Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Ще разок даю ту ссилку, бо попередній раз шось невдалий... http://torrents.ru/forum/viewforum.php?f=610
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Я колись у Вінниці мінімум 2 рази в місяць бувала в Макдоналдсі!!! Проїздом їздила на машині і завжди там зупинялася поїсти А тепер вже не їжджу - манюня є
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття Юстино, нарешті мій чоловічок виділив мені трохи часу і грошей на якісь заняття. Як на вашу думку куди краще ходити аби похудати? Ну це я про шейпінг(на Пулюя) чи спорт зал(на В.В.).Ще треба врахувати що можу виходити максимум 2 рази в тиждень(один з них субота), в будні після 19.00, в суботу будь- коли.
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття Надійко, треба спробувати і туди, і туди (перше пробне заняття - безкоштовне). Мусиш сподобати собі якесь заняття. Аби воно тобі, особисто тобі, припало до душі. Я особисто шалію від шейпінгу, а моя коліжанка, навпаки, обожнює рано побігати стадіоном сусідської школи. Бр-р-р... Налаштуйся, що спочатку біде важкувато. Перший місяць будеш ходиди, як на страту (це з власного досвіду). Важливо пережити цей момент, а далі все піде, як по маслу. А ще як буде видно результат, літатимеш на заняття, як на крилах! Важливо дотримуватися настанов інструктора щодо харчування (особливо у дні тренувань) і все буде ок. Я важила колись 77 кг. Останні кілька років вага коливається від 57 до 59 кг. Все це завдяки збалансованому харчуванню і спортивним заняттям. Я тобі бажаю успіхів! Головне, впевненість і сила волі (з тим у всіх найгірше).
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття я завжди кажу: сила є, воля є, а сили волі... але вже кілька тижнів чемно качаю прес і роблю зарядку - навіть сама бачу результати а щодо бігу - то збираюся проконсультуватися із спеціалістом, він мен ірозказував, як працюють внутрішні органи, коли бігаєш, але я забула
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття Можу сказати одне - ви просто молодчинка!!! Так тримати!
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття Ой Юстинко, дякую. На шейпінг ходила осінню(на Південний), продовжувала б і далі але години не підходять, а щодо споритивного залу, то вже казала шо маю вдома Орбітрек, результи вже бачили всі після місяця занять, але та лінь, брак часу і Вікуська нічого не дають робити вдома!!! Тому мушу кудись вибиратись з дому і заплатити наперед шоб був стимул ходити. А ше хочу запитати чи не відчуваєте ніякого дискомфорту в колінах при будь-яких заняттях, бо мене так болять під час занятть і після шо то просто капець...
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття Я тоже маю. Дуже файно на ньому рушники сушити, не знаходиш? Додано через 1 хвилину Єдине, що м"язи болять після більшого навантаження або зміни вправи. Порадься з кимось, Надійко, кваіфікованим у цьому питанні.
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття :D :D :D :D :D а я думала шо то тільки я така...
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття Ще в мене поряд стоїть прасувальна дошка. Зручно попрасовані речі перед тим, як перенести до шафи, на Орбітрекові розвішати...
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття Мені більше подобається шейпінг. Хоча незнаю як на Пулюя, але в нас на Сихові є й тренажори, вам роблять вимірювання, і далі розказують де треба скинути а де набрати. Я наприклад трохи робила вправи а трохи зайналася на тренажорах. Зараз також скидати не дуже треба а от підкачати... Але ви вже якщо хочете починати, то ставитися до цього треба серйозно. Правильне харчування+шейпінг, я ще обмотувалася плівкою+контрасний душ, під час душу масаж проблемних місць. Три місяці і вам незнайомі чоловіки не дадуть пройти мимо . УСПІХУ ВАМ!!!!!!
Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття А коли ви після народження дитинки почали знову відвідувати шейпінг?
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Увага! Увага! Увага! Хто хоче (і кому підходить час), можу скласти компанію... Хожу на танці живота + аеробіка на 13.00 (пн., чт.) у Спорткомплекс "Спартак". Дуже цікаво і є всі умови. Буду рада компанії і новим знайомствам.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А я НІКОЛИ не робила ніяких фізичних вправ, щоб тримати себе в формі, а тим більше після пологів . Я сама повернулася в свою форму ! P.S. Вчора ми були на Дні народженні, і якийсь молодий чоловік дуже мені посміхався (а я була без чоловіка і без обручки ), а потім коли до мене підійшов, почав казати різні компліменти, дуже гарно розмовляв, а потім коли попросив номер телефону, я сказала, що я одружена і що в мене є дитина а він мені: "Що ти брешиш?" :D :D :D :D :D Як потім він висловився, що по моїй фігурі ніколи б не сказав що в мене є дитина....хороший настрій мені був забезпечений на цілий вечір
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Та всюди є на 7. тільки місць нема Тому краще на вел.теніс запишусь
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А я цих вихідних перший раз була на своєму шейпінгу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Класно!!!!!!!!!!! Життя прекрасне!!!!!!!!!!! Дитина доросла(9міс.) я знову почуваюся людиною. Я кажу запишіть мене, а вони так ти ж записана... там всі думали шо я просто ходжу в інші дні, я кажу та ні я не ходила, вони кажуть хіба не довго.... Я КАЖУ АГА...майже 2 р.... зате маю купу досягнень... одруження... син.... Довольна... як слон.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Квіточко, супер!!! А я ніяк не можу заставити себе бігати зранку. Для мене це дуже велика проблема встати зранку, бо я сова. От вечером я би могла бігати, але не знаю наскільки це корисно для здоров"я