Як ви підтримуєте форму?

Discussion in 'Спортзал' started by Фрезія, Feb 22, 2007.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@Rona воно дихається, поки дихається, фізичний біль таки бере верх над моСком. Я на секундомір відволікаюсь тоді і якось ті циферки трохи відволікають але це вже всерівно не надовго)

2. Rona

Rona Мама-йожик

@NataliaFed спробуйте уджаї, я перейми так передихувала, не те що планку :)

• Подобається Подобається x 1
  3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

:wacko:
    йду гляну з чим тосяїсть

Так і думала, як не крути все зводиться до того, щоб переключити голову. В тому і основна проблема. Треба тренувати мозги.

Last edited: Feb 20, 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Rona

Rona Мама-йожик

@NataliaFed уджаї дихання створює шум моря в голові, в мене такі асоціації, це дуже заспокоює, втихомирений розум дозволяє тілу використати увесь свій ресурс по максимуму

Щодо зауваження в карму: нічо там складного нема, перетискаєте голову щілину в горлі і робите шумний вдох і видих, з закритим ротом. Так ніби хочете сказати на вдосі "со", на видосі "ха".

Last edited: Feb 20, 2016
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

почала курс присідань :)

• Подобається Подобається x 4
  6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

ще паралельно з присіданнями хочі прес попробувати, почну з завра, там якраз дні відпочинку співпадають, щоб не запутатися :)
    10404804_96122nothumb650.jpg

• Подобається Подобається x 2
  7. terezka

terezka котяка-вишивака

• Подобається Подобається x 3
  8. preciosa

preciosa Well-Known Member

Плануєш качати із звичайного лежачого положення? Колись читала, що жінкам так не можна, але точно не скажу))

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Переглянула і так засумували за інтервальними тренуваннями з Мією. Ми тоді такі вправи робили.

10. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Тримаю планку вже 3 хв і 30 сек :girl_dance:
    А як треба? :scratch_one-s_head:

11. preciosa

preciosa Well-Known Member

Є інші методи качання пресу, не так як в школі вчили, коли ноги підчепити і піднімати корпус. Погугліть:) бо я зараз не можу:)

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в тих таблицях яксь олімпйські норми:girl_in_dreams::girl_crazy: - я вже мсяць присдаю(правда не кожен день:girl_blush2:, а коли згадаю) то навть до 30 раз дйти не можу, а перші дні 10 максимум.
    ага, на фітнесі нас навчили піднімати ноги догори, а не верх тулуба. воно легше, а ефект я думаю не менший.

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ноги догори, це нижній прес, щоб прокачати верхній, треба таки тулуб піднімати. Але варіацій є сила силенна. По перше елементарно, лежачи на спині, руки за головою і голову до грудей підтягувати, або руки випрямити перед собою і підтягуватись якби до стелі. Потім різноманітні скручування. Прес треба весь пропрацьовувати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я вчора почала присідати за цією схемою. 50 разів - норм. Але сьогодні - :crazy: Ніг не відчуваю, так м'язи болять, ходити важко. Чи вдасться зробити сьогодні 55 разів буде видно ввечері.

15. Rona

Rona Мама-йожик

З малим на руках (майже 6 кг) присідаю три підходи по 30 разів, між підходами кілька секунд перерви.

• Подобається Подобається x 9
  16. iragonzales

iragonzales В декреті

Я думаю, що в тому марафоні можна робити перерви, тобто розбивати ті присідання на декілька підходів, і перерви можуть бути різні хоч пів дня, хоч пару секунд....Принаймні так би робила я .Наприклад перший день, 2 рази по десять, помалу пробувала робити 20, може і 30 присідань підряд, корочче розкручувала навантаження поступово, головне слухатися свого організму, і не забувати, що ще є годуючими мамами, і на то діло також потрібна енергія.

Last edited: Feb 25, 2016
    • Креативно Креативно x 1
  17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Пишу за себе. Я проприсідила перші три дні з одним відпочинком, сьогодні наступний - 5 день присідань. Ті дні присідала одним підходом, перші 15 разів присідаю з малявкою на шиї, такий собі гриф 10ти кг:) думаю 100 присідань розбити на 2 підходи по 50 раз. Ноги мене не болять зовсім, до того часто скакала на скакалці, тому я вже трохи була підготовлена )))
    На рахунок пресу. Я планую кожну кількість качань поділити на два види вправ - для нижнього і для верхнього.
    Для нижнього мені подобається так
    А для верхнього
    ця вправа задіює багато груп м"язів.

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

А я кожного ранку роблю планку на 3 хв.А коли вихідна то цілий комплекс вправ:присідання,випади,прес,віджимання,махи ногами в різні сторони.)))Але перед цим вдягаю обтяжувачі на ноги по 1 кг,тоді прес набагато краще відчувається.А порадьте якусь хорошу вправу на бока?

19. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Ще знаю одну вправу для прокачування пресу, з йоги, можливо, @Rona мене поправить...
    Лягти на спину, ноги трохи припідняти і руками, паралельно до тулуба, бити повітря. Але вся фішка в правильному диханні (хм...візуально показати можу, а пояснити - ні(((типу, як щоками "хуки" такі робити, відчуваючи прес.

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

то вроді пілатес