Відповідь: Як ви підтримуєте форму? а я сьогодні була перший день на фітнесі. враження просто чудесні тепер ще відмовитися від солодкого і бігати зранку
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Мені більше підходить 400м, ги-ги, ото я крута - 2 км. зранку!!! От що значить стабільні кардіо-навантаження на фітнесі, до тренувань я б і одне коло ледве пробігла, а зараз тих 5 то так, без виснаження.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? просто супер! зварйована кобіта (в доброму сенсі)! побігла купляти гантелькиhttp://www.youtube.com/watch?v=D6S0iPCD8Gk&feature=related
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Дівчата, я в шокови... Ходила нині на сайклінг. Я думала що в непоганій фізичній формі, принаймні степ і аеробіка мені йдуть в задоволення. А після того заняття я втратила дар мови. Уявіть, годину в швидкому темпі крутити педалі стоячи, переважно одною ногою махаючи в повітрі. Ті дівчата які ходили 3 місяці то просто літали на тому ровері. Я теж так хочу! (Була в Електроні, р-н Залізничної)
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? дівчата, хто має досвід, і групових занять в фітнес-залі, і тренування в тренаж.залі? в чому різниця? маю на увазі чи результат один й той же?
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? я за групові заняття навіть не в порівняння і навантаження, і задоволення навіть незавжаючи на високу мотивацію, тренер в групі не дасть себе жаліти ну і "стадний інстинкт" спрацьовує короччч, після того, як спробувала "групи" - в тенажерку не піду
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Мені також більше подобається фітнес, набагато динамічніше та цікавіше!
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? я в тренажерці використовую лиш аеробні види тренажерів. А так більше люблю групові заняття, головне мати хорошого тренера. В нас спортлайфі Діана так нагружає, що ніяка тренажерка не зрівняється. Я ходжу зараз переважно на змішані тренування-аеробно-силові-розганяється пульс і робляться силові нагрузки. Виходжу мокра після того. Коли нема підходящого заняття, а є час і бажання піти в зал-то бігаю на доріжці, орбітреку. Відчуваю прилив сил, ноги в тонусі. Може з персональним тренером було б в стократ краще, але й коштує то задуволення не дешево...
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А я за тренажерний зал Чомусь задоволення отримувала більше. Порівнюю пілатес, аеробіку та сам тренажерний зал. Результат був кращий в тренажерному залі. І тут я також думаю, що через мої вподобання.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Е, не все так погано. Вчора знов була, то не так страшно, хоча нині всі мязи відчуваю. Просто минулого разу на тренажері рівень недобре виставила. Так що хто хоче - приєднуйтеся! Там навіть можна домовитися про створення нової групи, якщо хоч 5 людей назбирається.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А треба мати підготовку до таких занять? Яка тривалість одного заняття? (І, будь ласка, в ПП спорт-клуб і вартість?) Ну і по темі: другий тиждень на вечерю гарнір замінюю салатом. На суботу з подругою записалась на pole-dance(!). Смутно уявляю, як це все буде відбуватися))
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Я займаюсь з Джиліан Майклс по програмі "Струнка фігура за 30 днів", правда вправи по відео виконую не кожен день, а приблизно 3 рази в тиждень. Заняття подобаються. За 20 хв. вправ вимотусь дуже сильно, а в теперішню спеку - то взагалі. Трохи, як на мене, то завелике навантаження на руки, але то мені напевно треба легші гантельки взяти. Щодо ваги, то вона в мене не зменшується, але в мене і не нема багато зайвого. А мязи гарно підтягуються.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Я знову повернулась у тренажерний зал. Сьогодні була другий раз. Мязи болять але настрій прекрасний. мені подобається. Хочу спробувати ще щось. З чим можна поєднати заняття в тренажерці?
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? З заняттями в басейні - принамні так радить мій тренер. Правда я ще не пробувала, поки вистачає одного вида навантажень.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Ну ЧОМУ коли не займаєшся, об'єми менші, ніж коли регулярно і активно ходиш на тренування? Розумію що коли займаєшся м'язи з'являються і так далі... Але я майже місяць не займалась, хіба бігала на морі, і мої обєми, особливо бедра-ноги і вага значно менші. І так завжди, коли починаю халявити - мінус 2-3 кг. Ну чому так? Як після цього знайти стимул займатися?
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? м"язи з"являються швидко, а жир сходить довго (якщо він у вас є) тому плюс у вазі і об"ємах основним стимулом має бути гарне здоров"я! ---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ---------- ну і біг - це ж кардіо, ясно що схудли
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? для мене найкращим стимулом займатися далі є по-перше реакція оточуючих на мою фігуру, бо всі мої на озері відмітили зміни та й я сама бачу. А ще я стала значно енергійніша, рухливіша, сильніша зрештою і мені то подобається. А замірів я ніяких не роблю, просто іду на спорт з задоволенням, хоч не кажу, що там мені так легко. Попотіти доводиться сильно.. Хто був у Діани в спортлайфі, чи в фітнес сіті, чи колись в євроспорті зрозуміє мене.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А я минулих вихідних гуляла на весіллі і отримала багато компліманів, що файно виглядаю і відразу питалися скільки часу і чим я займалася. І вперше мені було не встидно від похвал. а приєєємно Так, що наскільки колись скептично я ставилася до пілатесу, то тепер я його просто обожнюю. Правда після морів хочу ще на стрип пластику записатися.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? а ви рівняєте по вазі, чи по обмірах? Бо якщо по вазі, то справа в воді. Під час тренувань організм більше її п"є і затримує в тканинах (мова йду про збільшення ваги до 3 кг). Якщо ж ви не займаєтеся то вода втрачає свій пріоритет і сходить. ТОбто мязи не п"ють її в таких кількостях.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? І по вазі, але все-таки більше по обмірах - коли регулярно займаюсь, то всі штани так плотненько сидять, а місяць прогуляла - і вже всі вільні, силует знизу тонший що не може не тішити. І то не перший рік таке, займаюсь інтенсивно майже третій рік і прекрасно розумію позитивну динаміку регулярних тренувань, але погодьтесь, якось воно не дуже добавляє ентузіазму, коли розумієш що за пару тижнів в тебе поширшає низ.... Можливо через те, що довго займалась танцями, от мої ноги і згадують молодість ходжу на аеробні заняття, де значне навантаження на ноги, люблю стрибати-танцювати, лежати на коврику - то не моє взагалі.