Ще раз про цукор і одноразове харчування. Так на хлопський розум. Коли ви їсте солодке, особливо, коли голодні, то це провокує викид інсуліну, який має нормалізувати цукор крові і кудись його подіти. Якщо ви в дану хвилину не тренуєтеся, то автоматично він адресується на відкладення в жирову, тобто в запас. А тепер подумайте самі. Коли ви поїли нормально і з"їли кусок чеколяди, то проблеми не буде, йде загальне травлення і цукор в нормі. А якщо ви не їли і гахнули солодкої кави, то це моментально підвищує цукор крові і запускає механізм запасання. Подібно відбувається і коли зранку не снідати, а потім наїсти на обід. Тому всі спортсмени радять дробне харчування (продукти з низьким глікімічним індексом) і виключення цукру, щоб мінімізувати викид інсуліну який притуплює процес спалення жиру. Тут вроді тренуєтеся, і пішов процес спалення жиру і тривав би пів дня, але тут бах цукор крові піднявся і інсулін включився і вже не спалюється а накопичується. В такому режимі тіло просто не знає, що з ним робиться. А дівчина гризе нігті і починає голодувати обходячись перекусами чогось калорійного і дуууже маленького і усугубляє все це ще більше. Сили на тренування все менше і приїхали. Хочете солодкого? З"їжте собі але після головної страви. Хочете булки кусок? З"їжте, але коли ситі.
Мені мабудь таки краще відмовитись від солодкого, маю на увазі випічку, цукерки і т.д. Я ітак їм багато фруктів\сухофруктів, п"ю какао без цукру. Думаю мені того вистачить.
Фрукти теж багаті на цукор, але вони мають багато клітковини тому процес травлення відрізняється. Вони корисні для шлунку, мають мікроелементи ну і там не тільки глюкоза але й фруктоза. Тому від фруктів цукор так не скаче. Проте є і дуже "цукрові" виноград наприклад. А от соки з пачок, то один цукор. Фреш краще, але в фруктах корисніша клітковина ніж сік. А чому?
Сьогодні натрапила на одну блогершу, де вона розказувала про харчування при скиданні ваги. Що мол снідати вівсянкою, то є зло, тому що вона теж провокує сильни скачок цукру. То правда?
вдалось. в його 8-9 міс. важко сходив живіт після старшого я з пологового в довагітному одязі виписувалась тому після другого дуже важко було змиритись з тим, що таки треба щось зробити, щоб нормально виглядати.
я напевно щось не розумію, але якщо робити мало повторів, то з гантелями по 2кг не може стати важко, як би повільно їх не підіймали. та де там в @Meriroma вода була? чи Ви її недавно бачили? Та чого ж мало не вдатись ))) По часу приблизно однаково.
Пише глікемічний індекс 40, це низький. Можу лиш своїм досвідом поділитись: перестала їсти в свій час вівсянку і вага зрушилась з місця, тобто почала зменшуватись. Поспостерігайте, як Вам буде. --- дописи об"єднано, Mar 21, 2016 --- Ну, моїй мамі не вдалось, напр. Тому мені цікава статистика. --- дописи об"єднано, Mar 21, 2016 --- разом це 4 кг, як на мене не мало, тим більше для тендітної форумлянки
якщо із здоров'ям все гаразд, то вдасться. Якщо хотіти і щось робити. І ще сам досвід пологів дуже важливий. Жінка може бути так травмована, що вчепиться в свою "броню" і тоді важко. --- дописи об"єднано, Mar 21, 2016 --- ))) гаразд, може я балувана. Але я так розумію, що @Meriroma зараз 5 підіймає. Ну тобто я б просто скоротила кількість повторів, і купила нормальні гантелі, бо та бутля колись в когось точно вирветься з рук.
І я вирішила взятися за себе і прийти трохи у форму. Але я хочу поправитися, бо скоро з мене нічого не лишиться. Отже, скачала мобільний додаток на пресс (маю потрохи дійти до 300), тримання планки, і вправи на підкачку ніг в сідниць. Ще б терпіння і сили волі. І ще, хто знає: потрібно їсти перед чи після тренування (це щоб калорії переходили в мязи)? Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk
Вівсянка - це складні вуглеводи і води дуже повільно травляться і відповідно корисні речовини надходять поступово впродовж декількох годин. Ну але якщо в ній більше меду/цукру ніж вівсянки, то так - це правда. та я її не бачила взагалі ))) Але так швидко сходить тільки вода.
Хі хі, насмішили...та не було в мене ні води, ні жиру)) І я, в принципі, не хочу худнути, але видно з 5-и літровою баклахою перебор. Вона реально з рук інколи вискользала, муж ще підколював, що дітей можу прихлопнути. Зробила 14 днів і хвате, тепер лише планки роблю
А ви думаєте що коли ви худа то води в вас нема? Чи ви думаєте що то з вас мязи так швиденько злетіли?
Я так розумію, знаючи Вас з форуму, що під час худання ви ще і мали фізичні навантаження? І ще одне питання, а чим замінили вівсянку на сніданок?
Так, мала, я кажу про плато у вазі, коли вона стоїть і не рухається певний час. Вдалось зрушити відмовившись від вівсянки. Це був побічний ефект, я взагалі не є її фанаткою і швидко після неї стаю голодною, а організм впадає в ступор, якісь такі недобрі відчуття. Таке ж відбувається, якщо поснідати чимось мучним, солодощами. Замінила на гречку, пшоно. Вже дуже давно і почуваюсь добре. Фрукти і гречка - мій найкращий перший сніданок. Другий то вже може бути щось солодке.
та я не думаю, тому і прийшла питати) я що після першої дитини, що після другої нічого спеціально не робила, щоб прийти в форму. У мене під час вагітності просто ріс животик і я набирала 10кг в середньому. З роддому виходила і подобалась собі. Зараз, після того як наше ГВ закінчилось (годувались 3 роки і 3 місяці) я схудла, груди зменшились (зауважу, що їх стан мені подобається. Розтяжок немає, вони не обвисли))), тай нема чому дуже обвисати)) і мені ця худоба не до вподоби. До всього тіла теж зауважень не маю...ні живота, ці целюліту і т.д., але так як я не молодію і мені 32 роки, то пора б вже не дуже надіятись на гени і таку вдачу, хочу трошки привести в тонус шкіру, м*язи і тіло загалом, АЛЕ НЕ ХУДНУТИ, а навпаки навіть. Планок і харчування тут достатньо? Чи треба ще якісь вправки додати? Ото я собі додала вправи з бутлем від Аніти і тепер розумію, що то не те, що треба, правильно?
Якщо ви просто хочете в тонусі мязи тримати, то робіть вправи на різні частини тіла, віджимання від підлоги, випади, планки, але так щоб мязи пекли. І харчуйтеся повноцінно, налягайте на білок, обов'язково їжте складні вуглеводи. Уникайте всякі аеробіки, шейпінги і все стрибаючо-інтенсивне, бо воно вас буде ще більше сушити. Я б вам тренажерку рекомендувала