Як ви підтримуєте форму?

Discussion in 'Спортзал' started by Фрезія, Feb 22, 2007.

1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Як ви підтримуєте форму?

А я вирішила вбити двох зайців. Купила нині малим фітбол. Читала, що заннятя на фітболі дуже корисні для немовлят. Поки збирала інфу, знайшла купу відео для дорослих: пілатес і фітбол, йога і фітбол, заняття для стегон, для пресу... Сьогодні будемо випробовувати.

2. Багіра

Багіра Well-Known Member

пішла сьогодні в тренажерний, другий раз... вже інструктор за мною не ходила слід у слід... щось почав живіт боліти від напруження, треба напевно підтримуючий пояс купити від гріха подалі...
    п.с. мусіла з того всього поробити йогу, на тренажери вже боялася йти

3. Orman

Orman Модератор-бомба

Боюсь питати яку вагу ви піднімаєте, що аж пояс треба купувати.

А може неправильно виконуєте вправу? Бо новачки всі вправи животом роблять.
    Я правда не знаю чи ви новачок, але як ні то вже краще знаєте, що і через що може у вас особисто боліти.

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

та взагалі нічого не піднімала.. з тренажерами новачок, але у підтримці форми любитель)
    та от побавилася 10 хвилин на орбітреці, а потім поробила декілка вправ на ноги, потім на спину, в т. ч. гіперекстензія.. от після останньої вже на прес не могла робити.. точніше могла, але остерегілася через дискомфорт в районі пупка
    вже після йоги стало краще.. а через пару годин, то взагалі окей...
    презюмую, що занадто активно підійшла до вправ.. або ще варіант - забагато води випила... здебільшого пю маленьким ковтком трішки.. а тут така спрага була після орбітрека, що не могла спинитися

5. Orman

Orman Модератор-бомба

нє, ну на тренажерах ви ж якусь вагу виставляєте?

і оце ви в один день були на орбітреку, на тренажерах і на йозі? Я би казала, що щось було зайве. Правда задежить від програми. А програму вам хто складав?

Щодо пиття існують досить чіткі правила, скільки і коли пити при тренуваннях.

6. Orman

Orman Модератор-бомба

туточки 7 найрозповсюдженіших жіночих помилок при заняттях спортом

7. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Орман, а яка ваша думка щодо степпера? Знаю, що він не "вері гуд" для колін, але.... І чи ефективний він в плані кардіонавантажень?

8. Orman

Orman Модератор-бомба

От щодо степпера маю трохи сумнів, власне через нагрузку на коліна не дуже мудру.

:) це вже від вас залежить, як швидко будете "степати"

Може краще орбітрек купіть? Ну чи велотренажер? Я правда не знаю чи сильно вони дорожчі.

9. Curly Xena

нема де "приткнути" дома
    в степпері власне розміри і захопила - засунув під ліжко та й все.

10. Orman

Orman Модератор-бомба

ну не знаю тоді, може ну його? Ну хіба ніколи-ніколи коліна не боліли і нема спадковості. В мене це просто "больной вопрос", того з таким застереженням ставлюсь.

11. Curly Xena

та певно ну його - бо маю меніскопатію (менісцит) .Дяки - переконали.

12. Likalika

Likalika New Member

Фізичні вправи - щодня, не вживаю їжі після 18, спочатку важко звикнути, але взагалі результат мене радує!

13. Zizu

Zizu New Member

Фітнес - для мене найкращий вид спорту

14. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

15. Jasmin

Jasmin :)

Ходжу на заняття з каланетики. Дуже подобається :)
    Писала в іншій гілці, що ходилаа на одне заняття антицелюлітної програми, в основному там були кардіо навантаження. То не для мене, думала, що вмру після заняття. А от каланетика, те що треба. Спокійно, врівноважено і головне ефективно :)
    + здорове харчування згідно системи -60.

Last edited: Jan 22, 2011
  16. Багіра

Багіра Well-Known Member

пішла на орбітрек розігрітися... враження - або роблю щось неправильно, або тренажер нетойво... себто збоку біля мене дівчина нормально комфортно дригається, а в мене тіло не рухається, самі ноги... потім через це мязи нижче коліна дуже боліли і все... решта тіла без змін, ну крім кардіорезультату...
    потім на тренажери (в спартаку така програма для новачків... відправляють спершу на велик чи орбітрек розігрітися, а потім по відповідній програмі)
    в процесі почав боліти живіт, от я і перестала, зробила трохи йогу щоб мязи розслабити і додомцю

17. Orman

Orman Модератор-бомба

попросіть когось вам показати - по нету важко пояснити.

які саме м"язи - гомілки? Значть занадто тиснули на носки, якщо спереду то на п"ятки. Те саме - правильно робити і тиснути рівномірно всією стопою а не носком. Припряжітть тренера, а то таке враження що вас кинули напризволяще.

18. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Які ж ви молодці дівчата!!!!!!!! Мені аж соромно стало....А я нічого з того не роблю...часу нема...чи то така "відмазка"...

19. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я так той орбітрек не люблю ... Люблю степер або доріжку.

20. Златка

Златка Well-Known Member

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

Дівчата, а хто практикує персональні тренування? В ціні вони суттєво відрізняються від групових чи одиночних, а чи виправдовують вони себе?