як схуднути після пологів?..

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем дюшка, 5 Березень 2009.

1. anka

anka Well-Known Member

Відповідь: як схуднути після пологів?..

то вона Вам так казала- найпростіше посилатися на гормони і не визнавати своєї вини.
    Ну не вірю я, що вона їла по 3 апельсинки в день і пила нежирний кефір і набрала вагу. який би той гормональний збій не був (ніщо нізвідки не береться і нікуди не зникає). Є люди з добрим метаболізмом- можуть їсти цвяхи з майонезом і не поправляться, але це до часу, потім метаболічні процеси погіршуються, а культура харчування- та ж лишається, як наслідок- набір ваги.
    Я колись відпочивала з товаришками- одна важила 110, інша 85. Вони "худали"- ранком бігали навколо озера, зате протягом дня не пропускали жодної бабці з пампушками і їли 1 батон на 2-х з майонезом, сиром, ковбасою на обід, заїдали ягідками з кефіром (дієта, як не як!). І в кінці відпочинку, не схуднувши, зробили висновок, що мені пощастило з метаболізмом, бо я не бігала, але схудла, а в них гормональні розлади:). Але я їла ягідки з кефіром без батону, не їла пампухів і багато плавала.
    одна з тих дівчат за минулий рік втратила 60 кг- її не можливо впізнати на вулиці. Вона ТАКА красуня!!! Відповідь- з"явився стимул:) і всі "гормональні розлади" подолало бажання перемоги:)
    Бачу, мені по пологах знову доведеться зі скакалкою на стадіон ходити- вже набрала 4,5 кг (акушерський 18- тиждень). І то я сама винна- вага була місяць в ремонті, а я пустилася берега на свята. Планую за всю вагітність набрати 10 кг, але вже час взятися в руки, перейти на фрукти, овочі, і позбутися солодкого, хліба, масла.

2. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Оце правильно! Я досі переконана, що 10кг - то є оптимальний набір ваги під час вагітност, який без залишку "улєтаєт" після родів. Чомусь мало мені віриться, що можна набрати 30кг за вагітність, і потім ото все зникне благополучно...Тобто ідея така: треба під час вагітності дуже ретельно стежити за харчуванням, їсти помалу і дуже якісну їжу, слідкувати за вагою (бо на самих родах зайва вага теж заважає...), тоді післявагітний образ буде таким самим, як довагітний. Як кажуть, зрі в корєнь!

3. Angel

Angel Well-Known Member

я,такий наочний приклад)) і я не скажу шо багато їла,так як завжди.... а по вазі таке враження що та їжа в мені і залишалася,то при тому шо я вела дуже активний спосіб життя,цілий день на ногах,такий крос бувало проходила шо огого! і нічо,за 2 місяці після пологів ті кг просто зчезли самі по собі!

4. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

в вас хороший обмін речовин, я за вагітність набрала 22 і вони тануть не так швидко.
    Вчора приходила подруга вона за вагітність набрала так само як я, ми народжували з різницею 3 дні і вона вже схудла до колишніх розмірів, правда дитина в неї дуже неспокійна і вона дуже нервується.

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

чому, у нас на курси для майбутніх мам част оприходили мами, що вже народили - розказували свої історії. так от ,приходила одна молодна жінка, худенька і струнка - вона казала, що набрала за час вагітності 25 кг - ніколи б не повірила, якби н ебачила її на власні очі. Фізкультурі і культура харчування зробили своє діло - навіть не було видно ніякого живота :)

6. Naturals

Naturals Well-Known Member

Я за вагітність набрала 27 кг, страшно було на себе дивитися. За 3 місяці я їх скинула але скажу не так вже і легко. Дієта конкретна, після шостої не їм, аеробіка і коло кручу . Але в планах ще 8 кг. не знаю як але постараюся.

