Як ви підтримуєте форму?

Discussion in 'Спортзал' started by Фрезія, Feb 22, 2007.

1. Мія

Мія Well-Known Member

Ще раз про цукор і одноразове харчування. Так на хлопський розум. Коли ви їсте солодке, особливо, коли голодні, то це провокує викид інсуліну, який має нормалізувати цукор крові і кудись його подіти. Якщо ви в дану хвилину не тренуєтеся, то автоматично він адресується на відкладення в жирову, тобто в запас. А тепер подумайте самі. Коли ви поїли нормально і з"їли кусок чеколяди, то проблеми не буде, йде загальне травлення і цукор в нормі. А якщо ви не їли і гахнули солодкої кави, то це моментально підвищує цукор крові і запускає механізм запасання. Подібно відбувається і коли зранку не снідати, а потім наїсти на обід. Тому всі спортсмени радять дробне харчування (продукти з низьким глікімічним індексом) і виключення цукру, щоб мінімізувати викид інсуліну який притуплює процес спалення жиру. Тут вроді тренуєтеся, і пішов процес спалення жиру і тривав би пів дня, але тут бах цукор крові піднявся і інсулін включився і вже не спалюється а накопичується. В такому режимі тіло просто не знає, що з ним робиться. А дівчина гризе нігті і починає голодувати обходячись перекусами чогось калорійного і дуууже маленького і усугубляє все це ще більше. Сили на тренування все менше і приїхали. Хочете солодкого? З"їжте собі але після головної страви. Хочете булки кусок? З"їжте, але коли ситі.

• Подобається Подобається x 8
    • Інформативно Інформативно x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Мені мабудь таки краще відмовитись від солодкого, маю на увазі випічку, цукерки і т.д. Я ітак їм багато фруктів\сухофруктів, п"ю какао без цукру. Думаю мені того вистачить.

• Подобається Подобається x 1
  3. kristas

kristas Well-Known Member

а це стосується фруктів, ягід ? (теж яблуко, банан)

4. Jusi

Jusi Ловець емоцій

О, а я читала, що після їжі вже не можна солодке їсти :girl_sad:

5. Мія

Мія Well-Known Member

Фрукти теж багаті на цукор, але вони мають багато клітковини тому процес травлення відрізняється. Вони корисні для шлунку, мають мікроелементи ну і там не тільки глюкоза але й фруктоза. Тому від фруктів цукор так не скаче. Проте є і дуже "цукрові" виноград наприклад.
    А от соки з пачок, то один цукор. Фреш краще, але в фруктах корисніша клітковина ніж сік.
    А чому?

• Подобається Подобається x 3
  6. kristas

kristas Well-Known Member

Сьогодні натрапила на одну блогершу, де вона розказувала про харчування при скиданні ваги. Що мол снідати вівсянкою, то є зло, тому що вона теж провокує сильни скачок цукру. То правда?

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

вдалось. в його 8-9 міс. важко сходив живіт
    після старшого я з пологового в довагітному одязі виписувалась :) тому після другого дуже важко було змиритись з тим, що таки треба щось зробити, щоб нормально виглядати.

8. Orman

Orman Модератор-бомба

я напевно щось не розумію, але якщо робити мало повторів, то з гантелями по 2кг не може стати важко, як би повільно їх не підіймали.
    та де там в @Meriroma вода була?
    чи Ви її недавно бачили?
    Та чого ж мало не вдатись ))) По часу приблизно однаково.

9. Rona

Rona Мама-йожик

Пише глікемічний індекс 40, це низький. Можу лиш своїм досвідом поділитись: перестала їсти в свій час вівсянку і вага зрушилась з місця, тобто почала зменшуватись. Поспостерігайте, як Вам буде.
    --- дописи об"єднано, Mar 21, 2016 ---
    Ну, моїй мамі не вдалось, напр. Тому мені цікава статистика.
    разом це 4 кг, як на мене не мало, тим більше для тендітної форумлянки

10. Orman

Orman Модератор-бомба

якщо із здоров'ям все гаразд, то вдасться. Якщо хотіти і щось робити. І ще сам досвід пологів дуже важливий. Жінка може бути так травмована, що вчепиться в свою "броню" і тоді важко.
    )))
    гаразд, може я балувана. Але я так розумію, що @Meriroma зараз 5 підіймає. Ну тобто я б просто скоротила кількість повторів, і купила нормальні гантелі,

