Відповідь: Як "вбити" час Часу вільного майже не маю,але коли з’являється вільна хвилина займаюся квілінгом,іноді виходить навіть дуже непогані роботи.
Відповідь: Як "вбити" час Аналогічно. Маю недошитий образ, а ще накупила купу заготовок під вишивання, бо і та, і та ... мені подобається, а часу зовсім бракує і лише дивлюсь на той образ та й думаю (А коли ж то я тебе дошию ?). Та вже скоро добрих 3 міс., як руки не доходять. А так ту справу люблю, так вона впливає (вишиття) на мою ... коротше добрішаю в тому процесі. (Але то все таке не "вбити", а провести час.)
Відповідь: Як "вбити" час Колись і я багато вишивала, найголовніші мої останні три вишивки це сорочка чоловіку, рушник на наше весілля, і для Павлусика рушничок на Паску. Вишивала поки народився синочок, тепер йому весь вільний час даю.
Відповідь: Як "вбити" час Я вбиваю час переважно в компі, але попри комп багато читаю, коли сама вдома і скучно, можу складати пазли, також роблю всіляки маски для лиця, волосся....
Відповідь: Як "вбити" час я крім мамусі в декреті, копірайтер і рерайтер в комплектіШрайбаю щось,як мала спить, або бавиться саменька)
Відповідь: Як "вбити" час Геніальна фраза, коли є час, і його треба якось вбити, то я займаюсь собою, своєю рекламою як фотографа, шукаю натхнення, читаю книжки, дивлюсь фільми.. це все всеодно залишає якийсь слід в моєму житті)
Відповідь: Як "вбити" час Коли маю вільний час, люблю трохи полежати і почитати в тишині. Також можу подивитися якусь серію з серіалу, онлайн.....
Відповідь: Як "вбити" час Я теж у вільний час читаю, дивлюся серіали, Інтернет звичайно присутній) Деколи можу малювати, але для цього треба трішки натхнення) Хоч буває справді, що все набридає, і хочеться чогось нового. Але на жаль ні вишивати, ні в'язати не вмію, не получається
Відповідь: Як "вбити" час час пролітає, коли щось нове готую, або граю ігри на планшеті, раніше вишивала бісером, зараз набридло і немає натхнення до вишивки коли маю дуже багато часу, вигрібаю весь одяг зі шафи, починаю міряти речі, які давно не носила, перескладую все, так і день пролітає
Відповідь: Як "вбити" час Я не знаю що таке вільний час, я постійно занята, постійно кудись біжу, щось роблю, а в маршрутках ще й планую. от коли меньший пішов в садок, то я завела обох в садок, приходила додому і сідала в кухні за стіл відпочити, то перший тиждень по дві години так сиділа, була в шоці від тиші( діти всі і повністю зі мною) Тепер призвичаїлась і шукаю собі якісь справи які не могла з дітьми зробити(першим ділом в спортзал записалась, далі по списку)))), в комп захожу за інформацією і на ДП і мені всеодно бракує часу
Відповідь: Як "вбити" час Мені з дитиною зараз місяці як один день злітають. А раніше, то займалась рукоділлям.
Відповідь: Як "вбити" час Я раніше займалася вишиванням у вільний час, а ще давніше - квіллінгом. Тепер "проїлося".
Відповідь: Як "вбити" час Я люблю на вихідних поспати вдень з малим, це буває рідко, але тоді відключаюсь по повній. А так, вільного часу, який би треба було вбивати нема. З того часу як народила дитину, то розівчилась відпочивати для себе. Якщо я не на роботі, то всі думки і увага навколо нього.
Відповідь: Як "вбити" час Як маю вільний час то щось почитую в неті, вишиваю, або йду на прогулянку з коханим чи друзями. а взагалі нет, то страшний пожиратель часу. не оглянешся, як пару годин вже за компютером. треба щось з цим робити
Відповідь: Як "вбити" час круто... не пам"ятаю коли таке було... Але буває таке, що жоден з запропонованих варіантів, що треба робити, робити не хочеться
Відповідь: Як "вбити" час Для мене "вбити час" - то комп"ютер. Бо у вільний час стараюся зайнятися рукоділлям (вишиванням чи скрапом) або ж почитати.
Відповідь: Як "вбити" час мечтаю лечь и спать часов 10-12 без ПЕРЕРЫВА))) а еще укутаться в теплый плед сделать большую кружку чая и читать читать читатьно кто ж даст с 4 месячной малышкой?)))