Як ви підтримуєте форму?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Фрезія, 22 Лютий 2007.

1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Як ви підтримуєте форму?

ola-lyola, а харчування в робочі дні таке ж, як і в відпусткові? може більше рослинної їжі і менше м"яса?

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

У відпустку жерла як кінь, бо ми були в готелі "все включено" і я, як пилосос мусила все попробувати.
    А м'яса майже не їм, ти мене заставила задуматись, що білку взагалі мало в моєму харчування, зараз це основне овочі-салати-зупки, насіння і морозиво, ну і вуглеводи - я солодкїжка страшна!
    Ну і в робочі дні деколи взагалі забуваю поїсти, а що від цього може залежати?

3. бетменша

бетменша Well-Known Member

о! в мене так само. правда я тільки кілька місяців займаюсь. То рельєф звісно зявляється, міняється форма, але сподні таки стали обтягувати сильніше. Хоч добре шо вага не в плюсі, хоч і не пропадає. Може це справді від харчування залежить, я харчуюсь приблизно так само, як і ви

4. Rona

Rona Мама-йожик

"скажи мені, що ти їж, і я скажу, хто ти є" ;) залежить, конешно :) білки не тільки тваринні бувають, а й рослинні, я б на твоєму місці пописала к-ка днів, що їм (але абсолютно все), а потім проаналізувала і робила аж тоді висновки

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

конешно! Ще й як! Взагалі коли є спорт, то треба дуже обдумано харчуватися. Щоби було різне, корисне, але не переїдати. Я колись як ходила ще на плавання і групові занЯття, то якось не думала про харчування. Така була голодна після спортклубу, що одразу їла нормально. Тепер я більше слідкую, що і коли їм. Після спорту 2 години і до спорту стараюся не їсти. Потім їм в міру, не переїдаю, як мені радив колись один лікар-трошки не доїдати все, аби вставати зі столу з легким почуттям голоду. Це все відносно, по власних відчуттях. Солодке позволяю собі лиш зранку. Вуглеводи, що є в солодкому то зовсім не корисні вуглеводи. Вівсянка-так, дає енергію на весь день.

6. Freetany

Freetany Member

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

тренера так кажуть - за дві години не їсти до тренування, а після - організм ніби на відновлення витрачає енергію з вашого жиру, а не з їжі. Хто знає більш детально - нехай пояснить.

7. Orman

Orman Модератор-бомба

:)

а дієтологи?

Останнє редагування: 27 Липень 2012
  8. Freetany

Freetany Member

я цю тему не вивчала, то по самовідчуттю - деколи поїш за годину - і нормально тренуєшся, а деколи за 3 год - і не можеш тренуватися нормально з повним шлунком :). Мабуть це в кого який обмін.

9. Vittoriya

А можете написати, що ви маєте на увазі? Мені направду цікаво, бо стільки різних думок, версій і якось плутаєшся в тому. По відчуттях мені краще не їсти якийсь час до тренування, тоді легше займатися, але я водночас стараюся харчуватися більш менш правильно, щоб та їжа мені давала енергію на довго. Після тренування я також якийсь час не їм, бо впринципі мені так нормально підходить і я літом так підлаштовуюся з тренуваннями, щоб обід-вечеря були приблизно в той самий час.

Останнє редагування модератором: 27 Липень 2012
  10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я як поїм за годину до тренування, то вже важко займатися, тре хоч за 2. Але після тренування не можу довго чекати, то їм хв за 40.
    Ну що, взяла я абонемент в ЕкоФітнес. Найближче до роботи, зал і все гарне, чисте. Була на 2х заняттях, то одне було мені заслабе, а друге якраз таке як люблю, вийшла мертва. Тренери були Віка і Наталя, то мені сподобалися, а навантаження вже від людей залежить, дехто вперше приходить і не може складне щось робити.

11. modernessa

modernessa New Member

Щодо їжї - тут все просто: під час тренування їжа не перетравлюється взагалі. Тому, щоб уникнути дискомфорту, можна за годину-дві до тренування з"їсти щось легке та енергетичне. Якщо з"їсти, наприклад, м"ясо, яке травиться в середньому години 4 - буде процес загнивання. А після тренування всі процеси в організмі продовжуються - тобто він "тренується" ще протягом 1-2-х годин, в залежності від вашої фізичної форми (в тренованої людини організм "заспокоюється" швидше). Наприклад, жир починає розщеплюватись після 20 хвилини і це розщеплення продовжується ще після тренування, також спостерігається пришвидшене серцебиття і т.д. Тому годувати організм доцільно через 1,5-2 год. Тобто треба дати йому можливість ще попрацювати, спалити зайві калорії, а не зупиняти цей процес поступленням їжї.

12. Orman

Orman Модератор-бомба

можу - дієтологи кажуть не робити великих перерв між прийомами їжі. 5 годин (2 год до 2 після і 1 год тренування) - це не просто велика, а величезна перерва. обмін речовин падає в глибокий обморок.

це ж не значить, що треба з"їсти перше, друге, третє і компот і так йти на тренування. а щось легке і в малій кількості каменем не стане.

взагалі рекомендують для жінок 5-ти разове харчування, то 5 год переви ніяк не втиснете.

еммммм ...

13. modernessa

modernessa New Member

Ну... Ні в який обморок обмін речовин не падає! Потрібно дотримуватись питного режиму під час тренування і потім організм буде вдячний! Тим більше, якщо за 2 години до тренування з"їсти щось корисне та поживне. А пригнічення процесу травлення під час тренування відбувається через ВІДТІК КРОВІ ВІД ОРГАНІВ ТРАВЛЕННЯ. А відновлюються процеси травлення тільки на 20-30 хв. після тренування, однак, метаболічні процеси в організмі, як я вже писала, продовжуються. Тому і доцільно їсти через 1,5-2 год. Звичайно, якщо ви непритомнієте від знесилля - можна щось з"їсти і швидше. Хоча до такого стану бажано себе не доводити. В будь-якому разі, потрібно прислухатися до себе. І якщо немає почуття голоду можна спокійно витримати 4-5 годин.

14. Orman

Orman Модератор-бомба

поміняла програму на оцю. Дуже мені подобається. Тривалість до 25 хв.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

15. veronka

veronka зла друзя

16. Vittoriya

Дівчата, скажіть хто-небудь, чи несуть в собі якусь користь для тіла ось такі масажери:
    стоять у спортзалі тут, дівки бачу стоять там трусяться і мені цікаво стало, може спробувати. Але чи щось дає воно. Отой перший Роллінг стар так нічого виглядає, принаймні промасажує тіло, а отой другий навіть не знаю, трусить просто та й все..

17. Vittoriya

Невже ніхто не знає про ті штуки? :girl_sad: Цікаво би було почути якісь відгуки.

18. Orman

Orman Модератор-бомба

я знаю, що вібрації це не завжди добре для здоров"я...

а я сьогодні не пішла бігати. І певно добре зробила - мені Варя повноцінне тренування забезпечила: 100 раз присісти-підняти, ще 100 догнати-принести, повороти тулуба 100 раз чи вона в шкоду не зайшла...

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

І я хочу. Потихеньку мітка паде, вже маю 53.600. Ввела у свій раціон імбир: чай з імбирем, кефір з імбирем. Побачим чи буде результат. За 4.5 місяці кручення хула-ху в об'ємі зменшилась на 10 см, ще хоч 15......

20. бетменша

бетменша Well-Known Member

Відповідь: Схуднути за будь-яку ціну

ого! крутий результат. це в таліїї, я так розумію? а ви крутите саме хула-куп чи просто коло?