Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А я вирішила вбити двох зайців. Купила нині малим фітбол. Читала, що заннятя на фітболі дуже корисні для немовлят. Поки збирала інфу, знайшла купу відео для дорослих: пілатес і фітбол, йога і фітбол, заняття для стегон, для пресу... Сьогодні будемо випробовувати. А на рахунок ходіння, то ходжу достатньо. Яринка вИводить по всьому районі, всіх парках і майданчиках. А ще й як Оленку примотати слінгом, то ж додаткове навантаження... Так що за місяць буду як дюймовочка :xaxa::xaxa::xaxa:
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? пішла сьогодні в тренажерний, другий раз... вже інструктор за мною не ходила слід у слід... щось почав живіт боліти від напруження, треба напевно підтримуючий пояс купити від гріха подалі... п.с. мусіла з того всього поробити йогу, на тренажери вже боялася йти
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Боюсь питати яку вагу ви піднімаєте, що аж пояс треба купувати. А може неправильно виконуєте вправу? Бо новачки всі вправи животом роблять. Я правда не знаю чи ви новачок, але як ні то вже краще знаєте, що і через що може у вас особисто боліти.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? та взагалі нічого не піднімала.. з тренажерами новачок, але у підтримці форми любитель) та от побавилася 10 хвилин на орбітреці, а потім поробила декілка вправ на ноги, потім на спину, в т. ч. гіперекстензія.. от після останньої вже на прес не могла робити.. точніше могла, але остерегілася через дискомфорт в районі пупка вже після йоги стало краще.. а через пару годин, то взагалі окей... презюмую, що занадто активно підійшла до вправ.. або ще варіант - забагато води випила... здебільшого пю маленьким ковтком трішки.. а тут така спрага була після орбітрека, що не могла спинитися
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? нє, ну на тренажерах ви ж якусь вагу виставляєте? і оце ви в один день були на орбітреку, на тренажерах і на йозі? Я би казала, що щось було зайве. Правда задежить від програми. А програму вам хто складав? Щодо пиття існують досить чіткі правила, скільки і коли пити при тренуваннях.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? туточки 7 найрозповсюдженіших жіночих помилок при заняттях спортом
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Орман, а яка ваша думка щодо степпера? Бо хочу собі придбати (мій персональний спортзал зараз трохи віддалився територіально) Знаю, що він не "вері гуд" для колін, але.... І чи ефективний він в плані кардіонавантажень?
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? От щодо степпера маю трохи сумнів, власне через нагрузку на коліна не дуже мудру. це вже від вас залежить, як швидко будете "степати" Може краще орбітрек купіть? Ну чи велотренажер? Я правда не знаю чи сильно вони дорожчі.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? нема де "приткнути" дома бо - ровер малого, санки, коник, машина, домик , трек, гараж,гойдалка ітд ітп в степпері власне розміри і захопила - засунув під ліжко та й все.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? ну не знаю тоді, може ну його? Ну хіба ніколи-ніколи коліна не боліли і нема спадковості. В мене це просто "больной вопрос", того з таким застереженням ставлюсь.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? та певно ну його - бо маю меніскопатію (менісцит) .Дяки - переконали.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Фізичні вправи - щодня, не вживаю їжі після 18, спочатку важко звикнути, але взагалі результат мене радує!
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? але ж фітнес- це загальне поняття,а не вид спорту В узком смысле фитнес — это оздоровительная методика, позволяющая изменить формы тела и его вес и надолго закрепить достигнутый результат. Она включает в себя физические тренировки в сочетании с правильно подобранной диетой. И упражнения, и диета в фитнесе подбираются индивидуально — в зависимости от противопоказаний, возраста, состояния здоровья, строения и особенностей фигуры. Существует также ряд соревновательных спортивных дисциплин (фитнес, атлетический фитнес, боди-фитнес и т.д.) имеющих общее название фитнес и являющихся разновидностями (категориями) соревновательного бодибилдинга.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Ходжу на заняття з каланетики. Дуже подобається Писала в іншій гілці, що ходилаа на одне заняття антицелюлітної програми, в основному там були кардіо навантаження. То не для мене, думала, що вмру після заняття. А от каланетика, те що треба. Спокійно, врівноважено і головне ефективно + здорове харчування згідно системи -60.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? пішла на орбітрек розігрітися... враження - або роблю щось неправильно, або тренажер нетойво... себто збоку біля мене дівчина нормально комфортно дригається, а в мене тіло не рухається, самі ноги... потім через це мязи нижче коліна дуже боліли і все... решта тіла без змін, ну крім кардіорезультату... потім на тренажери (в спартаку така програма для новачків... відправляють спершу на велик чи орбітрек розігрітися, а потім по відповідній програмі) в процесі почав боліти живіт, от я і перестала, зробила трохи йогу щоб мязи розслабити і додомцю
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? попросіть когось вам показати - по нету важко пояснити. які саме м"язи - гомілки? Значть занадто тиснули на носки, якщо спереду то на п"ятки. Те саме - правильно робити і тиснути рівномірно всією стопою а не носком. Припряжітть тренера, а то таке враження що вас кинули напризволяще.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Які ж ви молодці дівчата!!!!!!!! Мені аж соромно стало....А я нічого з того не роблю...часу нема...чи то така "відмазка"...
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дівчата, а хто практикує персональні тренування? В ціні вони суттєво відрізняються від групових чи одиночних, а чи виправдовують вони себе?