Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Я раз була саме в цього тренера(можливо не так висловилась).А за 10 років занять спортом,перепробувала різних тренерів,різні заняття. (сама в цьому не погано розбираюсь,закінчила інфіз.)
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Мені пощастило на мою фігуру зовсім не впливає їжа, їм солодке і можу собі дозволити їсти після 6-ї. Спортом займаюсь для здоров'я та підняття собі настрою, для того щоб набрати вагу і зробити тіло рельєфним . Мріяла мати ідеальний прес для цього зовсім відмовилась від солодощів навіть не купувала йогуртів, соку пакетованого. Спочатку було дуже важко, а потім звикла протрималась 1,5 року в результаті ідеальний прес, але нажаль були і негативні наслідки! Пам'ять стала дуже швидко погіршуватись дійшло до того, що не пам'ятала зовсім чи їла і що робила 30 хвилин тому. Не можна різко відмовлятись від продуктів до яких ви звикли це стрес для організму який хорошого результату не принесе. Їм солодощі домашні, чорний шоколад не менше 76%, чай п'ю тільки без цукру пам'ять поступово відновилась.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Маю в хаті і обруч, і тренажер (біговий велосипед), і справжній велік, - але якось моя фігура сама підтримує свою форму Зауважила, що на весну-літо, коли кобіти посилено сідають на дієту, я сама по собі худну, не докладаючи до того жодних зусиль. А на зиму я, мов той ведмедик, набираю традиційно 2-3 кілограми - жировий запас на зиму Словом, у моєму випадку природа про все подбала сама. А ще зауважила, що коли постійно перебуваєш в русі і стреси не минають стороною, то зайві кіло не набіжать. Згадалася мені прохання Наторелли, аби Господь усі калорії у циці послав Якби ж то так було, от кобіти були б щасливі
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Дівчаточка! А я собі на кінець то придбала обруч На разі задоволена. Правда трохи болять мязи. Десь вичитала, що, якщо болять від обручу мязи, то вони вже атрофовані - то жах. Але я цьому не хочу вірити і кручу в задоволення. І навіть трохи качаю прес, хоча дана вправа завжди для мене була чомусь складною навіть і коли не було лишніх кг. Хто ще має коло і крутить поділіться враженнями та результатами
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? То не кобіти, бо кобітам би трохи важко то всьо носити було... То мужчини би були щасливі!!!
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? купила обруч собі.. залізний.. так крутила.. аж синяки були.. кинула зараз ходжу на фітнес 2 -3 рази на тиждень по годині. в принципі фігурою задоволена(тільки животик маю.. під пупцем внизу - така в мене будова, хотіла його зігнати), ходжу так, більше для здоров'я
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А я ходила двічі на тиждеь займатись шейпінгом, результат супер, але зараз на ГВ, то не ходжу вдома маю шейпінг кожнен день, тепер збираюсь не зиму знов почати, щоб влітку не комплексувати зовнішнім виглядом. Часом гуляю по парку з дитиною і дивуюсь які мами бувають без вправ і без нічого такі підтянуті, стройні що яж око починає їм заздрита, а я себе повина мучати всякими вправами і дієтами що б так виглядати. Хіба то справедливо?
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? І я похвалюся! Вже з початку місяця на шейпінгу. Тренер каже, що в бедрах схудла... Ну мені то неважливо. Вага в мене вже з півроку така, як до вагітності. Підкоректувати фігуру просто трошки треба, бо наш організм має властивість худнути не в "проблемних" місцях. А займатись зараз одне задоволення. Дуже не вимучують і особливих обмежень в їжі нема (як годуючій мамі 2 год до і після бажано не їсти)
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Ніяк не я форму не підтримую, хоча пасувало б, а навпроти дому відкрили центр оздоровчо-спортивний. Може зберуся з силами та перейду вулицю, запишуся і почну підтримувати.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? привіт, любі дівчата! Красуні і спортсменки. Всім бажаю сили і наснаги в поставленій цілі!)))
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Я після пологів в форму прийшла ту що й до родів десь за місяців 7. За час вагітності дуже поправилась на 30 кг))) Нічого потім знову в свої 53 Але мені гарно коли 55-57 важу А зараз поправилась до 60 ((( Зріст 168см
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? сьогодні почала займатись Бодіфлексом Подобається Не важко Але цікаво чи результати будуть Можливо хто займався підскажіть Чекаю, любі...
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? А я вже місяць як хожу на аквааеробіку,і їм менше...але вага щось ну ніяк не хоче змінюватись..Чи то вже мій старечий організм потребує повної відмови від їжі...
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? не "вже", а "лише" - повірте ще трошки і вага почне знижуватись. Успіхів! а куди ходите? вже десь писали (здається навіть в цій темі), пошукайте
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Прочитала назву теми "як ви підтримуєте ФОРУМ" Якщо про форму, то я за 2 роки до родів дуже добре відкорегувала собі фігуру на шейпінгу. займалася на повну, діжти не дотримувалася. В результаті ті 25 кг, що набрала за вагітність у вагітності так і залишилися Зараз часом прес підкачую і хула-хуп кручу.
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? В результаті ті 25 кг, що набрала за вагітність у вагітності так і залишилися тобто ви після пологiв стали такi як i до вагiтностi?
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Lady X 20 кг залишилися в пологовому, 5 десь за три місяці потім зійшли. Зараз я така сама, як і до вагітності Мій рецепт гарної фігури - фізичне навантаження. а гарного настрою - шоколадка
Відповідь: Як ви підтримуєте форму? Круто, а в мене після ПБ тільки -8кг. Я свідок. Юкола дуже гарно виглядає. Така тендітна.