Як ви підтримуєте форму?

Discussion in 'Спортзал' started by Фрезія, Feb 22, 2007.

1. kristas

kristas Well-Known Member

Ага..ще трохи є над чим працювати. Я взагалі уже майже 1,5 року помаленько веду боротьбу з зайвими кг...скинула уже 23 кг. На даний момент маю 63 кг при рості 169 см. І я от не пойму, чи то в мене просто жирок, чи то вони в мене якісь перекачані (я про ікри :) ), ну такі вони великі :girl_crazy:

• Зе бест! Зе бест! x 5
    • Подобається Подобається x 1
  2. Demetra

Demetra Well-Known Member

Фото в студію:girl_cool:! Може ви перебільшуєте? А щодо схуднення - супер результат! А ви заміри робили? Литки за весь той час зменшились?

3. kristas

Дякую :) Фото пошукаю і закину :) Якось заміри литок не зробила...лише по чоботах можу сказати, що халяви стали вільніші.

4. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Та напевно можна,якщо схуднути,тоді дійсно в об'ємах може зменшуться.

5. Alstroemeria

Alstroemeria Well-Known Member

Мені, свого часу, допомогли заняття на домашному міні-степері. Приблизно за пів року активних занять отривала стрункі ніжкі і значно схудли литки (це помічали навіть давні знайомі):girl_smile:. Також було поступове загальне схуднення (скинула 20 кг. за 1,5 роки), але до занять на степері ноги однозначно були товстіші. Також в той період багато ходила пішки. Коли припинила заняття на степері то ноги, на жаль, повернулися до попереднього вигляду:girl_sad: Та і загалом набрала 6 кг:girl_cray: А степер використовую замість гантелі для розробки травмованої руки:girl_haha:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. kristas

Я колись давно теж пробувала займатись на степері, дійсно худлось добре...але чомусь я думала, що і там ікри підкачуються. А от взагалі по відчуттях, коли от навіть чи на тому ж степері, чи на скакалці...відчувається таке печіння в ікроножному м'язі, що це означає?

7. Rona

Rona Мама-йожик

@kristas що він працює :girl_wink: а чи ростиме, чи схудне - залежить який режим тренування обирати. Якщо мало повільних повторів, то ростиме, якщо багато і швидко - худнутиме. Ефект тренування від пульсу залежить. Погугліть собі

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Порадьте, будь ласка, де можна знайти комплекс вправ для занять на степері :). Ви тренувалися щодня?

9. Alstroemeria

Alstroemeria Well-Known Member

Так, тренувалася щодня по 30-60 хвилин. Займалася на домашньому міні-степері, якогосб особливого комплексу вправ не використовувала, просто натискала на педальки (при цьому намагалася збільшувати темп). Звертала увагу на кількість спалених калорій (на степері є показник). З недоліків міністепера вдома - стукіт педалей об підлогу може заважати сусідам:girl_sad: Нові сусіди повідомили про це грюканням об батерею:girl_blush2:

• Подобається Подобається x 3
  10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А я все життя підтримую форму за допомогою скакалки. Маю комплекс вправ по три підходи, тренування розраховане на 14 днів, я кожного місяця їх повторюю, особливо зараз, після пологів тіло потребує "підкачки". Дуже мені вона допомогла скинути зайві 10! кг. якось я розлінилася-розжерлася до такої степені, що сама себе лякалась в дзеркалі, це було коли старший пішов в садок. Я тоді взялася за себе, і результат не заставив себе чекати, заняття мала кожного дня, на протязі 8-9 м, вже й призабула, це при тому, що я дозволяла собі солодощі час від часу. Люблю це відчуття тоносу в тілі після заняття.:good:

• Подобається Подобається x 4
  11. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

А можете детальніше, розповісти, які саме вправи, по скільки хв. іт.д.? Бо мене зацікавило!

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Як тільки починала займатися зі скакалкою, то вправ я ніяки не робила, просто скакала, починала зі 200 разів, потім наростила темп до 1000 раз за одне заняття. Після других пологів вже потрібно було підтягнути і прес, і спину, і бока, тому сіла шукати в неті якийсь комплекс зі скакалкою, шукаючи я чисто випадково натрапила на комплекс вправ з Анітою Луценко, є відео як саме займатися, все пояснено, як працює наше тіло. Тепер займаюся за її схемою, тільки трохи більше підходів роблю, бо мені якось слабувато.
    Ось відео

• Подобається Подобається x 3
  13. Козенятко

Велике дякую, як тільки побачу рузультат, напишу.

14. terezka

terezka котяка-вишивака

а можна запитати де ви стрибаєте?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Текіла

Текіла Well-Known Member

Я щодня маю якусь фізичну активність. Або спортзал - як правило година кардіо для втрати ваги, або йога - для душі і тіла, так би мовити. Кардіо гарно зганяє вагу і робить тіло більш виносливим, йога робить його більш гнучким та тренує гарно мязи, додає рєл"єфу. Важко це все мені дається, в такому ритмі (вихідні тільки субота,неділя) але результат є і він того вартий однозначно.

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Rona

Rona Мама-йожик

@Текіла є йога, яка "сушить", виходиш з залу і можна викручувати мокрий одяг, капає з тебе... Це Аштанґа-віньяса-йога. Лиш не всім подобається))) бо дуже інтенсивна і не проста. А Ви собі вибрали гарне поєднання і тренуватись щодня - це 100% результат. В мене такий ж досвід.

• Подобається Подобається x 2
  17. Козенятко

Знаєте, я ще не почала, бо КД, але проаналізувавши прочитане, 200 разів, я ще можу сприйняти, але 1000! звучить дуже сильно, може то так здається, але я себе настроюю. Тільки думаю, як малеча мені дасть стільки разів підстрибнути?

18. Марта2

Марта2 Well-Known Member

То так звучить сильно, але почавши скакати, ви самі відчуєте, що вам стає мало спершу 200 раз, потім 300 і т.д, я так розкачала до 1000. Насправді то швидко все, ви як спробуєте, то самі побачите, головне щоб вам сподобалося.
    зараз я займаюся коли малявка спить, халявлю, тобто не кожного дня скачу по програмі Аніти, бо якась я цього місяця нагло виснажена, але стараюсь курс відскакати.
    --- дописи об"єднано, Sep 25, 2015 ---
    дома, висота стелі дозволяє ;)

• мімімі мімімі x 1
  19. Козенятко

Я вже так чекающ щоб почати, але зникла кудись скакалка,
    містіка, але я її\\\ї віднайду обовязково, бо треба починати, тягнути далі нема. куди

• Оптимістично Оптимістично x 1
  20. Vilia

Vilia New Member

Доброго дня!
    Залежно, що Ви більше любите. Якщо пострибати, то аеробіка, якщо більш спокійні заняття, то шейпінг.
    Я 3 роки займалася аеробікою, зрозуміла, що не моє. Тоді 10 років шейпінгу, а зараз закохалася в полденс :girl_dance::girl_dance::girl_dance::girl_dance: