Відповідь: Як ви підтримуєте форму? От я реально оцінила, що таке "багато пити", але не просто пити, а саме воду. І хоч спочатку вона мені зовсім не лізла (люблю чай, компоти, соки), але змусила себе. Дуже допомагає перебити чергове бажанні загристи канапку чи цукорок. І за останній рік я не поправилась, це плюс раціональне харчування і фітнес.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А мій рецепт на літній період - це більше рухатися. Не обов'язково навіть ходити в зал, головне кожного дня проходити хоча б 3 кілометри. І чомусь влітку є не лише настрій багато ходити, але й випадає багато приводів влаштувати собі знатну біганину містом))
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Мій рецепт - тренажерний зал. Хоча звісно можна і на фітнес, шейпінг чи акваеробіку ходити, але тренажерний мені чомусь до душі. І бігові доріжки є, і купа інших тренажерів. До того ж розбиваючи по днях тренування на різні групи м'язів можна досягти бажаного результату. Ну а літом звісно більше рухатися і менше їсти
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А я цього року зовсім випадково потрапила у Fit Curves. Чесно вам скажу, спочатку досить скептично ставилась до цього закладу і до самої ідеї. Думала - ха, шо то за фігня -заняття 30хв, воно ж нічого не дасть. На першому занятті взагалі не відчула жодного навантаження, але виявилось потім, що це через те, що я неправильно працювала на тренажерах Тепер ходжу туди з великим задоволенням + дуже задоволена системою харчування, якої навчилась там же і за якою харчуюсь тепер. Ну а таке додаткове заняття, як Тай-бо -це взагалі супер!!! Дуже шкодую, що через роботу не можу відвідувати кожне заняття, а то б вже давно досягла своїх -10 До речі, мені ще-5 залишилось п.с. Ще згадала, що навчилась багато пити - 2,5-3л води в день. Колись я і стакана не могла випити
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? теж так по собі бачу, що тренажерний зал більше мені імпонує. Наразі ходжу ще на групові заняття і поєдную з залом. Переглянула харчування, ходжу часом пішки на/з роботи(у). За місяць схудла на 4,7 кг чому дуже тішуся, бо давно вже зрушень не було і треба за себе взятися.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? почитала і зрозуміла, що мій хула-хуп є шкідливим - кульки і важкий власне вагу я додала йому сама - насипала в секції пелову крупу , бо сам хула-хуп пластиковий і легенький. Якщо я повідриваю ті великі кульки, залишаться невеликі випуклості і по вазі він знову стане легеньким, то він все одно буде шкідливим? чи можна його крутити?
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? На ніч не наїдатись, смаженого, хліба, булочок і печива взагалі не їм, супів не їм, і гарнірів) ось така я)
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Пю чай тільки без цукру і особливо надаю перевагу чаям на травах. Взагалі вживаю дуже мало цукру. Хліба білого майже не їм, тільки чорний. Солодкого теж дуже мало. Обоязково зїдаю раз в день перше. Завжди випиваю вдень 1,5 води( літом можу й більше). Зранку стараюсь не лінуватись, бо присідання і качання пресу дають мені чудові результати! На зиму завжди набираю до 2-3 кг більше, але потім легко скидую. Ну хочеться мені їсти і всьо тут))) Ще обожнюю плавати, але не довіряю є нашим басейнам, стільки чула про різні болячки після них, хоча вода найбільше "витягує". То деколи все таки ходжу в Софію, щось припала мені до душі вона) Надіслано з мого GT-S7272
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? також так роблю, каву теж без цукру. Мене тепер дуже дивує, як я могла пити чай і каву з цукром смак геть не той, що без цукру, з цукром мені тепер то все просто якесь незрозуміле "солодке пійло" теж вживаю лише житній хліб, дуже зрідка дозволяю собі білий. П"ю досить багато води, проте до 1.5 л. вдень ще не завжди "дотягую" На рах. спорту, то ост. часом розлінилася, а зазвичай, то качаю прес і присідаю ввечері. Хочу ці мінімальні "заняття" перенести на ранок, проте ще не вдалося. бо я ще та "соня" А ще люблю гуляти пішком, і стараюся часто це робити, ну хоча б 2-3 рази на тиждень.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Мені добре допомагає планка, планка бокова. Вранці коли при чищенні зубів присідаю. Прес не завжди виходить покачати. А ось коли їсти готую обов'язково ноги качаю. Але зима дає своє...+1-2 кг. завжди є
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Я ніяких вправ не виконую ,завжди була лінива до цього))) не їм на ніч ,не їм узагалі госторго, жирного, кетчупів, майонезів, жареного. Стараюсь готувати на пару. І взагалі мій раціон дуже скудний))) але це через колишні проблеми зі шлунком. Снідаю кашею вівсяною на молоці, на обід супчик, на вечерю стейк з салатом ,хоча дуже полюбляю солодке ,і в тому собі відмовити не можу)))Люблю макарони ,але тільки вищих сортів, і тільки до 18-00. І взагалі ,я тільки за здорове харчування. Вже б навіть хотіла набрати пару кг, але ніяк не виходить)) ---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:28 ---------- А , ще зранку на голодний шлунок обовязкове пиття води з медом, або лимоном.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Ой, дівчатка навіть не знаю. Ваги зашкалюють уже понад норму! А їсти хочеться, не можу здержуватися. Ось поміркувала, та й думаю може мені до косметолога записатися.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? я тоже. Але як мені хлопець каже: хочеш їсти - з'їж яблуко, не хочеш яблука - не хочеш їсти. А я любитель поїсти в ночі, щось погризти. Але вага стоїть на місті, хоч це добре)) колись пробувала займатися спортом. Почала бігати, то сухожилля розтягнула на правій нозі. Перестала бігати після того. Потім через деякий час в дома зарядку робила - коліно почало боліти. Знову на правій нозі. Так шо мені не везе чомусь в тому((
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Я коли хочу пити - п"ю, хочу їсти ... також п"ю - це дуже допомагає, досить добре перебиває апетит. Але коли почуття голоду сильне, тоді вже дозволяю собі поїсти.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? чекайте, у Вас же, здається, завжди недобір був? мені, щоб підтримувати форму, треба спати. Тиждень невисипляння, і я - вся набрякша, розпухла, обличчя - як з перепою, а жерти хочеться не по-дєтскі. А виспана позитивна весела я - завжди гарна і завжди у формі
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? 100 %, я коли не висплюсь - ранок починається з тістечок-шоколадок-кексів і цілий день ходжу шукаю "чого б то іще смачненького з"їсти". А як вночі добре посплю, то вдень сьорбаю щасливо разом з Владом дієтичний супчик і на булочки навіть не дивлюся
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Я теж завжди хотіла їсти, але раптом пішла до дерматолога і він мене посадив на дієту(можна все крім солодкого,спиртного) і я почала худнути, бо коли хотілося чогось смачного я просто йшла щось перекусити. Ви не повірите за 2 міс. мінус 8 кг і тепер , /можу обходитися без цукру, без солодкого....
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? то їжте на здоров"я....овочі. Як багато б Ви їх не з"їли - фігурі не зашкодить А взагалі правильно дівчатка радять - висипайтесь і дотримуйтесь режиму
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Да, режим і здоровий сон необхідний як для фігури, так і для шкіри.