як схуднути після пологів?..

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем дюшка, 5 Березень 2009.

1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: як схуднути після пологів?..

Пупсик - молодчинка! Як згадаю себе... мій живіт певно і місяць-два після пологів так гарно не виглядав
    Тепер розказуйте свої секрети

Та нема секретів.На дієтах не сиділа, йогою не займалась, прес не качала. я взагалі лінива до того. Їм нормально, не пееїдаю. вага вже така як до пологів. Розтяжки жодної. то напевно від природи так. сподіваюсь, що і не поправлюсь

2. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

я вчора дорвалася до обручу з піском, крутила 20 хвилин - сьогодні весь живіт в синьцях, але я не здамся. буду терпіти.

3. Lidusha

Lidusha New Member

Дівчата, треба полюбити здорову їжу. І навіть після шостої їсти можна, але яблука, моркву, помідори, огірки... Треба побільше рухатись і зовсім відмовитися від солодкого і мучного. Є куча смачної їжі, що не залишає зайвих калорій і швидко спалюється: рис, риба, морська капуста, варена курка (без шкури), телятина, муслі, кефір, нежирний сир.. Полюбіть їсти ці речі і зайві кілограми самі від вас підуть:girl_smile:

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Золоті слова! Все як про мене - аналогічні правила, в результаті я важу навіть менше, ніж до вагітності :). ну й плюс здорове харчування :) і не їсти після 6 - принаймі старатись .

5. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Ага, а як полюбити ще скажіть, бо з того, що Ви перерахували, майже нічого не люблю:sad:
    От така я поганюча:girl_cray:

6. Alesjka

Alesjka New Member

Дівчаточка! Підкажіть як позбавитися "другої бороди",і живота,бо як мішок!Після перших родів був менший,а тепер....просто капець.Не можу защіпити джинси,Роблю Пілатес вже 2ймісяць і ніфіга

7. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Я ніяк не можу привикнути до себе нової,у мене таке відчуття,що я у чужому тілі.Я уже майже рік як стараюсь похудати:girl_devil:тримаюсь,по пару грам вага зникає.АЖ ТУТ СВЯТА І ПОНЄСЛАСЬ ДУША.:girl_sad:Попробую виключити солодке і мучне повністю,хоть сама не вірю,що пллучиться:girl_flag_of_truce:

8. Аліса

Аліса Well-Known Member

Я теж худла після пологів, скидала 13 кг. З 65 кг до 52. Допомогла Кремлівська дієта.

9. Alesjka

Alesjka New Member

А шо то за Кремлівська дієта? Шо тре їсти, а шо не їсти?

10. MiraMax

MiraMax New Member

Кремлівська дієта:
    Дану дієту ще називають дієтою американських астронавтів.

Отже, перш за все слід уникати солодких, борошняних, картопляних блюд, хліба, рису. На перших порах, утримуватися від овочів, фруктів, соків, що містять багато вуглеводів . Найголовніше - нічого не підсолоджувати. Цукор, навіть 1 шматок, поглине ваш денний раціон, а ситі ви ним не будете.

Можна їсти м'ясо, рибу, сир, овочі з малою кількістю вуглеводів і іншу їжу з "низькою вартістю". У таблиці кожен продукт оцінений в "у. о." - умовних одиницях, залежно від того, скільки в даному продукті міститься вуглеводів.

Найменування продукту,

100 гр.
    Очки (у.о.)
    М'ясо відварене 0
    Масло рослинне 0
    Майонез 0
    Маргарин 0
    Кава без цукру 0
    Чай без цукру 0
    Яйце, 1 шт. 0,5
    Ковбаса 1
    Шинка 1
    Вино, 250 мл 1
    Віскі, 150 мл 1
    Сир 0,5 2 залежно від сорту
    Риба 6
    Помідори, 1 шт. 6
    Перець, 1 шт. 9
    Капуста відварена
    Капуста відварена 9
    Мізки 12
    Суп
    12 - 16 залежно від вигляду
    Яблука, 1 шт. 18
    Картопля відвареної, 1 шт. 23
    Мед 24
    Груші, 1 шт. 25
    Чорний хліб 40
    Рис 40
    Макарони 40
    Манна каша 40
    Білий хліб 48
    Торт кремовий 62
    Морозиво вершкове 70

Суть дієти в тому, що м'яса можна є необмежену кількість, але жорстко обмежити вживання вуглеводів.

Пояснення цієї дієти наступне. Коли різко обмежується потрапляння в організм вуглеводів - джерела енергії, то він швиденько починає переробляти запаси жиру, що накопичилися. Тому дана дієта відноситься до розряду низьковуглеводних. За цим принципом складені модні на Заході дієти американських кардіологів Аткінса і Агатстона, польського доктора Квасьневського.

Щоб|аби| схуднути необхідно привести свій добовий раціон до наступних показників:

- для схуднення близько 40 у.о. в день.

- для збереження ваги - від 40 у.о. до 60 у.о. В

- збільшення ваги відбувається при наборі понад 60 у.о.

- при дотриманні дієти до 40 у.о. можна за 8 днів скинути 5,5 кг

Проте, є в даної дієти і протипоказання. Тим людям, у кого є хронічні захворювання, особливо серця, судин, шлунку, треба обов'язково погоджувати ваше нове меню з лікарем.

Не рекомендується сідати на кремлівську дієту людям з хворобами нирок і вагітним жінкам.

