Як ви підтримуєте форму?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Фрезія, 22 Лютий 2007.

1. Nana11

Nana11 аспіранточка

Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб!

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Як ви підтримуєте форму?

Дівчата, що думаєте про тренажер Лег Меджік? Чи можна з ним дійсно досягти таких надзвичайних результатів, як говорять у рекламі?[​IMG]

3. Orman

Orman Модератор-бомба

на ноги мав би помагати (внутрішні м"язи стегна), ну і все, але на то є вправи без тренажера, а те що вони прес там заявляють то я щось погано уявляю як би він мав качатись

4. Nana11

Nana11 аспіранточка

подруга мені за нього розказувала (вона в зал в Мотозаводі ходила, там був)казала,що на внутрішні мязи стегон дуже хороша штука, трошки результату ще перепадає на ноги та сідниці...а прес...за нього не згадувала...та й я сумніваюся:d23:

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А хіба не доб’єшся того самого результату з «важильками» на ногах і просто маханням ніг зі сторони в срону, ну такі самі вправи коло крісла (вперед, назад, вправо, вліво)

6. Orman

Orman Модератор-бомба

:) ну та ж я писала
    і коло крісла і без крісла (напівлежачи) і мульйон інших :)

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

8. zetta

zetta Well-Known Member

отi вправи коло крiсла шось менi важко йдуть. На велотринажерi займаюсь. Але зараз шось i не потiю, то намащуюсь кремом антицелюлiтним. А чоловiка заставляю медовий масажик робити

9. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття

Наслухалася про так звані "комплекси" для схуднення, типу вправи+відео+музика. Чи хто таким займається? Бо маю величезне прохання - підкажіть, де би то таке скачати?

10. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Йога, танці живота та інші екзотичні заняття

Якщо вам це підійде, то моя сестра займається з відео Susanna Cardio Traning. Класно схудла і тримає себе у формі! На жаль, відео не знайшла у нетрях...

11. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

У мене стільки тих дисків з вправами, колись понавозила собі з штатів. Був такий період що займалася щодня і результат був -7 кг за місяць. У мене є і пілатес і аеробіка і для вагітних для кожного триместру. Тепер в хаті не позаймаєшся, ходжу на Стрийську на індивідуальні заняття тричі на тиждень. Задоволена дуже

12. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Для мене аеробіка найкращий вид спорту для підтримання форми. вона мені не дає поправлятися.

13. Kofein

Kofein New Member

Для мене також. Дуже добре себе почуваю після занять, а після кількох місяців відчувається різниця в силі м*язів і їх розтяжці.:good:
    Правда вже давненько не ходила, потрібно знову починати, бо так діла не буде:girl_devil:

14. kristas

kristas Well-Known Member

дівчата, а ніхто не користувався (ється) крокоміром. Подивилась вчора цікаву пізнавальну передачу по польщі про здоровий спосіб життя, схуднення. Показали той прилад, типу мп3, так собі захотіла!!!казали, що в день треба мін.10000 кроків для хорошого здоровя. В неті дивлюсь, ціна не велика, в районі 100 грн.

15. Orman

Orman Модератор-бомба

в спортоварах має бути, педометр називається. Якщо чесно, не бачу в ньому потреби. Але вас теж розумію - сама люблю всякі штуки-дрюки.

16. kristas

а я бачу потребу :) оскільки рахувати кроки до 10 000 (для схуднення рекомендують 12 000)думаю можу збитись, а так немає часу сьогодні для зарядки, а протопав скільки треба, і можеш спати з чистою совістю:)

17. Orman

Orman Модератор-бомба

я просто кілометрами рахую, або хвилинами, ну але так, як вам зручніше - головне, це навантаження, а чим його міряти особиста справа кожного :)

18. kristas

ооо, а як ви кілометри міряєта??? мене от цікавить принцип дії, то він просто співставляє час і величину кроків і виводить результат???? бо я спершу подумала що він якось по датчиках то всьо бачить:girl_blush2:

19. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Я до вагітності займалася шейпінгом. Потім перейшла на аквааеробіку, так і до тепер. Також дуже багато з чоловіком ходимо пішки, що також позитивно впливає на "хвігуру".

20. Orman

Orman Модератор-бомба

гггг, чоловіка питаю - кажу пройшла звідти і до туди - скільки це кілометрів. Ну і сама вже навчилась на око міряти.
    радянські по коливаннях визначають (як ідете то ритм певний встановлюється, от він коливання і рахує), а новомодні не знаю як.
    насправді найкраще кардіо - це ходьба! І не шкодить ні на хребет ні на зв"язки - і тренування.