Як ви підтримуєте форму?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Фрезія, 22 Лютий 2007.

1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Ідеальна фігура. Яка вона для вас?

Власне, я питалася як так зробити щоб не мати засильних навантажень, бо на психіку втома давить, а отримала пораду , що то всьо неправда і треба мати пейн щоб форму тримати.
    Вибачте, але пробігти десять км , чи зробити шпагат , чи повторити вправу мільйон разів- це не підтримка форми, це спорт , таваріщі.
    Прийшла сюди- ана маєш, білдерів обсуждають, в темі про ідеальну фігуру.
    Треба йти і зробити тему " нормальна фігура завдяки нормальному способу життя".

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

Уррааа!
    Дівчата, маньячки відселились!!:good:
    беріть канапки з шпондерком, сідайте зручненько і про ідеальну фігуру побалакаємо! :):girl_haha:

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Тут найкраще - не запускати:)
    Так шкодую шо трохи себе в декреті запустила і тепер тре працювати
    Але зараз мені навантаження подобаються, я дістаю задоволення від спорту, танців
    Думаю кожному тре знайти своє - і свій ідеал і свій спорт, чи раціон - бо все має приносити задоволення

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

І що то дасть? Для мене одна фігура буде нормальною , для вас інша і всьо.

ну не треба перебільшувати, ви спитали, я порадила, а все решта-діло ваше. Я вам ні разу не порадила пахати в тренажерці, чи присілати хоча б 100 разів. Ви так всі мої слова повиривали з навіть не знаю зі скількох дописів і вмістили в одне своє речення-висновок... Аднака.. Я ще раз переконалася-Не можна тут ділитися своїми досягненнями, ага, не можна...

4. AilataN

AilataN жива

Вітторічко, я вам дякую, направду, чуюся аж невдячною :)
    Та всьо нормально, можна ділитися, трохи цьотки позаздрять нехай)).

Ви дуже вже переймаєтеся, то не треба).

5. Vittoriya

ну бо така я є :), я просто направду хотіла щось порадити, то не від того, що вихваляюся, я не люблю того. Просто знаючи ті відчуття після будь-якого фізичного руху-коли енергія аж заполоняє, сили неймовірні і настрій такий , що літати хочеться. То мені хочеться то передати іншим, щоби всі то відчули. І лиш тому я писала, що фіз.навантаження має приносити задоволення. А їх стільки є, то ж далеко не паханина, штанги, чи ще щось. Он дівчата на зумбу ходять, та і тут я часто бачу кінець зумби, то там просто відриваються дівчата. А я зараз від ровера тааак кайфую, я би з нього не злазила. То ж в загальному малося на увазі :)

:), от за що вас люблю-ви вмієте згладити всі кути навіть одним словом :)

6. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Відповідь: Фізкультурні "маньяки"

Маю питання. хто знає дієві вправи для того, щоб забрати зайве та підтягнути внутрішню сторону бедра, от-там в самому верху. Це моє саме проблемне місце, ніяк не можу його здолати.

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Як ви підтримуєте форму?

Може лежачи на боці піднімати нижню ногу, висунувши її трохи вперед.

Йой. Мені прийдеться трохи зупинити свою маньячність - здоровля не дозволяє. Буду поки тільки на танці ходити.
    А ше я зрозуміла шо неправильно випади роблю - все-таки завжди добре тренера перепитати.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

балет:)
    але направду, і в неті бачила комплекси вправ "боді-балет" і в котромусь з львівських фітнес клубів стрічала
    дуже багато всяких різних махів ногами і розтяжок треба

9. Orman

Orman Модератор-бомба

та йой, купа вправ, для домашніх умов. Гугля їх всіх знає.

10. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Дівчата, а Ви займаєтесь, коли у Вас КД? Я думала не пропускати тренувань, але сьогодні проїхала 7 км. на велосипеді, і чую живіт поболює. А ще мають бути вправи і біг ввечері.

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Так. Сьогодні всю програму пройшла. В мене КД легше проходять, якщо займаюсь, а не лежу на дивані. Болю немає. Якщо Вас болить, то краще не займайтеся. Або приділіть увагу спині, рукам... Ну то моя така думка:girl_yes2:

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ні, максимум покататись на велосипеді можу.

13. Vероніка

Vероніка Never give up

Я не хотiла пропускати тренування i на 2 день КД так настрибалась, що на 20 хв. ледь не зомлiла, рiзко впав тиск. Ранiше такого не було, тож пов'язую це саме з КД.
    Тому вирiшила на майбутнє бути обачнiше i не перенапружуватись.

14. Vittoriya

добре вам, поболює :), мене і без спорту болить так, що який там спорт... Я 4 дні КД ніколи не ходжу на спорт, бо не добре. На 5ий день йду, тільки якщо нема Кд (на 4ий і 5ий день виділення в якийсь певний період дня лиш, відповідно і болей нема цілий час). Та й якщо чесно, не знаю, чи би й без болей змогла займатися, якось некомфортно.

15. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Так, мені стає легше після тренування. Дуже сильний біль в перший день, навантаження (в т.ч. прес) його полегшують. Правда, не знаю, чому. :confused:

16. Virchuk

Нам на фітнесі навпаки забороняли качати прес під час місячних, в школі казали не стрибати.

17. Virchuk

Сьогодні я ледь жива була на роботі. Якась повна апатія до всього. Важко ходити, рухатись. І то не м'язи болять, а щось таке незрозуміле. Думаю чи то пов'язано якось із бігом вранці? Ну так - я рано встаю, щоб встигнути побігати, але я і рано лягаю спати.

18. Freitag

Freitag Active Member

Відновила після двомісячної перерви заняття фітнесом і хвилює мене одна річ. Після заняття в мене сильно червоніє обличчя, аж бордове робиться. Не розумію чому, раніше такого не було. Минає десь за півгодини-годину. Тиск? Спека? Якісь інші проблеми? Що у такому разі робити? Зменшити темп / навантаженння?

19. Vероніка

Vероніка Never give up

Зазвичай, обличчя червоніє у зв"язку з близьким розташуванням судин до шкіри, провокувати може і тиск, і спека, і інтенсивні заняття.
    Варто знизити навантаження і набирати темп поступово, можливо з часом все пройде.

20. Redvisitor

Redvisitor Active Member

до вагітності займалася не зменшуючи інтенсивності, але у мене ніколи не було ніяких болей під час КД... зараз менстуація ще не відновилися, то не знаю як буде далі :)