Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Як я підримую форму? Форма підтримує мене! А то б давно вітром здуло! Спати нормально не сплю, їсти не їм, постійний стрес, макіяжем - зловживаю (доводиться "домальовувати" собі пару років, а то люди сприймають за малолітню ). На разі - халява пліз халява . Але мабуть то "все так не буде" . Колись, от "бездєлія" ходила на аеробіку. Закинула по непотрібності. Єдине, що не радує - талія після пологів не моїх рідних 60, а 66 см... Але ніц з тим не вдію. Особливо не страждаю - в загальному фігура дуже навіть. А ще був у мене колись целюліт, теж після пологів. Але не витримав, мабуть, лихої долі і покинув мене . І взагалі, ну має ж в мені бути щось, як в нормальних кобіт ?!
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? ну аеробіка і загалом фізичні вправи вони ж не лише для того, щоб скинути вагу. А для того, щоб тіло було красиве, накачане трішки, і щоб шкіра була більш пружною. Плюс це корисно для легень, системи травлення, розвантажує психологічно. Тому думаю фізичні наважтаження, в міру звичайно, завжди потрібні
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? У мене від природи - спортивна тілобудова (трішки накачана). На шкіру вік не дозволяє жалітись. А психологічно - справді розвантажує (може то знов податись, а то я щось трохи заганяюсь останнім часом ). З системою травлення в мене якось дивно виходить - чим більше навантаження, або чим більше зайнята, тим менше їм. Якщо всохнусь ще - чоловік не переживе! І гардеробу шкода!
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Я також сова і мені тяжко встати зранку але діти скоренько це виправляють. Як мені б хотілось також зранку побігати десь в парку, але не маю можливості. В мене зранку біг починається по квартирі, всім сніданок приготувати, прослідкувати щоб діти зубки почистили,оділись і ще меншого нагодувати бо самостійно в нього не получається і т. д. То у вас талія як після пологів взагалі супер. І з целюлітом вам пощастило, напевно харчуєтесь правильно. А аеробіку даремно закинули, щоб надалі підтримувати хорошу форму фізичні навантаження незашкодять.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Дівчатка, в школі №90 (Сихів) з середини квітня будуть проводитись заняття з арабських танців. По-моєму, середа, п"ятниця. От я вирішила теж записатись, бо шейпінг щось надоїв. Моя коліжанка на таких танцях скинула багато зайвої ваги..крім того, в неї з"явилась талія, про яку до сих пір можна було лише здогадуватись, де вона мала б бути. Як в анекдоті: "Мадам, де будемо робити талію?"
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А в нас сімейне досягнення. Оскільки мені теж завжди самій щось робити лінь, то записалися всією сім"єю у спорткомплекс, чи як там його назвати. Тепер, поки мої хлопці плавають в басейні, я вправляюся на тренажерах. Вчора навіть спробувала тягарі попідносити. Перше не могла ніяк зрушити з місця. Думаю: що таке, чи я вже зовсім слаба стала... А там вага на 70 кг була наставлена. Поставила на 20, то навіть піднесла 10 разів. Але мозолі натерла... Білоручка!
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Записалися зі співробітнецею на східні танці, ходимо майже місяць. Дуууже класно, такий масаж і навантаження на животик і спину, і купу енергії після танців. Правда не з моєю відсутністю будь-чого ті танці танцювати, але все ж для самопочуття супер. Ходмио на Сихів, зал хороший, але дуже великий, коли тренер говорить, іде така луна, що нічого не розібрати. Ну і народу багатенько.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Квіточко, супер!!! А я ніяк не можу заставити себе бігати зранку. Для мене це дуже велика проблема встати зранку, бо я сова. От вечером я би могла бігати, але не знаю наскільки це корисно для здоров"я[/quote] а моя тренер колись казал, що бігати то не дуже вже й корисно, тому що працює 1-2 групи мязів, на нозях. А все тіло ніц неробить. краще вже шейпінг, бо то ж всі групи мязів задіяні, вправи різні.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Чортеня, ви просто молодець! У мене те саме після тренажерів. Маса енергії! Тільки їсти нічого не хочеться. Ну, але то таке. От чекаю, коли я нарешті виздоровію і зможу знову до спортзалу ходити.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? а я якраз навпаки, після тих танців їсти хочу страшно! Правда, вони закінчуються в 9, так що їм я аж в 10, зате подвійну порцію:cowboy:
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? то був тренер з шейпінгу? :D не знаю що корисніше: шейпінг чи біг але щодо бігу вона неправа абсолютно - він дуже корисний, для всього організму
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? так звичайно, в кожного своя думка.Але я схильно до думки тренера. Наприклад, якщо в жінки варикоз чи прото кілька венок вже видно і ножки болять вечорами, то навряд чи їй корисно бігати. А на шейпінгу вправи з навантаженням на ноги роблять лежачи з намотаними еластичними бінтами. Маю приклад, я маю розряд з баскетболу. Дуже багато бігала в школі і інституті на тренуваннях. Казали мені - від такого навантаження КОЛИСЬ можуть венки повилазити. І в сумі так і сталося, на нозях вже є місця не гарні і болять вечорами. А одна моя знайома баскетболістка в 30років -варикоз !!!Отже з бігом треба бути обережним.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? дівчата, чи займався хто йогою? я багато років бігала, але останінм часом (2 р.) для мене то дуже втомлююче заняття. один знайомий мануальний терапевт каже, що біг, то досить таки примітивне заняття і якщо воно втомлює треба шукати причину десь всередині себе. рекомендує йогу. а ви що думаєте?
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? В бігу єдиний недолік... навантаження на колінні чашечки, але це у професіоналів скоріше ніж у аматорів.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? В кожного своє, як мені, то найкраще ходьба на довгі дистанції з медитацією та ритмічним диханням плюс цигун, тай-чі та тай-цзи цюань. Внаслідок ранкових фізичних навантажень, в тому числі біг, схильність крові до звертання збільшується внаслідок збільшення в крові тромбіну і протромбіну, відбувається додаткова нагрузка на серце і нервову систему. Ризик приступу інфаркту або інсульту на 40% більший від звичайного ризику. Найкраще всі навантаження здійснювати перед вечером, година 18-20, не пізніше 21, коли нервова система готується до відпочинку. Зранку тільки ходьба середнім темпом з ритмічним диханням та легкі загально-розвиваючі вправи. Я пересвідчився, що так добре і знаю багатьом теж це підходить але можу пропонувати це всім...
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? супер! для мене якраз зранку біг це тортури, а ввечері - задоволення і не конче бігти як той перший марафонець - поки не впадеш і вмреш треба бігти, поки хочеться, поки це приносить задоволення тоді це ні в якому разі не зашкодить а якщо хтось бігає занадто багато, а потім скаржиться, то хто йому винен?
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? та в тому то й річ, що не забагато... взагалі, не можу визначити причину тої безпричинної (масло масляне) втомлюваності. але то вже в рубрику "здоров"я"... може то справді ввечері бігути і відразу потім йти спати? ...
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Проспект Червоної калини 43 в дворах. "Сихівчанка" Східні танці - 20.00 вівторок і четвер
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? по перше велоспорт, по друге- бросила палити вже три роки , друзі, коханий, та самореалізація в житті, дає приемний настрій. безссоня и як казати українською (переживания) мают вплив на обличча и чем старіше тім меньшь компесація организму, меньшь видновлюеться.