Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! ну в мене було 2 тренування на тренажерах, одне персональне, а далі сама... персональне мало шикарний результат, а те що сама- набагато гірше... щодо групових - з однієї сторони дисциплінує.. якщо сам зробиш 20 хвилин і скажеш собі: "та досить, ще завтра зроблю", то на групових робиш ту годинку, хочецця-не хочецця ,а робиш зі всіма... хоч для мене краще одиночні вдома, на групові піду, коли нестане мені стимулу або коли візьмусь за щось відповідальне, де потрібен контроль спеціаліста
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! абсолютна правда. від літа займаюся тільки з персоналним тренером. Те що ви самі робите майже завжди, нажаль, робите неправильно.А тренер стоїть над вами і за кожним рухом слідкує. Також правильно підбирає навантаження.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Сьогодні домовилася із тренером фітнесу про персональні заняття, бо на 100% упевнена, що це значно ефективніше! Задоволення це не дешеве, та з іншого боку залежить, як оцінювати своє здоров'я та зовнішність.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Я займаюся і на тренажерах і на коврику і з гантелями, залежно як мені тренерка наппише програму. В мене тренування тричі на тиждень - ноги, спина і кардіо.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? дівчата, а не підкажете мені де можна займатися пілатесом персонально з тренером, так щоб ціна за заняття не була астрономічною?
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Так, 200грн - це за одне заняття. Але ціна там зменшується пропорційно до кількості людей. Якщо займаються одночасно 2-є людей, то виходить по 100грн за заняття, якщо 3-є - по 65грн, а якщо 4 людини на занятті - по 50грн.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А я сама собі тренер. Роблю вправи двічі на тиждень (принаймні намагаюся, не завжди часу вистачає) і виглядаю, ніби, пристойно.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Я також сама собі тренер. Знайшла в неті багато різних відео з пілатесу, на розтяжку і таке інше і вже от два дні як трошки займаюсь спортом Худнути мені не треба, швидше навпаки, але зараз якось веду не дуже рухливий спосіб життя і від сидіння за компютером так болить поперек, інколи важко розігнутись або низько нахилитись. Тому вирішила, що треба трошки над собою попрацювати (хоча мені інколи так важко себе змусити). Тому так як вчора був перший раз моїх занять, то я так настаралась, що зараз все мене болить, але то так приємно, бо знаю, що це м"язи болять! Ех.... протриматись би мені ще трохи з таким ентузіазмом...
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? і я сам собі тренер... але мінус в тому, що тренер тоді - коли вже *припре* ( лінивка страшна. а деколи, шоб не тренуватись - просто не їм. такі собі 2-3 розгрузочні деньки, і тоді все стає в норму )
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А я зрозуміла, шо на особистий спортивний героїзм я не здатна, тому навіть не обманюю себе, шо буду займатися вдома чи бігати. А то воно висить як дамоклів меч над душею - і не особливо роблю шось, ше й совість гризе. Того я купую абонемент. І коли вже дала гроші - то треба ходити, бо шкода своєї праці.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Для тих,хто не має можливості кудись ходити, чи не хоче ходити, то маю спеціальну програму на комп"ютер,так і називається Yourself Fitness, можу поділитись! Колись дав мені знайомий,не звертала уваги,а тепер як знайшла:dance2: Перед початком занять необхідно пройти тестування - перевіряється пульс у спокійному стані, потім після присідань, треба буде ввести свою вагу,ріст. Якщо вдома є ,то можна використовувати додаткові пристрої (степ, м'яч, гирі, тощо), якщо нема,ну то нема Заняття проводить тренер Майя - вона там представлена як комп'ютерна анімація. Після 10 занять буде тестування - наскільки успішно вони проходять. Протягом кожного заняття рази 2 будуть питати, наскільки інтенсивні вправи, чи треба збільшувати складність або зменшувати. Також можна самому поміняти складність занять. Майя, як жива людина, то підбадьорює, то нагадує, що ні в якому разі не можна зупинятися. А от якщо пропускаєш заняття, то вона нагадує про це і говорить, що їй дуже не вистачало вас. Кожне заняття запитує, як самопочуття, правда одними і тими ж фразами, підбадьорює або хвалить.Якщо все добре робите, то як заохочення - з'являється новий стиль музики і нова обстановка - вона спочатку робить вправи всередині будинку, потім з'являється на вулиці, потім на екзотичному відпочинку і т.д. Можна прислухатись до порад, а можна робити по своєму ще додатково є йога, розрахунок дієти спеціально для вас. Для цього потрібно лише бажання і трохи місця вдома
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? напевно класна штука для людей з сильною мотивацією))) а я неможу сама себу заставити вдома щось робити( максимум- то бігова доріжка куплена з першої зарплати)))) того ходжу на степ аеробіку! дуже кльова штука, бо сильніші навантаження ніж в простій аеробіці чи шейпінгу, плюс класна тренер яка нам і розтяжки(а ля йога) в кінці занять дає і поєднує різні види навантажень( то з м*ячиками, то з гантельками)