11. Natur

Natur Well-Known Member

І я вирішила взятися за себе і прийти трохи у форму. Але я хочу поправитися, бо скоро з мене нічого не лишиться. Отже, скачала мобільний додаток на пресс (маю потрохи дійти до 300), тримання планки, і вправи на підкачку ніг в сідниць.
    Ще б терпіння і сили волі.
    І ще, хто знає: потрібно їсти перед чи після тренування (це щоб калорії переходили в мязи)?

Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk

12. Vinnytska

Vinnytska люблю....

білкова їжа, добре йде домашній сир після тренування.

13. Мія

Мія Well-Known Member

Вівсянка - це складні вуглеводи і води дуже повільно травляться і відповідно корисні речовини надходять поступово впродовж декількох годин. Ну але якщо в ній більше меду/цукру ніж вівсянки, то так - це правда.
    та я її не бачила взагалі ))) Але так швидко сходить тільки вода.

14. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Хі хі, насмішили...та не було в мене ні води, ні жиру))
    І я, в принципі, не хочу худнути, але видно з 5-и літровою баклахою перебор. Вона реально з рук інколи вискользала, муж ще підколював, що дітей можу прихлопнути. Зробила 14 днів і хвате, тепер лише планки роблю

• Смішно Смішно x 1
  15. Jusi

Jusi Ловець емоцій

От не пам'ятаю, чому. В Зеланда таке прочитала, буду змінювати думки про правильне харчування.

16. Мія

Мія Well-Known Member

А ви думаєте що коли ви худа то води в вас нема? Чи ви думаєте що то з вас мязи так швиденько злетіли?

17. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Я так розумію, знаючи Вас з форуму, що під час худання ви ще і мали фізичні навантаження? І ще одне питання, а чим замінили вівсянку на сніданок?

18. Rona

Rona Мама-йожик

Так, мала, я кажу про плато у вазі, коли вона стоїть і не рухається певний час. Вдалось зрушити відмовившись від вівсянки. Це був побічний ефект, я взагалі не є її фанаткою і швидко після неї стаю голодною, а організм впадає в ступор, якісь такі недобрі відчуття. Таке ж відбувається, якщо поснідати чимось мучним, солодощами. Замінила на гречку, пшоно. Вже дуже давно і почуваюсь добре. Фрукти і гречка - мій найкращий перший сніданок. Другий то вже може бути щось солодке.

Last edited: Mar 22, 2016
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

та я не думаю, тому і прийшла питати)
    я що після першої дитини, що після другої нічого спеціально не робила, щоб прийти в форму. У мене під час вагітності просто ріс животик і я набирала 10кг в середньому. З роддому виходила і подобалась собі. Зараз, після того як наше ГВ закінчилось (годувались 3 роки і 3 місяці) я схудла, груди зменшились (зауважу, що їх стан мені подобається. Розтяжок немає, вони не обвисли))), тай нема чому дуже обвисати)) і мені ця худоба не до вподоби. До всього тіла теж зауважень не маю...ні живота, ці целюліту і т.д., але так як я не молодію і мені 32 роки, то пора б вже не дуже надіятись на гени і таку вдачу, хочу трошки привести в тонус шкіру, м*язи і тіло загалом, АЛЕ НЕ ХУДНУТИ, а навпаки навіть. Планок і харчування тут достатньо? Чи треба ще якісь вправки додати? Ото я собі додала вправи з бутлем від Аніти і тепер розумію, що то не те, що треба, правильно?

20. Мія

Мія Well-Known Member

Якщо ви просто хочете в тонусі мязи тримати, то робіть вправи на різні частини тіла, віджимання від підлоги, випади, планки, але так щоб мязи пекли. І харчуйтеся повноцінно, налягайте на білок, обов'язково їжте складні вуглеводи. Уникайте всякі аеробіки, шейпінги і все стрибаючо-інтенсивне, бо воно вас буде ще більше сушити. Я б вам тренажерку рекомендувала :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1