Як ви підтримуєте форму?

Discussion in 'Спортзал' started by Фрезія, Feb 22, 2007.

1. бетменша

бетменша Well-Known Member

мені особисто воно не шкодило, коли я колись давно худла і не їла після 18.

2. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

та це зрозуміло, але я подумала - о, щоб схуднути, потрібно їсти продукти з низьким ГІ! а не так се просто)

3. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

а після четвертої піде як по маслу)

4. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Ви даєте бджолам цукор?Бо якщо так, то їсти той мід майже те саме що їсти цукор.

5. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Еххх...дідуся вже немає давно. А мед беремо в колеги,який тримає пасіку не для продажу меду. Каже,що не годує бджіл цукром. У вас порівняння в калорійності чи в безкорисності?))Якщо хтось і підгодовував взимку цукром,то з ним може бути тільки перша викачка (квітковий весняний)

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Ну він не зовсім безкорисний, але шкода є в ньому та ж що й в цукрі. Наскільки я знаю, всі мої знайомі що мають бджіл дають їм цукор. Навіть якщо роблять мед "для себе", не бачать в тому нічого поганого. Тому я меду просто не їм.
    І потрібно пам"ятати про нагрівання-нагрівати мід не можна. Ну але то думаю ітак всі знають.

7. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Ще раз)Бджолам дають цукор (не всі пасічники)тільки! для того,щоб вони успішно перезимували.Ті,хто не використовують цукор - залишають залишки меду,тобто,не вигрібають від комашок "під чисту". Цукор виходить повністю із першим весняним медом.
    Тому я мед просто їм. Ложками. Сотами. Все своє свідоме життя. Аналіз крові здаю 3-4 рази на рік (для себе)
    :)

• Подобається Подобається x 6
  8. Demetra

Demetra Well-Known Member

Потрібен час і терпіння. Головне систематично і комплексно займатись спортом і дотримуватись правильного харчування. Зразу не варто надто навантажувати організм, бо можна невитримати і перегоріти. Збільшуйте навантаження поступово, прислуховуючись до свого тіла.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

@Demetra, так, але поступовість, це певний розпорядок, тобто мав би бути комплекс вправ, а я поки не можу сама собі правильно підібрати вправи, тому прийшла питати пораду..

10. Demetra

Скільки часу ви займаєтесь. Бо я чомусь подумала, що не довго. Тому від того відштовхувалась пишучи допис. Ви пишете, що вже займаєтесь з Джиліан Майклс( це і є комплекс вправ і це достатнє навантаження для новачка на кожен день, сама займалась), робите планку, багато рухаєтесь... Позаймайтесь місяць( але систематично без пропуску), а потім поміняєте программу на важчу чи знайдете інший вид спорту. Зі спортом треба налаштуватися на те, що результат не буде миттєвим. Більше приділяйте уваги харчуванню.

• Подобається Подобається x 3
  11. Sofijusia

@Demetra Займаюсь інтенсивно близько 3 тижнів..Вага повільно сунеться, хотіла б швидших результатів. Знаю , що треба налаштуватись на довгу працю в цьому напрямку..

12. Мія

Мія Well-Known Member

тренуйтеся так, щоб пульс був в межах 130-150 уд в хвилину. Він може падати, а потім зростати, але вцілому пульс має бути в таких межах впродовж 30 хв. Що ви будете робити не суть важливо.

• Інформативно Інформативно x 2
  13. Rona

Rona Мама-йожик

Буде швидко сунутись - шкіра не встигатиме скорочуватись

• Інформативно Інформативно x 2
  14. Demetra

Можливо трохи жорстко, але те що напишу правда. От, скільки часу ви наїдали лишні кілограми? Напевно, що довше ніж три тижні! Тому і втратити їх за такий короткий термін неможливо. Чисто фізично можливо, але тоді привіт обвисла шкіра, розтяжки, і виснажений організм! І то не факт, що кг не повернуться назад, коли збавите темп, а ще й нові можуть нарости. А ви його збавите, бо скакати, як суперкролик з екстремальними навантаженнями не зможете. М'язи за три тижні теж не виростають. Тому прийдеться налаштуватися на певний час і систематичність!
    Я не хочу вас залякати, результат обов'язково буде! Просто треба трохи терпіння і настирливості. Займаєтесь в зручному для вас темпі, привикайте до нового рухливого способу життя і харчування, і ,головне, любіть те, що робите! Інакше ця боротьба вам дуже скоро надоїсть і руки опустяться. Ви вже молодець, бо зробили перший крок. Тепер, не спішіть, і просто крок за кроком ідіть до своєї мети!