7. Лянка

Лянка Well-Known Member

Ви певно не годуєте.
    Я за першу вагітність набрала 25 кг. за півроку скинула тільки 10кг.(часті і швидкі прогулянки з каляскою) Годувала малу 1,4, тому не могла сісти на дієту, а через два місяці після того як припинила годування завагітніла вдруге. І знов набрала 25кг. В результаті, коли йшла родити мала 90кг. Зараз важу 70кг (завдяки системі "-60", скинула на ній 7кг. і вже 3 місяці вага стоїть), чекаю з нетерпінням, коли мала перейде на дорослу їжу, щоб я змогла сісти більш "жостко" на дієту. І ще хочу піти на танці, щоб хоч трохи підтягнути форми.

8. Naturals

Naturals Well-Known Member

9. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Нерви не завжди допамагають схуднути. Багато людей при нервах починають шось "точити" і, як наслідок, з"являються зайві кг...Я теж до таких людей належу, тому вже знаю, шо якшо я нєрвная, то від їжі треба триматися подалі:)
    Ну і по собі ще помітила, як ніч не посплю, пару кг злітає запросто! Враження, що вночі олімпійський забіг робила...

Останнє редагування: 15 Січень 2010
  10. Tanju

Tanju Well-Known Member

Я під час вагітності набрала 13 кг. Лікарка давала сварила трохи , коли набирала забагато. І казала влаштовувати дні на кефірчиках і овочах-фруктах. Вийшла з пологового "без них". Але тепер, сидячи в декреті набрала пару-трійку зайвих ненависних кг. А ще й ті свята зараз...:girl_sad:.

11. Milka

Milka Moderator

То напевно не про всіх, я за першим разом набрала 11кг, після пологів ніби трохи схудла, десь на 6кг, але потім...ті зайвих 9кг мене переслідували. За другим разом набрала 8,5кг. Але вага з різницею в 10кг від моєї довагітної й далі зі мною:girl_cray:, а все через те що "гамцяю" забагато:girl_in_dreams:.
    О-О-О, так воно і є:girl_in_dreams:.

12. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

подруга так і робить не спить цілі ночі, прицьому заспокоює дитину , а іноді й плаче разом з ним - поправитися при такому розпорядку неможливо.

А я влізла в усі свої штани!!!!!!!!!!!Виглядаю в них правда ще не суперово,але все таки дає стимул працювати над собою.

13. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

А в мене навпаки, бо їм вночі багато, як малий не спав, а тепер після 18.00 не їм нічого, то в мене - чим більше я сплю- тим менше я їм:girl_crazy::girl_haha: Також стараюся поменше мучного (хіба до 12.00). Словом, дієта по "-60" мені підходить:)
    Я за вагітність набрала 20 кг, але десь 3-4 з них - то набряки були. Я і до вагітності худенькою не була (59-61 кг при 165 см росту), а родила з вагою 80 кг. Через 6 тижнів важила 70, але набряки ще не були зійшли зовсім.

