатись систематично, то біль перейде з часом. В тренажерному залі біль з'являється тоді, коли міняєш навантаження наприклад, навіть якщо до того вже місяцями ходиш в зал. Я теж люблю відчувати свої мязи. Чути, що робота йде

• Подобається Подобається x 2
  13. Sadie

Sadie Active Member

а як присяди чи випади на гомілку впливають? асиметрія гомілки це що? одна більша за іншу чи на кожній м"яз росте не туди, куди ви хочете?

14. Kandya

Kandya Well-Known Member

Я сьогодні зважилась. 60 кг. Де? Звідки? Як? Вага вроді справна була. Ну після басейну і сауни -- 59.4. Але потім я знову нажерлась і, либонь, далі за 60 перевалило. Ріст 169, грудей немає, тому та вся зайва вага десь в районі живота і дупи зібралась. Ну ніби так в дзеркалі і не скажеш, одяг не тисне, хоча більшість його у мене в обліпочку.

То як мені повернутись до 56 кг? Якщо що -- то я ніколи в житті не худла, не тренувалась і не сиділа на дієті. Що зробити перш за все? На атицелюлітному масажі вже була. Займатись у залі -- то мені важко, у мене все болить (я після антицелютіного два дні конала, таблетки знеболюючі від крепатури пила).

Може мені чогось проносного вдути?

15. Radistka

Radistka Well-Known Member

Зараз велотранжер кожен другий вечір, 10 км. Чергую з йогою, бо спина бо бо.

А до дитини знайшла свій вид спорту, на жаль зараз ніяк не можу повернутися - то альпінізм. Не гірський, у залі на стінці. Як же ж воно підтягувало всі мязи тіла одночасно. І ніби нічого не робиш, вилізеш на стінку, і відпочиваєш, чекаєш, коли страхувальники звільняться, а вага моментально вниз і тіло підтягувалося на раз. І таке відчуття в тілі готовності як перед стрибком, літати. Ох, як же ж мені його бракує.

16. Kandya

Kandya Well-Known Member

ну і скільки то треба ті педалі крутити, щоб 4 кг скинути?
    --- дописи об"єднано, 12 Вересень 2016 ---
    бігати не буду -- не люблю. А ходити на біговій доріжці? А сенс? Я ітак багато хожу
    --- дописи об"єднано, 12 Вересень 2016 ---
    Ой, як же мені не хочеться стиль життя змінювати. Хлібчик, відбивні, бульба, майонез -- і то все ввечері і багато. І ніяких тренувань у спортзалі. Максимум -- то в сауні посидіти і 10 хв в басейні

17. Radistka

Radistka Well-Known Member

не знаю, я не для ваги, а для самопочуття і здоровя
    ну і компенсувати ті шоколадки яких організм вимагає чомусь саме ввечері, а він ох і вимагає, прям за горло бере:girl_blush2:

а взагалі, то ще Майя Плісецька казала - міцно взятися обома руками за стіл і відсунути його від себе
    але я такого не сповідую, для чого тоді жити
    особливо без хлібчика! з маслечком і трошки посолити. свіженького пухкого, або й чорного бородінського, як жеж мені його бракує ... ой я мабуть не в ту тему :girl_haha:

я спортом займаюся, щоб мати законне право зловживати :girl_smile:

18. Kandya

Kandya Well-Known Member

А мій шеф каже (не мені, я наразі ідеал і про зайві кг ніхто не здогадується), щоб схуднути треба жерти на відро менше. Але я не жру. Я не люблю цукерків, шоколадок, тортиків. Але я і не фруктоголік. У мене не здорове харчування: багато булок, канапок, відбивних, ковбаси, котлет, пельменів, картоплі, макаронів. Ну і до того ще якийсь салат із майонезом. Буває і перше -- борщ чи помідорова зупа (дітям варю овочеві -- їдять. Але того, що їдять діти я їсти не можу. Не люблю всього молочного, вареного, каш, кефірів, йогуртів....) Але їм не багато. Точніше багато, але не часто. Короче, все не правильно. І я знаю це. Але ж за 34 роки ніяких збоїв не було. Як то правильно -- хороший метаболізм? А тепер що? Старію?...

19. Sadie

Sadie Active Member

@Kandya по-перше, до 50 років в організмі проходять зміни (поступові звичайно)) і десь 5 кг м"язів замінюються на 5 кг жиру. уявіть собі, скільки це м"язів і скільки це жиру. а 5 кг м"язів для жінки то взаглі капець! м"язову масу жінкам набрати дуже важко. а жир легко))) так що відносно старію то та, є цей момент! при тій же вазі в 20 і в 50 якість і вигляд тіла дуже дуже різні, навіть якщо не брати до уваги шкіру.
    по друге, 4 кг то дуже мало скинути, при вашій вазі це нормально скинути їх за місяць-півтора інтенсиного скидання ну або за 2 неінтенсивного якщо ви справді не можете обмежити себе в їжі. Якщо за місяць скинути більше ніж 4 кг, то ви скинете не жир, а попри жир і потрібні тканини і будете схожі на замориша!!!
    по третє єдиним способом схуднути є дефіцит калорій! іншого способу нема і край! Якщо ви не хочете обмежуватись в їжі, то тоді вам треба значно підвищити розхід калорій! Якщо це велосипед (кардіо нагрузка) то тоді робити зранку на голодний шлунок. Тоді запас енергії в мязах малий і треба буде крутити педалі не годину а лише півгодини,щоб результативно спалити жир. Якщо протягом дня, то крутити не менше ніж 40 хвилин (але і не більше години), слідкувати за пульсом, не більше ніж 140 ударів, тоді буде палитись жир. але пам"ятайте, що організм в перчу чергу палить енергію з м"язів, а коли там вже дуже малі запаси, то він переходить на жир і тоді то вам стає важко, бо він не любить палити жир, тут головне добити. Тобто крутити велосипед 15 хв то нерезультативно для схуднення, зате можна трохи підтягнути мязи на ногах і сідниці.
    по четверте слухайте себе і своє тіло. якщо вам не подобається ранішнє кардіо, то не гвалтуйте себе. знайдіть спорт вам до душі.
    ну і по п"яте не нехтуйте харчуванням. 75% успіху це харчування. і справа не у вазі, а в якості тіла, шкіри, нігтів, волосся, самопочуття. ми є те що ми їмо, то є істина.
    Успіхів

• Подобається Подобається x 7
  20. Kandya

Kandya Well-Known Member

Це я знаю. Але інша література каже (і то мені подобається), що вживати те, що не смакує -- ніякої користі не приносить. Я не кажу, що вже геть от нездорову їжу треба вживати, бо вона подобається. Але я не можу себе змусити з"їсти салат із олією. І тушені овочі не можу. Або майонез, або сметана, або вже просто із сіллю. Ну то таке. Йду я в сауну, може там трохи випарюсь. В зал би пішла педалі покрутила, але красовки на селі забула)