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. Мія

Мія Well-Known Member

Хочу поділити з вами власним досвідом щодо термінів схуднення. Якщо ви тренуєтеся регулярно і максимальна перерва між тренуваннями у вас 1 день, а саме тренування займає +-30-40 хв і воно досить інтенсивне (пульс 130-160), то перший місяць ви будете тільки адаптовуватися. Скоріше за все ви наберете ще 2 кг. Наступний місяць відновлення пришвидшиться і вода почне сходити. Ви втратите тих 2 кг які добавилися. І тут важлива зміна навантажень, почерговість виконання вправ і все таке. І от цей другий місяць якраз запускає процес спалення жиру, і ви почнете втрачати по 400-800гр в тиждень. Важливо щоб тренування постійно змінювалося. Ви не повинні висіти на одній програмці більше тижня. А щодо мязів.. вони ростуть дууууже повільно тому краще за все приділяти увагу не тій частині де ви бачите проблему (сідниці талія) а тій яка відстає (руки, спина). Проте памятайте, що ноги і сідниці - це найбільші мязі в тілі людини і споживають вони найбільше енергії, і якщо вони вас не болять(після тренування) то ви профілонили...
    Я почала 11 січня свої тренування. До лютого набрала 3 кг. В березні втратила 1,5 і позначка на вазі стала, проте візуально картинка вже змінилася. За весь цей час я експериментувала з кардіо. Ставила його в кінці по пів години, всередині вставляла, ділила, перед тренуванням і після і це практично нічого не змінювало. Зараз я поставила 30 хв інтервального бігу перед тренуванням (зробив діло гуляй сміло) і спокійно тренуюся далі вже розігріта як має бути. По суті, кардіо спалює всі ті ж 150-170 кКал, що і раніше, але на цьому тижні я вже маю -800гр а тиждень ще не закінчився. Це не є чистий жир, тут є і вода в більшій кількості, але обмін значно прискорився.
    Перший місяць тренувань - це завжди адаптація. Час коли ви вчитеся слухати своє тіло, розуміти як воно працює. Далі коли ви адаптувалися, ви почнете експериментувати. Візьміть за звичку починати з того, що вам дається найважче, і що ви робите не дуже любите. Приділіть увагу техніці, щоб зрозуміти механіку вправи - це допоможе вам осилити її і відчути що ВИ МОЖЕТЕ. А можете ви всі значно більше ніж уявляєте.

• Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  16. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

займаюсь десь 2 тижні лише по троху кожен день для того, щоб трохи привести в тонус свої м"язи і, можливо, позбавитись трохи :girl_crazy: лишньої ваги. Так от сьогодні встала на вагу, а там +1кг :sad:, хоча підсвідомо розумію, що таке може бути, але розчарована якось....

17. Sofijusia

@Мія, @Demetra, дякую Вам за роз, яснення і підтримку....
    Ще мене цікавить питання наступне - чи має значення час, пора доби, в який тренуватись? В мене це зазвичай 10 год вечора....

18. Alstroemeria

Alstroemeria Well-Known Member

Потребую поради: маю зайву вагу і таку тілобудову, що верхня частина (плечі, груди, руки) більш масивні ніж нижня. Якщо орієнтуватися по одягу, то верх (кофтинки, куртки) на 1-2 розміри більший, ніж низ (штани, спідниці). Хочу схуднути, але разом з тим ще 1-2 роки змушена виконувати вправи для реабілітації руки і плеча. Частина вправ з гантелями, вимагають повільного виконання і великої кількості повторів і, наскільки розумію, сприяють нарощуванню м'язів. Чи реально і схуднути, і руку реабілітувати, і щоб фігура не перетворилася в ще більший перевернутий трикутник?

19. Мія

Мія Well-Known Member

Тренуйтеся тоді, коли вам найзручніше. І зранку добре і ввечері по своєму.
    --- дописи об"єднано, Mar 24, 2016 ---
    Велика кількість повторів не веде до збільшення мязів, а "помпує кров" стимулюючи процес витрати енергії. Щоб схуднути потрібно кардіо, щоб наростити вправи до 10 повторів з вагою, де останні повтори будуть важко даватися в 3-4 підходи. Вам потрібно комплексно підійти. Тренування мають бути на все тіло без виділення якоїсь зони, і коли ви почнете тренуватися, то відчуєте яка частина найслабкіша, і відповідно будете її доганяти.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  20. Ассоль

Ассоль Dreams come true

В чоловіка після занять спортом (не силові з гантелями, звичайна активна зарядка протягом 30 хв) болять очі. Особливо після пресу чи відтискань від підлоги. З чим це може бути пов'язано? Я припускаю, що це через неправильне дихання і що він при виконанні вправ дуже напружує очі (якщо так можна сказати). Чи це щось інше? Хтось з подібним стикався?
    п.с. Забула: очний тиск перевіряли, все в нормі.
    п.п.с. Якщо не в тій темі спитала, то перенесіть, будь ласка, а то не знаю куди краще писати.

Last edited: Mar 25, 2016