Для останніх, не зайвим буде перед початком даної дієти проконсультуватися з лікарем-дієтологом. Пам'ятаєте, якщо Лужков і справді застосовував цю дієту, кожне його зітхання контролювалося як мінімум особистою лікарем, а то і цілим медичним центром :)

11. Златка

Златка Well-Known Member

Тільки як її полюбити :girl_sad:? Я от звикла до жареної картопельки, жареного м"яса, салатів з майонезами і купи всього іншого... після здорової їжі в мене, як правило, одне відчуття: голоду :girl_haha:

12. Alesjka

Alesjka New Member

Ого! та де би мене стало на ту Кремлівську дієту!Я ліпше не буду "жерти" після 18ї,але то треба хіба зашити рота...

13. Тетянка

а Ви не дивились передачі по СТБ про майонези, ковбаси і т.д.? Я й так не була особлвим шанувальником, а тепер і тим більше не їм. Бєєє...і з мамою воюю - бо вона любитеьл того, того їй і худнеться важко, бо час від часу зривається на то все..Я настільки привикла до нового способу харчування, що мені ті свята - як з гуся вода, ніц не турбує і не заважає :)

14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ми дома смажене і жирне їмо вкрай рідко, але не дома так і тягнться рука до того всього. Я от останні пів рку таки трохи поправилась, то певно треба зменшити кількість запіканок і солодощів, і пора на йогу чи аквааеробіку.

15. Lidusha

Lidusha New Member

Потрібен стимул хороший. Для мене стимулом є сексуально виглядати в гарній білизні, або в купальнику в аквапарку чи на пляжі. Думаю про секс і жареної картопельки зовсім не хочеться:girl_wink:

16. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я теж переконана що щоб не набирати вагу і схуднути треба просто їсти здорову їжу. Я так зрештою і їм: не їм смаженого взагалі ніколи, хіба раз на 3 місяці можу з"їсти смажену бульбу, і то рідко. Не їм мучного (макаронів, піц, хліба), їм тільки чорний хліб і то дуже мало, може ломтик в день. Це звісно не зразу прийшло, коли була мала, то їла по хот-догу в день і на вечерю бульбу-макарони. А потім поступово переставала, і зараз не їм того взагалі. Єдина слабкість - солодке. То моє все, без шоколаду звірію, можу тиждень не їсти взагалі а отім як накинутися на це діло і облопатися на місяць вперед...

17. Тетянка

Я теж взагалі не їм смаженого і дуже сварюсь за те з мамою - бо норовить Сашку чимось таким нагодувати, а як тушить капусту, то вона дуже жирна получається :sad:. Хліб теж тільки чорний, причому це для мене настільки норамльно, як для інших білий - мене на нього і нке "тягне". Такі звички виробились поступово, в "бюності", 13-16 років я була такою собі доволі пампушечкою, поки нещасливе кохання не заставило взяти себе в руки. Кохання потім пройшло, а от звичка слідкувати за собою залишилась :). Правда, я теж страшенна солодкоїжка і в цьому плані собі не відмовляю, зовсім....Ну хіба що після 6 стараюсь звести кількість солоденького до 1-2 штучок печеньок...

18. Neverland

Neverland Well-Known Member

До речі про "неможу скинути вагу". Моя свекруха каже, що після вагітності її понесло. Каже, що ніц не їсть і не худає. Я думаю, ну може дійсно гормони. Але є один цікавий факт. Кожен раз, коли ми приходимо до неї в гості то з їжі: макарони смажені з ковбасою/смажена картопля/котлети/курка така намайонезина зі шкіркою/чебуреки... список можна продовжувати... Я звісно не знаю чи вона таке без нас готує, але якби не їла смаженого то і не готувала б певно. А коли ми з чоловіком лише починали жити разом, то це був просто абзац: якщо їжа була не смажена він її не їв. В мене йшла літрова банка олії в 4 дні. Це був абзац, навіть гречку перед варінням він вимагав добряче "обсмажити" в олії, макарони те саме, обсмажити в олії і залити водою в сковороді і потім ще досмажити до скоринки)))) Зараз трохи відівчила ніби... Але всеодно над смаженим труситься) Тому щось мені підказує що в свекрухи не гормони, а неправильне харчування...
    Тому краще помаленьку привчатися до здорової їжі, а вже потім, якщо нічого не допоможе списувати на гормони... Зрештою гормональний фон неправильною їжею теж думаю можна порушити.

19. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я раніше страшенно обожнювала всяку гидоту типу сухриків, чіпсів, крабових паличок і т.п. Особливо при пмс то йшло на "ура".Але поступово відівчила себе. Розказую як. Мала одну коліжанку. У нас з нею "проблемні" типи шкіри на обличчі. Відповідно, щоб гарно виглядати потрібно дотримуватись дієти. Ну і коли нам дуже хотілось шкідливої їжі то ми її їли але при тому жартували, що яку шкідливу гидоту ми їмо. Похід в кафе на картоплю фрі з томатним соком називався "пішли поїмо чогось шкідливого". Такі жарти дали свої результати і з часом зникло бажання все це їсти. Тепер набагато ьілтше їм здорової їжі. Але страшенно обожнюю солодке від якого точно не відмовлюсь. А після пологів я через 4 міс стала важити менше ніж до вагітності.

20. Златка

Златка Well-Known Member

Та я розумію, що то шкідливо, але раніше я взагалі була "майонезною" дитиною: я і хліб їла з майонезом, і практично будь-що з других страв теж заливала майонезом :girl_devil: тепер потрохи позбавляюсь цієї звички, але салати все одно люблю "майонезні", і м"ясо люблю маринувати в майонезних соусах :confused:

Певно, що так :girl_spruce_up: Просто іноді як подумаєш, що треба йти кудись в купальнику і як ти виглядаєш, то зі страху знову на жарену картоплю тягне :girl_crazy: То, звичайно, жарти. Треба шукати стимули :girl_flirt: