Ось тепер я пойняв, як заміри робити. Талія і жівот єнто два різних заміри А я совгаю тим мірилом туди сюди)) Instagram photo by Анита Луценко • Jul 18, 2016 at 9:36am UTC Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
@Vinnytska оці м'язи над колінами і є квадріцепси Згинанням вдвоє (уттанасана в йозі) ти розтягуєш усю задню поверхню тіла (сідниці в т.ч.), щоб розвантажити квадріцепси, їх треба розтягувати і то робиться інакше, зараз нарию картинку 5 упражнений, которые помогут растянуть квадрицепсы The-Challenger.ru Отут є. --- дописи об"єднано, Jul 18, 2016 --- От вмієш спонукати до роботи. Пішла за файлами
@Багіра аби я не вибирала (ліньки, чесно, ще не готова до тієї роботи, зайнята іншим), Маргарита Бойко велика противниця зайвого навантаження квадрів. Вона тому не присідає з вільним грифом. В них чоловіком є свій канал на Ютубі. Бойко фіт фемелі. Там є відео з тренуваннями сідниць. Гарно все пояснює. І свіже відео Усманової про сідниці теж має такі вправи.
є результат? тицніть мені пальцем у ті вправи, будь ласка. та я не знаю, скільки то зусиль, щоб аж так схуднути. в найкращі свої часи я мала 56 кг, мене то задовольняло по вазі (ну там прес підкачати трохи можна було, але руки, лице, груди - все було ок), а чоловік при такій вазі казав, що я з Освенціма. при чому при тих 56 кг ноги були товсті. якщо ще схуднути, то все інше просто буде жахливо худе. спробую ще якісь вправи на ноги.
В мене той саме тип фігури. При рості 169 см важу 50 кг, це моя норма. Але худну я непропорційно, в мене завжди дуже худі руки, живіт, а з бюстом взагалі проблема. А от ноги могли б бути худішими. Пошукаю вдома вправи і поскидаю Вам у приват.
@MisPolly @Almariel у боді-білдінгу підкачується спина, плечі, тоді ноги вже не виглядають такими грубими
а куди саме ходили? як результати... я маю надію що мені сподобаться,темпи там ніби повільні типу на витривалість. бо кардіо не люблю - важко воно мені дається....
@kykysia в Ківі-фітнес. Так, там практично статика, на витривалість. Ходила не довго, я там знаю які результати)))
а ви для себе якесь покращення бачили, по фігурі зміни)? а як вам там тренери,якраз і мені приглянулось Ківі-фітнес.
@kykysia то було давно. Я займалась через навантаження, а не через фігуру. І 2 місяці, то не показник. Не знаю хто зараз в Ківі викладає що, тому не можу порадити. --- дописи об"єднано, Jul 20, 2016 --- @kristas я не знаю, чесно.
@kristas думаю, м'язеву масу можна наростити додатковим навантаженням (гантелі, напр.) і толкового тренера. Можна прийти в фітнес-зал, дати запит і послухати що запропонують
@kristas в залах для шейпінгу то роблять тим прибором, защипують жирові складки. То ще й залежить від людини, котра робить. Має вміти і бажано "руку не міняти". А нащо так точно знати?
Дівчата, порадьте, куди на стретчинг піти. Займаюся в тренажерці і дуже мені не вистачає розтяжки, а сама щось не можу правильно. Хочеться годину такої хорошої конкретної розтянухи) Бажано Личаківський район або центр.
Роблю вакуум вже деякий час. Важко дається видихнути з надутим животом)) @Rona що таке хлопок діафрагмою? Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk