Відповідь: Як ви підтримуєте форму? дякую Роно . прислухаюсь до вашої поради . а ще питання розминки обов"язково робити?
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? оцього питання не зрозуміла... в фітнес-залі на певному виді тренувань Ви обов"язково робитемете розминку (просто кожен тренер її по-своєму проводить, саме так, як пасує до даного виду заняття), якщо вирішили займатись самостійно, то розминка по-любому обов"язкова, бо готує тіло до навантаження, можна глянути якісь відео на ютубі
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? ні не самостійно. просто думаю ше як розминку зроблю то на основних вправах взагалі змучусь) а от я наприклад купила абонемент, як знати з чого почати ...там стільки всього...
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? то Вам підкаже адміністратор (людина на рецепції, яка продає абонементи), попросіть розказати трохи про кожен вид занять і інтуїтивно собі щось на почин виберете, випитуйте-випитуйте, то їх робота, хай розказують не треба робити розминку самостійно перед роботою в залі, то неефективно, поки доїдете/дійдете ефект зійде "на нєт"
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? з походу у фітнес-зал, тут єдина відповідь. А підібрати , що вам підходить маєте ви. Мені дуже допомогло те, що я купила абонемент на півроку. Гроші заплатила і то стимулює ходити, бо ж треба відходити. На початку я пробувала різне і в різних тренерів. А потім вже вибрала те, що найбільше подобається і лиш туди ходила.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? На айкідо якраз ніхто не лупиться, хіба би Ви дисципліни не витримали - тоді тренер присоромить. А так - моя ніжна натура почекає, поки діти підростуть - і я просто мрію про айкідо.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? вдрулить - то штовхне)) і я впаду. От якраз тим що там не лупляться мене приваблює. Можна спробувати. Я ще шукаю щось таке, щоб можна було з малявкою йти, разом. В районі знайшла східні танці, можна туди йти з дитиною.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? можна - знайдіть що любите і пахати не прийдеться вапше - одне задоволення! в щобудемо грати? О, як вам пінг-понг (маю стіл і місце коло хати) ага! хто шо любить, то те йому паханиною не здається можна ---------- Додано в 11:17 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ---------- музика? На тренажері мені теж скучно, тому надаю перевагу справжньому велосипеду. горіхоколом *сміюсь* з по чуть-чуть щоб музу спортивну не спугнути. З того що йде в кайф, в мене це велосипед і плавання. ну або так. і подружку беріть. Стимулюйте одна одну, але по-доброму. ---------- Додано в 11:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:17 ---------- це де таке? сірьйозно? Прикол.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? а чо, не можна? ну справді, дуже воно мені до душі, величне таке і справжнє. Дмитрові тренування дивлюсь з захопленням (коли Їжак не дуже на голову лізе).
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? ну, я в універі 5 років вивчала японську культуру і літературу, тож для мене цілком природно правда, для похудання на айкідо не йшла б, напевно. Для форми - фізичної і психологічної - так.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? О, то, Наталю, ще важче. Я знайшла йогу для діток, писало заняття з батьками, виявилось це просто для адаптації дітей батьки перебувають в залі
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Запросто) Ми якраз прийшли з Мар , шукали бадмінтон Тобто "бамбінтон". То мене так продавець в магазині авторитетно виправила. Ще більше заінтригую : заняття безкоштовні ))). на Огієнка є УДЮМК ( не знаю шо сіє значить)). Танці в понеділок і четвер, на яку годину після свят буде не знаю. З малявкою можна спробувати, я маю з ким залишити, просто хочу бути з нею разом, щоб і вона ходила. Як то буде по техніці- бум бачити. Викладач дозволила, вона і сама там з дитиною разом ( десь 8 років). Ну і моя вже не така й мала зовсім. ---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ---------- Дівчата, для чєловєка, який цілу зиму простояв ( і тижні три пролежав) в хаті, будь-яке навантаження буде успішним в плані похудання Тим більше треба враховувати дуже багато моментів, що ускладнює пошук.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А мене ні... Вже не одну кругленьку суму віддала за зал. А ходила туди тільки два рази. О... моя гра з дитинства. Я то файно бавилась, а тепер нема з ким. Ніхто мене ніде не бере. Заздрю... ужастно! і я люблю пливати, я б в воді жила Муж ітак ниє, що мене ніколи нема вдома, а тут ще як запишусь на танці якісь... то буде абзац. Але так хочеться
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? В тому то і біда, що не вмію. Боюсь!!! Рівноваги тримати не вмію, дивлюсь під колеса і млію... А в дитинстві щей ноги межи шприхи запхала, а тато "перекрутив" мої ноги трошки. ---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ---------- Це тиму YMCA міліканського.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? І мені нема з ким. Я в інституті чотири роки з тим пінг-понгом відскакала на спецгрупі (кожного заняття хвилин 20-30 зарядки, далі - годину за тенісним столом, а перед тим треба було оперативненько видертися на гору у Стрийському парку. Я тоді могла жерти булочки хоч кожного дня (ну бо нічого більше в інститутському буфеті не продавали ), і все без будь-якої шкоди для фігури. Були же часи... А поки що ходжу пішки з роботи, по 3,5-4 км чотири дні на тиждень, вже навіть штани почали були трошки спадати, але тут прийшли свята. Набрала кілограм, і то якби не гарувала перед тим три дні в хаті, розпухла би ще більше. Що мене страшенно дратує - це спека, бо ноги набрякають і навіть найзручніше взуття починає якщо не тиснути, то натирати підошву, тут вже сильно не побігаєш. Якщо не маєте компанії, можете приєднатися до нас з малою, ви ж десь від нас недалеко живете? Зараз, щоправда, у неї кожен день гуртками зайнятий, але скоро прийдуть канікули, і хоч з нею вовком вий, надвір під страхом розстрілу не виженеш, бо пані нудно, нема з ким бавитися, всі подруги далеко.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? пані нехай бере наді мною керівництво, так їй і передайте, особливо якщо вона любить грати в бадмінтон)). А моя Маруся візьме керівництво над вами)), вона може заставити гарно попрацювати. І, до речі, мені здається що ми з вами знайомі, але не знаємо що ви- Тутука, а я Айлатан пінг-понг відміняється бо Орман в наш район точно стіл не понесе)). Хіба будемо до неї ходити
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? О, їй тільки волю дай - з голови не злізе, від гостей доводиться відганяти, бо жити не дає: і фокуси буде показувати, і задачками з математики діставати, в кінці ще й затанцює. А бадмінтон у нас також є, треба тільки нашого тата вмовити, щоб з гаражу до хати приніс, бо він як рік тому там його залишив, так досі повернути на родіну не може.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? займаюсь верховою їздою, працюють практично всі м"язи тіла, вирівнюється постава, спалюються лишні грами (кілограми :shy, для нервової системи корисно і для серця