Як ви підтримуєте форму?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Фрезія, 22 Лютий 2007.

1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Як ви підтримуєте форму?

дякую Роно . прислухаюсь до вашої поради . а ще питання розминки обов"язково робити?

2. Rona

Rona Мама-йожик

оцього питання не зрозуміла... в фітнес-залі на певному виді тренувань Ви обов"язково робитемете розминку (просто кожен тренер її по-своєму проводить, саме так, як пасує до даного виду заняття), якщо вирішили займатись самостійно, то розминка по-любому обов"язкова, бо готує тіло до навантаження, можна глянути якісь відео на ютубі

3. zetta

zetta Well-Known Member

ні не самостійно. просто думаю ше як розминку зроблю то на основних вправах взагалі змучусь) а от я наприклад купила абонемент, як знати з чого почати ...там стільки всього...

4. Rona

Rona Мама-йожик

то Вам підкаже адміністратор (людина на рецепції, яка продає абонементи), попросіть розказати трохи про кожен вид занять і інтуїтивно собі щось на почин виберете, випитуйте-випитуйте, то їх робота, хай розказують

не треба робити розминку самостійно перед роботою в залі, то неефективно, поки доїдете/дійдете ефект зійде "на нєт"

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

з походу у фітнес-зал, тут єдина відповідь. А підібрати , що вам підходить маєте ви. Мені дуже допомогло те, що я купила абонемент на півроку. Гроші заплатила і то стимулює ходити, бо ж треба відходити. На початку я пробувала різне і в різних тренерів. А потім вже вибрала те, що найбільше подобається і лиш туди ходила.

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

На айкідо якраз ніхто не лупиться, хіба би Ви дисципліни не витримали - тоді тренер присоромить. А так - моя ніжна натура почекає, поки діти підростуть - і я просто мрію про айкідо.

7. AilataN

AilataN жива

вдрулить - то штовхне)) і я впаду.
    От якраз тим що там не лупляться мене приваблює. Можна спробувати.
    Я ще шукаю щось таке, щоб можна було з малявкою йти, разом.
    В районі знайшла східні танці, можна туди йти з дитиною.

8. Orman

Orman Модератор-бомба

можна - знайдіть що любите і пахати не прийдеться вапше - одне задоволення!
    в щобудемо грати? О, як вам пінг-понг (маю стіл і місце коло хати)
    ага! хто шо любить, то те йому паханиною не здається
    можна

---------- Додано в 11:17 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ----------

музика? На тренажері мені теж скучно, тому надаю перевагу справжньому велосипеду.
    горіхоколом *сміюсь*
    з по чуть-чуть щоб музу спортивну не спугнути. З того що йде в кайф, в мене це велосипед і плавання.
    ну або так.

і подружку беріть. Стимулюйте одна одну, але по-доброму.

---------- Додано в 11:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:17 ----------

це де таке?
    сірьйозно? Прикол.

9. cjomcjomka

а чо, не можна? :) ну справді, дуже воно мені до душі, величне таке і справжнє. Дмитрові тренування дивлюсь з захопленням (коли Їжак не дуже на голову лізе).

10. Orman

Orman Модератор-бомба

та чого ж, можна. Неочікувано, просто.

11. cjomcjomka

ну, я в універі 5 років вивчала японську культуру і літературу, тож для мене цілком природно :)
    правда, для похудання на айкідо не йшла б, напевно. Для форми - фізичної і психологічної - так.

12. Златка

Златка Well-Known Member

О, то, Наталю, ще важче. Я знайшла йогу для діток, писало заняття з батьками, виявилось це просто для адаптації дітей батьки перебувають в залі :connie_pull-pigtail

13. AilataN

AilataN жива

Запросто)
    Ми якраз прийшли з Мар , шукали бадмінтон :)
    Тобто "бамбінтон". То мене так продавець в магазині авторитетно виправила.

Ще більше заінтригую : заняття безкоштовні ))).

З малявкою можна спробувати, я маю з ким залишити, просто хочу бути з нею разом, щоб і вона ходила. Як то буде по техніці- бум бачити. Викладач дозволила, вона і сама там з дитиною разом ( десь 8 років). Ну і моя вже не така й мала зовсім.

---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

Дівчата, для чєловєка, який цілу зиму простояв ( і тижні три пролежав) в хаті, будь-яке навантаження буде успішним в плані похудання :)
    Тим більше треба враховувати дуже багато моментів, що ускладнює пошук.

Останнє редагування: 8 Травень 2013
  14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мене ні... Вже не одну кругленьку суму віддала за зал. А ходила туди тільки два рази.

О... моя гра з дитинства. Я то файно бавилась, а тепер нема з ким. Ніхто мене ніде не бере. :girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:

Заздрю... ужастно!

і я люблю пливати, я б в воді жила

Муж ітак ниє, що мене ніколи нема вдома, а тут ще як запишусь на танці якісь... то буде абзац. Але так хочеться :sad:

15. zetta

zetta Well-Known Member

Марусю а на роверi кататись не вмiэте? з мужом наприклад.

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В тому то і біда, що не вмію. Боюсь!!! Рівноваги тримати не вмію, дивлюсь під колеса і млію... А в дитинстві щей ноги межи шприхи запхала, а тато "перекрутив" мої ноги трошки.

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

17. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

І мені нема з ким. Я в інституті чотири роки з тим пінг-понгом відскакала на спецгрупі (кожного заняття хвилин 20-30 зарядки, далі - годину за тенісним столом, а перед тим треба було оперативненько видертися на гору у Стрийському парку. Я тоді могла жерти булочки хоч кожного дня (ну бо нічого більше в інститутському буфеті не продавали :)), і все без будь-якої шкоди для фігури. Були же часи...
    А поки що ходжу пішки з роботи, по 3,5-4 км чотири дні на тиждень, вже навіть штани почали були трошки спадати, але тут прийшли свята. Набрала кілограм, і то якби не гарувала перед тим три дні в хаті, розпухла би ще більше. :sad: Що мене страшенно дратує - це спека, бо ноги набрякають і навіть найзручніше взуття починає якщо не тиснути, то натирати підошву, тут вже сильно не побігаєш.

18. AilataN

AilataN жива

Останнє редагування: 8 Травень 2013
  19. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

20. Aminka24

Aminka24 New Member

займаюсь верховою їздою, працюють практично всі м"язи тіла, вирівнюється постава, спалюються лишні грами (кілограми :shy:), для нервової системи корисно і для серця