Як ви підтримуєте форму?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Фрезія, 22 Лютий 2007.

1. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Відповідь: Як ви підтримуєте форму?

Я думаю що сильно швидко худнути не є корисним для здоров'я. Краще цей процес розтягнути на триваліший час ніж 1 міс. Вище дівчата вже написали. Я підсумую: рух. Харчування. Ну і позитивний настрій. Головне не зациклюватися на вазі адже жінка прекрасна з будь-яким типом фігури якщо вона себе такою почувається. Наприклад Руслані Писанці дуже личать пишні форми. І це не завадило їй стати відомою!

2. LaDum

LaDum New Member

В мене після пологів ще не дуже багато часу пройшло, кормлю дитину. І поки щось зовсім ніяк схуднути не можу. Може коли перестану годувати так зйва вага зійде. А зараз ніяких дієт, тільки намагаюсь правильно харчуватися, і в спортзал пішла знову.

3. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka миється в бані

Так це просто супер)))Ви молодчинка!Потрібно себе любити і тримати у формі))

4. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

якщо маєте змогу то купіть собі от таку утягуючу білизну
    [​IMG][/URL]
    На рахунок дієт, то мені допомагала "супова", загугліть вам покаже , було і -6 кг коли дотримувалась 100%,спорт, робіть скраб щовечора з кавою, втирайте якийсь лосьончик у тіло, але робіть це довго..ніби міні-масаж

---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ----------

5. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

От часто читаю, що хтось споживає забагато калорій. А розкажіть, як ви їх рахуєте і як визначається норма

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

6. Gorda

Gorda Well-Known Member

Стараюсь бігати кожен день. Ще поки годую дитину, то з харчуванням дуже обмежень не роблю.

7. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Дівчата, не впевнена, що правильно обрла тему, але якщо знаєтесь на цьому, то підкажіть будь ласка, якийсь спосіб, як швидко підтягнути сідниці, якими вправами?

8. Nana11

Nana11 аспіранточка

Присідати, але виставляючи попу назад. Це, напевно, найефективніша вправа на сідниці.

9. pokytyanka

pokytyanka Active Member

А в мене зайва вага якраз і зникла поки я годувала груддю. Ніяких вправ не робила - просто багато рухалась (гуляла з малим, інколи бігала на роботу ну і звичайні справи прибирання,готовка, базар). За півроку повернулась до своєї "довагітної" ваги (при зрості 174см 56 кг).

10. NutkaNezabudka

так і роблю, але хотілось би якийсь оптимальний комплекс вправ, щоб змусити себе хоч по півгодинки виділяти на день..

11. Nana11

Nana11 аспіранточка

Ще мені подобається - стаєте на коліна перед диваном, лягаєте на поверхню животом, підтягуєтеся трошки шоб коліна получилися ніби над землею і махи такою зігнутою ногою назад.
    Ше добре лежачи на спині з зігнутими колінами піднімати сідниці. Ше можна робити стоячи махи назад ногою, іншу при цьому не згинаєте. Ше можна стоячи на чотирьох махи зігнутою ногою назад.
    Але якшо Ви хочете комплекс десь на півгодини то напевно добре би було якби Ви в неті собі просто знайшли відео з вправами на сідниці на 30 хв, там часто тренери такі вправи видумують:wacko1:

12. Оля

Оля Well-Known Member

От тут трохи розписано, як це треба робити.

http://diertaua.blogspot.com/2013/07/yak-pravilno-rahuvati-kalorii-schob-shudhuti.html

Або ще більше всього тут.
    http://www.google.com/#q=як правильно рахувати калорії

Колись ( 17 років тому) дуже схудла по такій методиці.

13. Orman

Orman Модератор-бомба

14. NutkaNezabudka

все, сьогодні ж починаю, без жодної відмовки...))

15. Nana11

Nana11 аспіранточка

Та я впринципі знаю то, ну але мені наприклад півгодини присідати то можна вмерти від скуки....Тому якшо на 30 хв то краще відео, а якшо хв 15 то зробити найпростіші вправи і все.

16. Orman

Orman Модератор-бомба

так і я про те.
    "модні" вправи не є менш ефективними, я про те що навороченість не так для збільшення ефекту як для різноманітності.

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

і я так кажу
    трошки напишу
    2 тижні назад я почала займатися, тобто поступово вливатися у спортивне життя, як виходить, тобто як діти дають:)
    займаюся з Кроуфорд, там якраз не складні вправи, починала з 10хв, зараз вже нормально ціле відео 1год, з цього тижня починаю бігати і плавати, коли виходить, ну і душ+скраб+масаж і мінімум солодкого/мучного після обіду - це така моя програма. після першої вагітності, при такій програмі я скинула 14кг :) цієї вагітності маю трошки більше зайвих, але мені все давалося легко, тобто я нічим конкретно себе не обмежувала і ну і звичайно худнула не місяць, але мені не принципово час, а головне результат.

18. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Розкажіть детальніше про цю процедуру. Приймаєте контрастний душ? Скраб з кави робите?А що за масаж?

19. napoleona

napoleona Well-Known Member

так, все що можливо зробити вдома
    кавовий скраб, то у мене змішана в банці кава+олія оливкова або масло гхі+мед, а масаж собі роблю медом - так, ніби легенько бити руками

20. AndVira

AndVira New Member

2-3 рази в тиждень в фітнес залі, + менше їсти, але щось корисне.
    Багато п"ю.