Відповідь: Як ви підтримуєте форму? "Сихівчанка" на пр. Червної Калини, 45? Якщо так, то це все від Міжнародної федерації шейпінгу. Їх у Львові три: на Пулюя, Сихові і Ряшівській. Я теж свій так люблю. Недавно от прийшла.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? а хто знає на Ряшівській хороші тренери? А то я ходила колись туди то був жах. Якісь загальна фізкультура, а не шейпінг.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Ряшівська тимчасово закрита, через відсутність опалення. А що ви маєте на увазі під словом "фізкультура"?
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Я маю на увазі , що тренер не підходила абсолютно. А коли я ходила на Стуса, там і важили, і міряли, а так я к я не худаю,а роблю 2 гарну форму", то ще була спец програма на тренжерах. І харчування розписане -і на 2 тижні на тренажери і на 2 тижні на шейпінг. Я добре вас зрозуміла , то Ряшівська -кінець Патона, будинок культури?
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Саме так. Чесно кажучи, не знаю тамтешніх тренерів. У нас на Пулюя хороші, чемні.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Саме так, напроти мого підїзду. І в нас хороші були, ходила туди три роки, а тепер декрет.... але вже на наступний тиждень піду.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А я зараз почала вдома калланетикою займатись. Поки що подобається. Може хтось знає де у Львові проводяться заняття з калланетики? а також хто займався неї, які враження?
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А я вдома нічим не можу займатись. То ліньки, то часу немає, то дівчинка не дає. Маю в дома Орбітрек, отак стоїть собі і пів хати займає...А ще диски і книжки з всякими вправами, і пояс сауна белт і метелик, такий вібруючий... а от кудись ходити це явно краще, так хочеться, але в такі години коли я можу, вже все закрито...
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Угу. Що вірно то вірно. Сервіс як в забитому селі. на 7 годину вже ніде записатись не можна (нонсенс - люди можуть заробляти але того не роблять - не розширяються), та й години роботи обмежені. Працюючій людині також їхні графіки дуже незручні.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Софія працює до 10ї і там на 7 є заняття. А можна просто в зал а потім в басейні поплавати. Ще 4 роки тому я ходила туди на 7 ранку щоб в 9й бути на роботі.А потім почала ходити на 7 вечора. Страшно й згадати що 8 років тому я ходила на Динамо на 6 ранку!!! Пропливала 2 кілометри і на роботу.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Головне мабуть все таки бажання котре подолає усі перешкоди. При такому арсеналі як у вас тільки бери та займайся. Звичайно кудись ходити дуже чудово, стимул більший, однодумці поряд, щей поспілкуватись можна. Проте якщо зараз у вас є можливість займатися вдома чомуб не скористатися. Я дуже хочу похвалитись бо це було моє мабуть найбільше досягнення. Особисто я немала можливості взагалі кудись ходити. Після народження дочки я десь у 3 місяці почала займатись вправами від Сініді Кроуфорд. Займалась дуже відповідально через день на протязі 7 місяців. Доньку клала вдень спати а сама до гантельок. Як наслідок мала дуже гарні результати. Рекомендую. А моя подруга коли сказала чоловікові що хоче схуднути, той на святого валентина купив їй дуже гарний тренажер . Вона позаймалась тиждень і закинула. Я питаю як твоя фізкультура, а вона мені показує на двох дітей і каже ось моя фізкультура. Мовляв часу немає, а я вважаю що просто немає бажання. Адже тиждень тому час був. Адже не обовязково займатись годину, навіть 10 хвилин це вже неабияка користь. Доречі не хочете поділитись дисками, а я також можу поділитись своїми, доповните свою "колекцію краси". Тож наснаги вам і гарних результатів, у роботі над собою.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А вправи від Кроуфорд є у дисках? Бо у касетах в мене є, але відео вже не користуємося ... а тут ви нагадали і весна підійшла
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? В мене дисків море і аеробіка і пілатес і йога. Колись займалася вдома через день, навіть займалася поки малеча був маленький - коли спав. А тепер ми спимо тільки раз або 2 вдень, за той час годі хатню роботу поробити. А коли неспить то нема як - в нас період ходіння почався, тільки спина болить і хрустить ввечері. Але я себе тішу тим що 1) в піврочку підемо плавати разом - поки малеча плаває я в зал, а потім разом можна хляпатися, 2) колись ше буде ностальгія за тими часами як моє серденько такий маленький був, тому треба забути про все і насолоджуватися Додано через 1 хвилину Доречі попався мені журнал People грудневий чи січневий там фото Сінді в купальнику - жах.. Колись в неї фігура фійсно була ідеальна, а тепер вона виборола титул найгіршої.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А чи є у вас бажання позаписувати диски І відіслати мені, а я вам у відповідь також щось надішлю. Просіть все що завгодно Додано через 2 хвилини Я маю вправи на диску.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? бажання то одне, а час зовсім інше. Коли ввечері малий засинає і я накінець можу поїсти то таке щастя ! А ви не у Львові?
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Чи маєте можливість скачувати з інтернету? Якщо так то можу дати сайт де є всі вправи, які я собі качала...
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Я аж у Вінниці. Проте якщо маєте бажання, то я почекаю коли зявитися час, мені не горить покищо. Тому я вам надіслала свою електронну адресу у приватні повідомлення напишіть мені якщо щось зміниться у вашому розкладі. Додано через 2 хвилини Ну на даний момент такої можливоті не маю, але раптом завтра зявиться. Тому буду дуже вдячна за таку інформацію.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? http://http://torrents.ru/forum/viewforum.php?f=610 Ну тут всього є достатньо!!! На цьому сайті така система що треба мати певний рейтинг, тобто не тільки скачувати самій, а ділитись чимось з іншими(можна тим самим шо скачали). Успіхів!