14. Bilenjka

Bilenjka New Member

Ну, перш за все, принаймні, не набирати ваги (я, боячись, щоб не пропало молоко, стільки їла-пила перші два місяці, що набрала знову все, що зійшло після народження малого). Коли поважилася, вжахнулася і вирішила що молока в мене і на двох вистачить :girl_crazy:
    Після того - друге: ГВ якнайдовше! Якщо немає збоїв в ендокринній системі, то вага тане щомісяця на мінімум 1 кг. За наступних 8 місяців я скинула майже 11 кг, годуючи на вимогу (майже щодвігодини вдень і вночі) та не обмежуючи себе ні в чому, але й не "переборщуючи" з харчами, причому, без жодних спеціальних фізичних навантажень, крім роботи по господарству (всієї, правда: чоловік вважає, що все має робити жінка, бо якщо вона з дитиною вдома, то значить відпочиває 24 год на добу, але то вже :girl_sad: інша історія). А от коли ГВ почало зменшуватись (з введенням прикорму), а від року малий сам раптово перестав ссати вдень, а вночі лише кілька разів, вага зупинилася.
    От тут, напевно, треба починати третє: цілеспрямоване схуднення. То вже яке кому підійде. Мені, наприклад, обмеження в харчуванні не дають результату. Необхідна зміна режиму на більш активний та й укладу життя взагалі. Але наразі не маю можливості йти на роботу (нема з ким лишити дитину, а він ще зовсім маленький 13 міс.), та й нема такої роботи, яка б компенсувала, ну хоча б у грошовому (якщо не змістовому) еквіваленті розлуку з малечею.
    Ну і є ще кілька факторів:
    1) нерви, безсоння і закомплексованість на зайвій вазі ЛИШЕ ДОДАЮТЬ КІЛОГРАМІВ;
    2) відчуття радості і потрібності, привабливості, реалізованості тощо "виструнчують" зсередини, - і це моментально відображається на зовнішності.
    3) можливо і не обв*язково повертатися до якоїсь своєї колишньої ваги, життя ж минає, все ж змінюється! :girl_smile:

15. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

12 днів після пологів. Щ б з три кг скинути і файно. Але худнути зараз не збираюсь.

16. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

за вагітність набрала 27 кг, 97кг при рості 171,за перший тиждень скинула 13 кг,а за другий 5 і все(((( 80 кг на місці вже рік при інтенсивних прогулках і цілими днями при хорошій погоді на вулиці. Розумію що до ідеольної фігури в 60 кг я ніколи не вернусь бо її ніколи і не мала,а от хоча б 70 вернути,правда признаюсь,що їм усе бо хочу не їсти,а жерти постійно бо я на ГВ))))) але я собі вже сказало ще на Йордан пампушки і наразі від солодкого і білого хліба я відмовляюсь.але де взяти тієї сили волі,якщо солодке то як наркотик,як колись для мене була сигаретка,хто курить той пойме,от як відмовитись від тортиків і печенька?????
    І ще,це правда,що після кесаревого залишається складка живота? Бо в мене таке враження що мені її спеціально так зашили,що вона зверху)))))
    Я ще привезла від батьків багато моркви-заставлю чоловіка вечером мені парочу почистити(якщо хоче щоб я схудла),а ще буду його просити,що б яблучка мені чистив,бо я така лінива))))

Останнє редагування: 16 Січень 2010
  17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Це як про мене...... тільки я на пару см вища і набрала 20 кг за вагітність, 10 ушлі а 10 лишились... і тепер я 80 кг при рості 174... а років 4 тому я вообще була тонкая і звонкая з вагою 62 кг.....але потім замужество посприяло поправлянню )))
    І ми також на ГВ... і ім нібиі не багато, але і не мало. Раінше правда жерла більше, тепер якось стримуюсь. Щоб похудати мені треба просто жрати меньше......... і то так суттєво меньше і не калорійне....тому як закінчу наше ГВ знаю що точно схудну... а поки що купила собі одяг більшого розміру і заспокоїлась.

18. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Та я розумію.що після ГВ постараюсь схуднути.але дуже комплексую.в мене проблема це живіт.а прес качати не можу себе заставити(((

19. Златка

Златка Well-Known Member

Пупсик - молодчинка:girl_claping:! Як згадаю себе... мій живіт певно і місяць-два після пологів так гарно не виглядав :girl_flirt:
    Тепер розказуйте свої секрети :girl_in_dreams:

20. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

хо -хо - 62 кг :girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Була та й загуло
    зараз схема та ж 173 і 82-83 (ну вже 80 - за цей місяць десь 2 кіло злетіло)

мені б 70-72 (ну в ідеалі 68 :girl_spruce_up:)
    жрать менше треба :girl_devil:
    мене розпустило ГВ - точніше оце - з"їж "деточка" халви - молочко жирніше буде :girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray: ну і так далі
    реально помагає не їсти після 18.
    боротьба триває:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: