Як ви підтримуєте форму?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Фрезія, 22 Лютий 2007.

1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Як ви підтримуєте форму?

І тиск, і спека.
    Ще добре чимось судини укріплювати ( аспаркам, вітаміни, курага-банани)

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

В мене таке було як тільки я почала бігати в парку і при тому голова потім боліла ще пів дня - за кілька разів минулось. Хоч я до того досить інтенсивно тренувалась вдома і так не червоніла і голова не боліла.
    Можете трохи зменшити інтенсивність занять і слідкуйте за своїми відчуттями. Якщо нічого не турбує - то тимчасовий прояв і тіло "входить в ритм".

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ой шо будєт, ой шо будєт! Який всетаки у мене муж, жадний, хароший. Купив мені абонемент в спортзал,
    Вчора ходилам на оріїнтіровку. Тренер мене зміряла, сказала, що заміри у мене хальосі (тоже мінє хальосі... розмір між 48 і 50, ну якщо б такий існував, то я б мала 49-тий:girl_crazy:, зате пропорційно-стандартний) і сказала, що буде мені здєлать хара-кірі. В четвер з речима на 7-му вечора. Буде годину мене мучити, бо сказала, що буде - total body workout. Аж страхи збирають. Правда сказала відмовитись від ідеї, що я буду важити 50кг. Вона сказала, що це скоріш недосяжна цифра, але гарантувала, що 40 розмір одягу можна досягти. Не знаю... мо і можна.

Треба буде мені підтримки, бо у мене все так. Починаю за здравіє, а закінчую за упокой.

4. Virchuk

Маруся, ми у вас віримо:)
    Ех, я починаю потрохи мріяти про зал, але мені то в найближчий рік не світить. Хіба би відкрили на роботі, як вже рік обіцяють, безкоштовний зал.

5. cloobex

cloobex New Member

Народ, а ніхто з Вас преставниць прекрасної статі не пробував пейнтбол? Тонізує м’язи, спалює жир, додає адреналіну... дуже класно. Пейнтбол по навантаженнях можна порівнти з лижами, але цікавіше

6. Redvisitor

Redvisitor Active Member

то на любителя, мені не цікавіше - не люблю стріляти в людей)
    як розвага, час від часу - може бути, але на постійній основі я б не займалася...

7. Orman

Orman Модератор-бомба

все так, тільки кожен день, а навіть і кожен тиждень не напейнтболишся

8. Маруся-мама

Страшно мені було... чес слово. Боялась, що всі на мене будуть дивитись, що я такий узасний колобок. Прийшла, стала перед дзеркалом, і зовсім я не такий вже ужастний колобок. В фас, очінь дажі нічаво. Але то мені певно в тему, про страхи перед хвізкультурою.

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Не знаю, я ще не бачила в залах, щоби хтось когось розглядав, підсміювався, чи ще щось. То все наші страхи :)

10. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

і думатимуть яка ж ви молодець! із захопленням і радістю, і що частіше вас бачитимуть - то більше радітимуть

11. Маруся-мама

Так і я про це ж. То все у моїй голові :)
    я також так думаю... нарід там знається між собою, так цікаво.:girl_wink:

12. Vittoriya

бо в кожному залі є свої завсігдаї :), я тут завжди бачу тих самих, є звичайно багато різних, але вже тих знаю добре, вітаємося навіть з багатьма :), часом хтось щось підкаже, спитає, похвалить. Мені то подобається :)

13. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

мій рецепт підтримання форми- не їсти після 18.00 і зменшити кількість цукерок на день.. Як це не смішно звучить, але мені допомагає. В мене такий організм, швидко поправляється, швидко худне. Як то кажуть, що після весілля чи якогось свята поправилась - то про мене. Але потім кілька вечорів не поїм, а ще тренування не припинятиму, то в норму і вертаюся.
    Але то таке певно не всім підходить - кожен організм - окрема індивідуальність.
    Ще знаю по власному досвіді стрес сильно допомагає схуднути. Але то про справжінй стрес, не просто екзамен здати (таке навпаки шоколадкою заїдається), а коли насправді життя жахом здається і нічого в горло не лізе -- так наче там щось застрягло. Я так 5 кг скинула, але то дуже страшний метод схуднення, ворогу не побажаю.:girl_sad::girl_sad:

14. Маруся-мама

Ну мені навпаки. Я їм емоційно, тому будь-які емоції - це їжа. Позитивні, їжа, негативні їжа.

PS. Для тих, хто буде зараз вчити як то не треба їсти з емоціями кажу. Я вже навчилась, як дозволяти собі різні почуття і відчуття і не заглушати їх їжею. Нераз страшно які почуття вилазять, але зате класно, бо вони реальні.

15. Vероніка

Vероніка Never give up

Я дуже задоволена теперішніми результатами тренувань, але виникла інша проблема - мій бюст тане просто на очах, і не в останню чергу завдяки трохи обмеженому харчуванню.
    Що робити - перейти на спеціальні вправи чи корегувати харчування, що корисно для цієї частини ?

16. Vittoriya

гг, велком до моєї компанії :D, не знаю, я віджимаюся багато і всьо таке, але який бюст дала природа, таким він і буде. Ну бо є ж худенькі дівчата з великими грудьми, а мої певно були більші тільки через наявність жирку..

17. Маруся-мама

Ну, бо груди це жир. І чим менше його в організмі, тим менше його і там також. Не враховую природні дані, аля генетично закладено - великий бюст.

18. Virchuk

ага, мені природа дала більший, а він за останній місяць взяв і щез. Я вже дивлюсь, що і білизна в яку вони ледь влазили, висить тепер собі без діла...ех

19. alterna

alterna New Member

щоб груди і взагалі шкіра залишась пружною важливо пити воду:girl_smile: особливо під час схуднення: Підморгувати:всім успіхів! : Поцілунок:

20. Vittoriya

ну але ж є дівчата з солідним бюстом і дуже худенькі загалом. Як то так? весь жирок тільки в груди йде? Мені б так...

---------- Додано в 17:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ----------

та пружність то троха інше, принаймні у мому випадку точно. Бо з тим проблем нема, але таки розмір бюста зменшився досить. П'ю воду, спортом займаюся, грудний відділ підкачую-а чоловік нарікає :)