Він не доважує своєї нормальної ваги, але з дитинства був доволі худим. Має зріст 184, вага біля 65 кг. Зараз спортом та здоровим харчуванням хоче трохи привести себе до форми. (не накачатись, а власне просто бути в хорошій фізичній формі).
Щодо кола писала Марічка, тренера та молода мама, таке: Marichka Giy on Instagram: “ОБРУЧ То крик душі, тому буде емоційно!!! В своїй щоденній практиці, питаю у клієнтів: -Що маєте зі спортивного інвентарю дома? -Обруч!…”
я вже читала багато за і проти, але лишаюсь при свої думці, бо після першої вагітності чомусь впевнена, що саме моє коло допомогло мені швидко повернути живіт і талію в форму.. Мені здається, що тут головне без фанатизму)).
О, і маю ще одне питання: чи вартує брати домашній міні-степпер? отакий http://rozetka.com.ua/hsf_s013/p7005929/ Чи спокійно можна і без нього обходитись? Бо я щось останні кілька місяців на нього задивляюсь і ніяк не вирішу чи вартує придбати.
Ну так, як згадаю синяки на подругах після тих резинових кіл з горбиками на внутрішній поверхні - то жах просто. А звичайне коло теж любила крутити. От добре зараз, що є куча інформації, але зле, що треба добре фільтрувати то все...
о так, як сядеш часом, щоб відповідь на якесь одне маленьке питання знайти, то й просидиш за тим компом пів дня)))
я теж маю обруч, але не металевий, а товстий поролоновий. результат від 1,5 місяців використання мені сподобався - бочка вдвічі стали менші, талія на 5см! живіт тільки мені ще не прибрав, але я думаю, тут треба довше часу і про харчування слід також не забувати)
кожний день намагаюся, по 15-20хв., один раз на день. тепер ще добавила планку (1хв. 30сек.) та скакалку 100-120 раз - наразі усе..
Якщо можете виконувати інтенсивні кардіо тренування в домашніх умовах і без міні степера, то не вартує. Тим більше, що тренуються тільки ноги, сідниці і нижня частина спини. Я маю такий і мені в свій час він дуже допоміг і схуднути, і форму підтримувати . Так як я астматик, то займатися, наприклад, аеробікою трохи проблематично - дихати важко. А от на степері займалася без особливих зусиль чи дискомфорту. Тільки для результату займатися потрібно регулярно, від 40 хв. на день і поступово збільшувати темп. А ціна зараз дуже кусається, 2 роки тому коштував близько 400-500 грн., а свій я купляла ще дешевше за акційною ціною. З мінусів: десь через рік часу почав дууууже сильно скрипіти, змазування не допомогло, а гарантія тільки на раму розповсюджується. Степер трохи стукає по підлозі, а це може дратувати сусідів знизу. Мої стукали по батареї. Якщо, наприклад, є проблеми з суглобами чи колінами - проконсультуйтеся з фахівцем чи варто вам займатися. Власне через біль в суглобах закинула заняття на ньому, зайві кілограми повернулися (звичайно не тільки через це).
Тут також бажано з фахівцем радитися, якщо з суглобами проблеми є. Не знаю чи це справді так, але реабілітолог розповідав, що дуже часто приходять пацієнти з проблемами суглобів, які стали відчутні/загострилися саме після занять на тренажерах. І ще казав, що найкориснішим для ніг є звичайний велосипед, бо задіюються навіть ті м'язи, які при заняттях на тренажерах не працюють.
Схоже тиск так дає про себе знати. Коли тільки починала, то відчувала певні запаморочення, в голові бемкало, так було відверто зле... помітила, що коли напружувалася то затримувала дихання, якось машинально. Виправила дихання - все прийшло в норму. Але якщо чоловік довго тренується і ефект зберігається, то певно треба з лікарем проконсультуватися.. ну або вдома самі тиск поміряйте для початку.
@Мія, цікавить Ваша думка про шейпінг як вид гімнастики. Вага невелика, але є надлишок жиру і брак м'язів. Проблемна ділянка - живіт. Рік часу була на харчуванні білок мінус (за 5 год. до тренування), але співвідношення жир-м'язи суттєво не змінилося. Вага - теж плюс-мінус вихідна. Дещо промалювалася талія. Виправилася постава. Тепер тренер рекомендує вживати білок за годину до тренування і при відчутті голоду - після...
За рік практично нічого не змінилось? Тренер лише тепер змінює харчування? Надіслано від мого Lenovo S580, використовуючи Tapatalk
Шейпінг - це кардіо тренування. Від нього мязи не ростуть, а тільки зміцнюються і направлений він на спалення жиру. І скільки би ви білку не їли, якщо немає суттєвого пошкодження мязової тканин тренуванням, то ремонтувати і нарощувати немає причини, тому і не росте. Хочете наростити - велком ту тренажерка! А тренери, дай бог їм добре заробляти, незацікавлені в вашому прогресі, бо тоді ви вже перестанете бути їх клієнтом.
Ось і мені здається що тренер зовсім не на боці клієнтки Надіслано від мого Lenovo S580, використовуючи Tapatalk